Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-344 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-344 Sample Questions:

1. Which encryption method does a BCM system support when IPSec is configured on it?
A. PKI
B. RC4
C. AES
D. PPTP
Answer: C

2. A customer has several remote locations that they want to securely connect through the Internet. You explain that using IPSec tunnels between these sites would provide this security; however, they are concerned about it being able to handle all of the remote locations. What is the maximum number of remote sites th at can be connected to a BCM50 using IPSec tunnels?
A. 10
B. 12
C. 14
D. 16
Answer:A

3. Fallback is a feature that allows a call to progress when a VoIP trunk is unavailable or is not providing adequate quality of service (QoS). By enabling PSTN fallback, you allow the system to check the availability of the VoIP trunks and then switch the call to a PSTN line. For the PSTN fallback to work on a suitable bandwidth, which two statements must be true on a BCM 200 platform? (Choose two.)
A. The QoS Monitor must be enabled.
B. The jitter buffer must be configured.
C. The Transmit threshold must be set.
D. Proactive Voice Quality Monitoring (PVQM) must be enabled.
E. IP sets must be configured to use the G.723 Codec.
Answer:AC

4. A remote user has the ability to connect to an ISP and then to a specific route into a BCM that is configured for IPSec Remote User. The remote user can also print locally even while connected remotely to the BCM. Which functionality does this describe?
A. split routing
B. dual routing
C. split tunneling
D. dual tunneling
Answer: C

5. BCM supports a queue service discipline that allows packets to be serviced in an absolute priority fashion or using a weighted-fair-queuing scheduler. This service discipline ensures that packets in the highest priority queue are serviced quickly without starving the lower priority queues. How many quality of service (QoS) queues does BCM Rls. 4.0 support?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 7
Answer: D

6. A network administrator needs to calculate the maximum number of voicemail ports required on their BCM 400 system. Which two factors should be considered when making this determination? (Choose two.)
A. The range is 0 to 16 ports.
B. The range is 0 to 32 ports.
C. Each voicemail port requires one media channel resource.
D. Each voicemail port requires two signaling channel resources.
Answer: BC

7. A client has a BCM 400 that is performing all IPSec processing using software. They are concerned about overloading the BCM 400 processor with IPSec traffic processing. What is the maximum number of simultaneous tunnels?
A. 12 tunnels
B. 16 tunnels
C. 24 tunnels
D. 30 tunnels
Answer: B

8. In planning a network configuration for a customer there are tools available to help you with your plan.
Which tool should you use to determine the specific requirements for the system design, including pricing information?
A. BCM Monitor
B. AppManager
C. Startup Profile
D. Enterprise Configurator
Answer: D

9. A customer's new system will be configured with 55 IP telephones, an IVR system and a voicemail. This system will also use over 30 analog and digital telephones. What should the DS30 split be for this customer?
A. A 2/5 split
B. A 2/6 split
C. A 3/5 split
D. A 3/6 split
Answer: C

10. Which statement should be considered when you allocate DS30 channel Block resources using a 3/5 channel split configuration?
A. This configuration is achieved by assigning bus two to the voice data sector.
B. This configuration allocates three DS30 channel blocks to Media Bay Modules.
C. This configuration may be configured during system startup using the Startup Profile.
D. This configuration may be used to accommodate increased IP telephony or VoIP trunk requirements.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved