Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-430 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-430 Sample Questions:

1. A Communication Server 1000E Rls. 5.0 customer is planning to deploy a Wireless IP network with 150 WLAN 2212 telephones. What is required to enable all the telephones to make calls concurrently on their WLAN system?
A. one WLAN IP Telephony Manager 2245
B. two WLAN IP Telephony Manager 2245s
C. three WLAN IP Telephony Manager 2245s
D. one WLAN IP Telephony Manager 2245 and one 2246 WLAN Application Gateway
Answer: C

2. A Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 customer is planning to deploy an 802.11 WLAN network to increase employee productivity. The wireless telephones and the WLAN IP Telephony Manager 2245 will be statically configured. In this configuration, which component is considered optional?
A. DHCP server
B. Syslog server
C. Line Telephony Proxy Server (LTPS)
D. Trivial File Transfer Protocol (TFTP) server
Answer: A

3. A local hotel wants to provide Nortel Guest Services on all IP telephones in their 400-guest facility to allow for scheduled broadcast alerts. What is required for this deployment?
A. IP Phone 2007 with IBM x306 server running XAS feature
B. IP Phone 2007 with Applications Gateway 1000/2000 Server
C. IP Phone 2004 with ISP 1100 Signaling Server running XAS feature
D. IP Phone 2001/1110 with ISP 1100 Signaling ServerApplications Gateway 1000/2000 Server
Answer: B

4. When planning the deployment of a new Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0, which rule is correct when organizing the IP Address requirements for nodes?
A. TLAN addresses can be on a different subnet for a given node.
B. TLAN addresses must be on the same subnet as the system core ELAN.
C. ELAN addresses must be on the same subnet as the system core ELAN.
D. ELAN addresses for nodes may be on a different subnet from the system core ELAN.
Answer: D

5. A customer is planning to replace a legacy PBX with a new Communication Server (CS) 1000E (HA) system, 2000 IP telephones and IP Line Rls. 5.0. Their goal is to streamline communications management and reduce facilities costs by using their established data network. What is true about IP Line Rls. 5.0?
A. ELAN node IP addresses must be on separate subnets.
B. Calls between IP telephones require a DSP port on the system Media Cards.
C. An IP User license is required for each IP telephone installed on the CS 1000.
D. IP Line Rls. 5.0 is supported on MGC DSP daughterboard(s) for redundancy.
Answer: C

6. A multi-site customer with a Meridian 1 and Communication Server (CS) 1000 network is planning to deploy a new CS 1000E Standard Availability (SA) with 300 IP telephones and IP Line Rls. 5.0. They have decided to use the new Media Card 32 Secure (MC32S) card. Which statement is true about the MC32S card?
A. It encrypts Unistim from IP telephones.
B. It is not supported on a Media Gateway 1000E Expander.
C. It is plug-and-play, containing its full-software load on the compact flash card.
D. It enables SRTP to encrypt the IP media path to and from DSP channels on the MC32S.
Answer: D

7. A customer is planning to deploy IP Line Rls. 5.0 to process VoIP over their private data network. Which component is required to successfully deploy IP Line Rls. 5.0?
A. a MGC card with DSP daughterboard(s)
B. a LINUX-based Signaling Server running TPS
C. Communication Server 1000 Rls. 4.5 or higher
D. a VxWorks-based Signaling Server running TPS
Answer: D

8. You are engineering the Converged Office application for a Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 call center customer with 100 agents who spend approximately 50% of their time on the telephone. How many additional SIP trunks are needed to handle the traffic between the CS 1000E and the Live Communications Server?
A. 20
B. 30
C. 40
D. 50
Answer: D

9. You are engineering a Converged Office solution for your customer. The customer has 50 Office Communicator Soft Client users. Which licenses are required?
A. 75 AST licenses
B. 50 PCA licenses
C. 25 Personal Call Assistant (PCA) licenses
D. 25 Associated Set Assignment (AST) licenses
Answer: B

10. A Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 customer is interested in merging their telephony capabilities with the real-time multimedia communication and Remote Call Control (RCC) provided by Microsoft Live Communication Server (LCS) 2005 and Office Communicator applications. They are planning to initially deploy Converged Office for a small group of 20 employees, and then extend it to the rest of their 275 staff members. Which two components are required in a basic configuration? (Choose two.)
A. Hardware IP Load Balancer
B. Nortel Multimedia Convergence Manager (MCM)
C. IBM x306M Server running Nortel Application Gateway 2000
D. Microsoft Live Communication Server (LCS) 2005 Standard Edition
Answer: BD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved