Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-360 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-360 Sample Questions:

Q: 1
A customer is expanding their operations to a second location. They need to deploy a solution with support for 70 IP telephone users that can provide local survivability in the event of a network failure. In addition, they require support for 20 digital telephones.
Which two solutions should the customer consider? (Choose two)
A. Media Gateway 1000B
B. Survivable Media Gateway 1000E
C. Survivable Remote Gateway 1.5
D. Survivable Remote Gateway 503.0
Answer: A, B

Q: 2
Which statement most accurately describes the function of the Terminal Proxy Server (TPS) is a Communication Server (CS) 1000E RIs.6.0 system deployment for a typical single system network design?
A. The TPS provides web services access to the Call Server.
B. The TPS provides the function of virtual trunk allocation without a physical presence in the hardware.
C. The TPS provides signaling between an IP telephone and the Call Server.
D. The TPS provides a direct media path between users in the Call Server domain and users in the SIP domain.
Answer: C

Q: 3
A customer has IP Trunks configured between multiple sites. A station user from one site attempts to call a different site, but all trunks are busy. What provisioning can be used to transparently process this call?
A. The call will automatically process via PSTN with no additional provisioning.
B. The call will automatically process via the TIE lines with no additional provisioning.
C. Provisioning of the SIP Redirect Server will allow Fallback to PSTN.
D. Provisioning of the MCDN Alternate Routing feature will allow Fallback to PSTN.
Answer: D

Q: 4
Unified Communications Management (UCM) consists of three levels: Network Level, System Level, and Element Base Level. At which level (s) can patching be controlled?
A. System Level only
B. Network Level only
C. Both System Level and Element Base Level
D. Both Network Level and Element Base Level
Answer: D

Q: 5
A customer is opening two new branch offices and wants to use their existing Communication Server (CS) 1000E Rls 6.0 system. The main system uses 22,150 IP telephones.
What is the maximum number of supported IP telephones that can be installed in the new branch offices using Media Gateway 1000B that will remain survivable in the event of an IP connectivity loss to the main CS1000E or other Alternate Call Servers?
A. 350
B. 400
C. 500
D. 850
Answer: A

Q: 6
A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000M with a CPPM Signaling Server at Rls.5.0 to a CS 1000M Rls.6.0. What minimum modification must be made to the Signaling Server?
A. upgrade the Signaling Server software to Rls.6.0
B. upgrade the Signaling Server memory to 2 GB
C. upgrade the memory to 2 GB and the Signaling Server software to RIs. 6.0
D. replace the CPPM Signaling Server with a new COTS Signaling Server
Answer: C

Q: 7
A customer is migrating an Option 81C RIs. 5.0 to a Communication Server (CS) 1000M Multi-Group RIs. 6.0 system. Which Call Server/Signaling Server options are available to the customer? (Choose two)
A. CPPM VxWorks Call Server/CPPM VxWorks Signaling Server
B. CPPM VxWorks Call Server/CPPM Linux Signaling Server
C. CPPIV Call Server/CPPM Linux Signaling Server
D. CPPIV Call Server/COTS Linux Signaling Server
Answer: C,D

Q: 8
A customer is migrating an existing Option 11C to a Communication Server (CS) 1000E RIs. 6.0 with CPPM Co-resident Call Server and Signaling Server. What is the minimum software release supported for Automatic Software Conversion of the customer database?
A. RIs. 22
B. RIs. 23.10
C. RIs. 25.40b
D. RIs. 24.50
Answer: B

Q: 9
A customer is upgrading a Communication Server (CS) 1000E SA RIs. 5.0 system to a CS 1000E SA RIs. 6.0 system with Co-resident Call Server and Signaling Server. Which ELAN IP address is recommended for the Co-resident Call Server and Signaling Server?
A. A new ELAN IP address
B. ELAN IP address of the Call Server from the original system
C. Both ELAN IP addresses of the MGC card from the original system
D. ELAN IP address of the Signaling Server from the original system
Answer: B

Q: 10
A customer is installing a new Communication Server (CS) 1000E RIs. 6.0 High Availability (HA) system and wants Advanced Call Center Services but does not require networking.
Which Software Level should they order?
A. Premium Service Package
B. Business Service Package
C. Enhanced Service Package
D. Enhanced Business Service Package
Answer: C

Q: 11
A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000E RIs. 5.5 system to CS 1000E RIs. 6.0 co-resident system. The customer wants to add SIP Line Service for 375 users. Which server(s) can the customer install for SIP Line Gateway (SLG) functionality?
A. 1 CPPM VxWorks Signaling Server and 1 SLG Server
B. 1 CPPM Co-resident Call Server/Signaling Server and 1 SLG Server
C. 1 CPPM Co-resident Call Server/Signaling
D. 1 CPPM Standaline Signaling Server and 1 COTS SLG Server
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved