Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-442 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-442 Sample Questions:

1. Click the exhibit button.
Given the following multi-site Succession 1000 Rls. 3.0 system:
Main Office site A consisting of:
— Call Server, Signaling Server, and Media Gateways with three ISDN PRI and three Voice Gateway Media Cards (VGMC)
— i2002 Internet Telephones for all users
Branch Office site B is associated with Main Office site A and consists of:
— Signaling Server, one H.323 WAN Gateway with one ISDN PRI, and one Voice Gateway Media Card (VGMC)
— i2002 Internet Telephones for all users
These two sites are networked together across a WAN connection using the company's managed IP WAN backbone. A total of 30 virtual trunks will be required to connect the Branch Office site B to Main Office site A.
What are the ISM parameters required for IP Peer H.323 Trunks (Virtual Trunks) for these systems?
A. Main Office A: 1 and, Branch Office B: 1
B. Main Office A: 60 and, Branch Office B: 0
C. Main Office A: 30 and, Branch Office B: 0
D. Main Office A: 30 and, Branch Office B: 30
E. Main Office A: 60 and, Branch Office B: 30
F. Main Office A: 2500 and, Branch Office B: 120
G. Main Office A: No value requiredand Branch Office B: No value required.
Answer: C

2. A company has a Meridian 1 Option 81C Rls. 25.40 system that is supporting 2,000 users at their headquarters building. They are adding a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system in a second building to support 500 new employees.
The new Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system will network with the existing Meridian 1 system at the headquarters building. They want to the implement shortest possible dialing sequence internally.
Which four items should be combined to create a multi-site distributed system that meets the customer's requirement? (Choose four.)
A. Enable IP Peer Networking on the Succession CSE 1000.
B. Implement a Coordinated Dialing Plan (CDP) system wide.
C. Enable IP Peer Networking between the Succession CSE 1000 and the Meridian 1.
D. Implement Transferable Directory Numbers (TNDNs) system wide.
E. Convert the Meridian 1 to a Meridian 1 IE (Internet Enabled) by installing ITG Line 2.2.
F. Convert the Meridian 1 to Meridian 1 IE (Internet Enabled) by installing IP Trunk 3.0.
G. Use H.323 to implement telephony features transparently between the two systems.
H. Use H.323 and MCDN to implement telephony features transparently between the two systems.
Answer: BCFH

3. A company with an existing two-site Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system plans to open two small branch offices. Each one will have 40 station users and 10 analog voice-grade devices (analog telephones, fax terminals, and modems).
Which five items should you combine to create a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 solution for each branch office that fully integrates them into the existing Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system with survivability that meets their needs? (Choose five.)
A. one Call Server
B. two clustered Call Servers
C. 50 analog or Internet Telephones
D. 40 i2002 or i2004 Internet Telephones
E. one Signaling Server including a TPS and an H.323 Gatekeeper
F. two Signaling Servers including an H.323 Gateway, and an H.323 Gatekeeper
G. Branch Office virtual trunk software ISMs to support connection to the Main Office
H. one Signaling Servers including a Terminal Proxy Server (TPS) and an H.323 Gateway
I. one Branch Office Gateway equipped with one analog line card and one analog trunk card
J. Main Office software ISM expansions to support 40 Internet Telephones and required virtual trunks
K. one Branch Office Gateway equipped with one analog line card, plus Voice Gateway Media Cards and PSTN Connections
Answer: DGHJK

4. A customer has 600 users at site A and 450 users at site B.
— Site A has 600 telephones and 10 faxes which include 300 ACD agents and 10 supervisors
— Site B has 450 telephones and five faxes which include 150 ACD agents and five supervisors
— The solution provided should be a complete VoIP solution with full redundancy for Gatekeeper functionality.
— They want to integrate agents from both sites into one call center and to give soft phone capabilities to agents from site B.
Assume that both sites will have a Signaling Server and Call Server installed with Succession Media Cards (SMCs) and Media Gateway/Media Gateway Expansions to accommodate these components. Which two solutions will best meet the customer's requirements? (Choose two.)
A. Site A as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 Main Office with a Redundant Signaling Server, 600 i2002/i2004 Internet Telephones, Symposium Call Center Server (SCCS) 4.2, and a Symposium Network Control Server (NCC) 4.2
B. Site A as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 Main Office with Alternate Call Server, Fail-Safe Gatekeeper, 600 i2050 Soft Telephones and a Symposium Express Call Center (SECC) 4.2
C. Site A as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 Main Office with Alternate Gatekeeper, 600 M3903 Digital Telephones and SCCS 4.2
D. Site B as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 Main Office with a Redundant Signaling Server, with 300 i2002/i2004 Internet Telephones and 150 i2050 Soft Telephones, and a Symposium Call Center Server (SCCS) 4.2
E. Site B as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 Main Office with 450 i2002/i2004 Internet Telephones, SECC 4.2, an Alternate Signaling Server and a Fail-Safe Gatekeeper
F. Site B as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 Branch Office, 450 i2050 Soft Telephones, and a SCCS 4.2
Answer: AD

5. A customer has two Succession 1000 3.0 Rls. systems (sites A and B):
Site A has:
— 500 Internet Telephones and five faxes
— six T1 PRI cards
— five Voice Gateway Media Cards (VGMCs)
Site B has:
— 400 Internet Telephones and five faxes
— two T1 PRI cards
— two Voice Gateway Media Cards (VGMCs)
Assume that both sites will have the appropriate Signaling Server, Call Server, and Voice Gateway Media Cards to accommodate these components. Which solution best meets the customer's requirements?
A. — Site A as a Succession 1000 Rls. 3.0 system: Two Media Gateways and 500 i2002/i2004 Internet Telephones
— Site B as a Succession Branch Office: Two Media Gateways with two Media Gateway Expansions and 400 i2002/i2004 Internet Telephones
B. — Site A as a Succession 1000 Rls. 3.0 system : Two Media Gateways with one Media Gateway Expansion and 500 i2002/i2004 Internet Telephones
— Site B as a Succession 1000 Rls. 3.0 system : One Media Gateway with one Media Gateway Expansion and 400 i2002/i2004 Internet Telephones
C. — Site A as a Succession Rls. 3.0 1000 system: Three Media Gateways and 500 i2050 Soft Telephones
— Site B as a Succession 1000 Rls. 3.0 system: Four Media Gateways with four Media Gateway Expansions and 400 i2002/i2004 Internet Telephones
D. — Site A as a Succession Branch Office: Three Media Gateways and 500 i2002/i2004 Internet Telephones
— Site B as a Succession 1000 Rls. system: One Media Gateway with one Media Gateway Expansion and 400 M3903 digital telephones
Answer: B

6. A customer has two Succession 1000 Rls. 3.0 systems (sites A and B):
Site A has:
— 500 InternetTelephones and five faxes
— eight T1 PRI cards
Site B has:
— 450 Internet Telephones and five faxes
— four T1 PRI cards
Assume that both sites will have the appropriate Signaling Server, Call Server, Succession Media Cards, and Media Gateway/Media Gateway Expansion to accommodate these components. Which solution best meets the customer's requirements?
A. — Site A as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system: Two Media Gateways and 500 i2002/i2004 Internet Telephones
— Site B as a Succession Branch Office: One Media Gateway with one Media Gateway Expansion and 450 i2002/i2004 Internet Telephones
B. — Site A as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system : Three Media Gateways and 500 i2002/i2004 Internet Telephones
— Site B as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system : Two Media Gateways and 450 i2002/i2004 Internet Telephones
C. — Site A as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system: Three Media Gateways and 650 i2002/i2004 Internet Telephones
— Site B as a Succession Branch Office: One Media Gateway with one Media Gateway Expansion and 300 i2002/i2004 Internet Telephones
D. — Site A as a Succession Branch Office: Three Media Gateways and 500 i2002/i2004 Internet Telephones
— Site B as a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system: One Media Gateway with one Media Gateway Expansion and 450 i2002/i2004 Internet Telephones
Answer: B

7. A company wants to implement a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system for two sites.
Site A will have:
— 900 Internet Telephone users and 20 analog lines for faxes
— 300 ACD agents and 10 supervisors included in the 900 users
— 13 T1 PRI cards
Site B will have:
— 450 Internet Telephones users and five analog lines for faxes
— 10 T1 PRI cards
They want to have redundancy for telephony service for both sites and to integrate a Computer Telephony Integration (CTI) solution for screen pop capability into their call center. Symposium Call Center Server (SCCS) is provided for the call center application.
Site A has been ordered with a Call Server and Signaling Server and site B with a Signaling Server. The customer has requested the Symposium TAPI application and Symposium Agent as the desktop client.
Which solutions best meets the company's requirements? (Choose three.)
A. Setup site A as a Main Office with four Media Gateways and an Alternate Signaling Server.
B. Setup site A as a Main Office with two Media Gateways, one configured as an Alternate Call Server and one Expansion Media Gateway.
C. Setup site A as a Main Office with four Media Gateways and add a redundant Signaling Server.
D. Set up site B as a Branch Office with three Media Gateways.
E. Set up site B as a Main Office with a Call Server, three Media Gateways and add a redundant Signaling Server.
F. Install Symposium TAPI 2.3.1 and Symposium Agent 2.3 for connection to SCCS at site A.
G. Install Symposium TAPI 2.3.1 and Symposium Agent Greeting 2.0 at site A.
H. Install Symposium TAPI 2.3.1 and Symposium Agent 2.3 at site B.
Answer: CEF

8. A company with a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system with 700 users wants to open a call center with 200 agents using Symposium Call Center Server 4.2. These new call center agents will use i2004 Internet Telephones and the site will be set up as a Branch Office. For a call center application, non-blocking at the Succession Media Cards (SMCs) is recommended.
What is the condition to ensure non-blocking at the SMCs?
A. The number of PRI channels must be greater than the number SMC ports.
B. The number of PRI channels and the number of ports on a SMC must be the same.
C. The number of registered active i2004 agents on a SMC must exceed the number of ports on the card.
D. The number of registered active i2004 agents on a SMC must NOT exceed the number of ports on the card.
Answer: B

9. Click the exhibit button.

A company has a Succession 1000M-SG Rls. 3.0 system in an existing building, site A. They just acquired a new location where they have installed a Succession 1000 Rls. 3.0 system, site B.
Site B has an existing mix of 10BaseT Ethernet and 16 Mbit/s Token Ring LAN infrastructures with various hubs and routers. The best WAN connection facility available between the two sites is 192 kbit/s.
Based on G.711 10ms CODEC usage, inter-site voice traffic is 4.58 Erlang and that in turn will require 220 kbit/s WAN bandwidth (4.58*48 kbit/s).
What changes would you recommend to their existing network infrastructure to deploy a successful multi-site networked IP PBX solution with the best voice quality? (Choose two.)
A. Use G.711 20 ms CODEC between sites A and B.
B. Use G.729A 20 ms CODEC between sites A and B.
C. Allocate new subnets for the ELAN and the TLAN with a 10BaseT Ethernet segment at site B.
D. Install a new 10/100BaseT switched Ethernet infrastructure into site B to implement both ELAN and TLAN.
E. Install a new 10/100BaseT switched Ethernet infrastructure into site A to connect the 192 kbit/s WAN link to the router at site B.
F. Allocate a new subnet for the ELAN with a 10BaseT Ethernet segment and use the existing network for the TLAN connectivity at site B.
Answer: BD

10. A company wants to implement a Succession 1000 Rls. 3.0 system for their two sites. As part of the network planning and design strategy, the Embedded LAN (ELAN) and Telephony LAN (TLAN) need to be designed.
The ELAN is a 10BaseT management LAN. The TLAN is a 100baseT full-duplex LAN. A BayStack 470-48T switch has been installed to connect the required devices to the TLAN and ELAN with separate Virtual LANs (VLANs) established for the TLAN and ELAN.
What is required to correctly connect the TLAN and ELAN for this system? (Choose three.)
A. Define the TLAN and the ELAN in the same subnet on the network.
B. Connect the Signaling Server(s) and Voice Gateway Media Card(s) on the TLAN VLAN.
C. Define the TLAN and ELAN in separate subnets on the network while keeping the subnets isolated.
D. Connect the Media Gateway SSC, Signaling Server(s), and Voice Gateway Media Card(s) on the ELAN VLAN.
E. Define the TLAN and ELAN in separate subnets on the network and allow routing between the TLAN and ELAN subnets.
F. Connect the Call Server, Media Gateway SSC, Signaling Server(s), and Voice Gateway Media Card(s) on the TLAN VLAN.
G. Connect the Call Server, Media Gateway Small System Controllers (SSC), Signaling Server(s), and Voice Gateway Media Card(s) on the ELAN VLAN.
Answer: BCG


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved