Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-431 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-431 Sample Questions:

Q: 1 Nortel uses IPSec (IP Security) within various Communication Server (CS) 1000 Rls. 5.0 elements. IPSec provides a basis for the CS 1000 Intrasystem Signaling Security System (ISSS) solution. If you want to use ISSS in your Nortel system, what must you do?
A. Use a Secure Multimedia Controller.
B. Enable ISSS from the Call Server.
C. Nothing; ISSS is enabled by default.
D. Enable ISSS from the Signaling Server.
Answer: B

Q: 2 You have installed the Linux Base and Enterprise Common Manager (ECM) application onto a Commercial Off the Shelf (COTS) server. All LAN connections are in place and functioning normally. Now you are ready to access Element Manager for the first time. What is your next step?
A. Connect through a CLI pass-through with the default password.
B. Connect through a non-secure browser with the default password.
C. Connect through a secure browser with the FQDN in the address field.
D. Connect through a secure browser with the host name in the address field.
Answer: C

Q: 3 Your customer wants to install and configure two Commercial Off the Shelf (COTS) servers and wants to include Security configuration on both servers. They have a large network, so it has been decided to centralize the Network Routing Service (NRS) functionality on one COTS server. They also want to use the Enterprise Common Manager (ECM) to configure all the Communication Server 1000 systems and have decided to put the ECM application on the second server.
Which configuration does Nortel recommend for this customer to optimize the load balance of both COTS servers?
A. Install the Primary Security Service with the Primary NRS server and the Backup Security Service with EM.
B. Install the Primary Security Service with Element Manager and the Backup Security Service with the Primary NRS server.
C. Install the Primary Security Service with the Primary NRS server and the Backup Security Service with the Primary EM server.
D. Install the Primary Security Service with the Secondary NRS server and the Backup Security Service with the Primary NRS server.
Answer: B

Q: 4 Your customer is installing the Linux Base software on a Commercial Off the Shelf (COTS) server and arrives at the following software installation prompts:
1. Do not create a backup copy of your configuration file.
2. Create a backup copy of your configuration file to external USB device.
3. Create a backup copy of your configuration file to SFTP server.
Select an option (1-3):
They do not have an external USB device and do not have an SFTP server readily configured. They do not want to lose the opportunity to back up the configuration file.
What can the customer do?
A. Call Nortel service personnel; there is a prompt missing.
B. Select prompt 2; you can also use an internal compact flash.
C. Select prompt 2 and use the computer as an external device.
D. Select prompt 1; back up the configuration later using the "sysbackup" command
Answer: D

Q: 5 From which two parts is the Fully Qualified Domain Name (FQDN) composed and in what order must they be configured?
A. first the host name and then the domain name
B. first the domain name and then the host name
C. first the COTS server IP address and then the port number
D. first the COTS server port number and then the IP address
Answer: A

Q: 6 A customer is preparing to install the Linux base software on to the Commercial Off the Shelf (COTS) servers. Which connection is used on the administering computer to install from the CD-ROM or DVD?
A. serial for both the IBM-X306m and HP DL320
B. ethernet for both the IBM-X306m and HP DL320
C. ethernet for the IBM-X306m and serial for the HP DL320
D. ethernet for the HP DL320 and serial for the IBM-X306m
Answer: A

Q: 7 Which activity can you perform to add a telephone set in Element Manager using the Basic Configuration Client?
A. Assign an Automatic DN and TN.
B. Log in to the CLI at the same time.
C. Change a feature of the telephone.
D. Change a TN where a present telephone is located.
Answer: A

Q: 8 You have assigned the user policies for an administrative Power User in the Enterprise Common Manager (ECM) framework. What must you do to make sure that the policies were assigned to the Linux Commercial Off the Shelf (COTS) server?
A. Log into the Call Server.
B. Log into the Signaling Server.
C. Log out of and back into ECM.
D. Access the COTS Server via CLI.
Answer: C

Q: 9 For Communication Server (CS) 1000 Rls. 5.0, Nortel has introduced Secure Shell (SSH) security technology to the CS 1000 system elements and to the Linux-based COTS servers.
This includes access to overlays on the call server, support for the CPSID user name and ptyxx user names, and access to the call server PDT shells, the Voice Gateway Media Card (VGMC) IPL shell and the signaling server OAM shell. Which client authentication method does Nortel support for SSH?
A. PAM
B. password
C. Kerberos5
D. user public key
Answer: B

Q: 10 From the serial port console you log in directly as root, you invoke the appinstall utility to begin the installation of the ECM Applications. Immediately after starting the procedure you receive the following system message and are not able to start the ECM software installation.
[root@xxxx ~]# appinstall
-bash: appinstall: command not found
What must you do next?
A. Change the Fully Qualified Domain Name (FQDN).
B. Re-install the Base before installing the Applications.
C. Log-out and log in as Nortel and restart the installation.
D. Use a different Commercial Off the Shelf (COTS) server.
Answer: C

Q: 11 Your customer has decided to migrate the Communication Server 1000 IP Telephony Network Routing Service (NRS) from a VxWorks-based ISP1100 server to a Linux-based COTS server. The network administrator has informed you that they want to keep their existing Primary and Secondary/Alternate NRS IP addresses intact. What must you do first to ensure that this migration can proceed?
A. Move the Linux-based NRS server to a different physical location as the VxWorks-based NRS.
B. Connect the Linux-based NRS server to the same subnet as the existing VxWorks-based NRS.
C. Connect the Linux-based NRS server to a different subnet as the existing VxWorks-based NRS.
D. Deploy the Linux-based Element Manager in the same ECM security domain as the Linux-based NRS.
Answer: B

Q: 12 You are adding a Network Routing Service element in Enterprise Common Manager. The Base URL prompt appears. Which information must be entered?
A. IP address of the COTS TLAN
B. IP address of the COTS ELAN
C. Node IP address of the CS 1000
D. the Fully Qualified Domain Name
Answer: D

Q: 13 After the installation of the Linux Base and Application software, your customer wants to back up the Enterprise Common Manager (ECM) security data. All systems are running correctly. They log in to the CLI as a nortel user and try to perform the backup_ss.sh command, but get the following error:
[nortel@rhelnrs isclient]$ /opt/nortel/isclient/backup_ss.sh -path /tmp
rm: cannot remove `13062007.backup': Operation not permitted /tmp
What must your customer do?
A. Restart the COTS ECM server.
B. Enable the Backup Permitted Flag.
C. Restore the Linux base software first.
D. Re-log in as root and re-enter the command.
Answer: D

Q: 14 Your customer wants to make sure that they get a backup of their Linux base software files during installation. They do not have access to Secure File Transfer Protocol (SFTP) servers. The pre-installation program has just finished, and the Configuration File Backup window appears. What is the next step?
A. Execute the command sysbackup
B. Create a backup copy on an external USB device.
C. Create a backup copy on the administering computer.
D. Continue the installation; no backup copy is possible at this time.
Answer: B

Q: 15 When a Commercial Off the Shelf (COTS) server is deployed as a Signaling Server for a Communication Server 1000E network, which operating system is deployed?
A. Linux
B. VxWorks
C. Windows XP
D. Windows 2003 Server
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved