Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-441 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-441 Sample Questions:

1. Which Contivity Secure IP Service Gateway does NOT support tunnel-licensing capability to be upgraded from five tunnels to their full capacity?
A. Contivity 1000 Series
B. Contivity 600
C. Contivity 1700
D. Contivity 2700
Answer: B

2. A designer is considering utilizing the Contivity Stateful Firewall feature. What effects can be expected if logging is utilized for large volume traffic?
A. Logging will improve system performance.
B. Logging will affect the system only if using syslog.
C. Significant logging will have no affect on the system.
D. Significant logging will cause performance degradation of the system.
Answer: D

3. A designer is planning to implement redundant links for a customer. Which scaling factors should the designer consider? (Choose two.)
A. recovery will not be impacted
B. redundancy can cause router performance problems
C. redundancy can cause the convergence time to increase
D. redundancy can cause the convergence time to decrease
Answer: BC

4. A customer is experiencing performance problems on the Contivity router. They are having OSPF routing issues running a recent software release. Which scaling consideration should initially be considered to resolve the problem?
A. Implement route policies
B. downgrade to a software release
C. upgrade to a higher software release
D. calculate the overall memory requirement for the Contivity
Answer: D

5. A design engineer wants to interconnect its seven T1 lines with integrated CSUs/DSUs to a Contivity Network. The Network consists of Contivity 4600 models. What is the minimum number of Contivity devices that will be needed to meet this objective?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Answer: B

6. A Contivity is experiencing connectivity problems. The design engineer suspects that scaling factors have been exceeded. If the design engineer's assumption is correct, which statement is true?
A. exceeding scaling factors only affects memory
B. manual intervention may be needed for recovery
C. exceeding scaling factors only affects CPU performance
D. devices will recover automatically if scaling factors are exceeded
Answer: A

7. A customer has the following capacity configuration parameters:
• 80 Branch Office Nat Sessions
• 90 ABOT sessions
• 80 BOT sessions
• 80 User tunnel sessions
Which parameter will cause the largest impact on memory?
A. BOT sessions
B. ABOT sessions
C. User IPSec tunnels
D. Branch Office Nat Sessions
Answer: C

8. A designer is implementing a large SOHO Contivity network consisting of the following:
• A variety of broadband services will be used for connectivity
• IP SEC Traffic
• Users will be mixed between remote access services and having a local gateway
Which IP addressing scheme will be needed for the SOHO Contivity devices?
A. static IP Addresses on the Private Interface only
B. static IP Address Assignments on the Private Interface only
C. dynamically assigned IP addresses interfaces for the session initiator
D. dynamically assigned IP Addresses on public interfaces serving as the responder
Answer: C

9. A customer is concerned about convergence time in their OSPF network. Their network consists of the following:
• Peer-to-Peer connections
• 150 OSPF Tunnels
• hub and spoke
• Contivity 4600
What should the customer do to improve convergence time?
A. limit the OSPF tunnels to 100
B. limit the OSPF tunnels to 120
C. limit the OSPF tunnels to 110
D. limit the OSPF tunnels to 115
Answer: A

10. A designer is tasked to evaluate a customer's existing Contivity network. The designer is concerned about Link State Database(LSDB) stability. The network consists of the following:
• peer-to-peer connections
• 150 OSPF Tunnels
• hub and spoke
• static tunnels
Which statement is true in regards to assuring LSDB stability in this scenario?
A. OSPF tunnels should be designed with symmetric link metrics on static tunnels.
B. OSPF tunnels should be designed with asymmetric link metrics on static tunnels.
C. OSPF tunnels should be designed with symmetric link metrics on dynamic tunnels.
D. OSPF tunnels should be designed with asymmetric link metrics on dynamic tunnels.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved