Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-338 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-338 Sample Questions:

Q: 1 The primary management application for the Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) is Element Manager. Therefore, managing a Nortel BCM50 requires the connection of Element Manager. The Nortel BCM50 must be specifically defined in Element Manager.
What is the specific requirement for this definition?
A. Element Manager attributes
B. BCM Monitor
C. Nortel BCM50 defined as a network location
D. Nortel BCM50 defined as a Network Element
Answer: D

Q: 2 Which statement about Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) line programming is true?
A. A PRI line can be changed to manual answer.
B. A target line can be a prime line for a telephone.
C. Copying line programming between lines on different types of modules is possible.
D. Line programming does not overwrite assigned intercom, Answer DN, Hands-free, or hunt group buttons.
Answer: D

Q: 3 You are working on a Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) that has been moved to a new site. You want an inventory of all key components, devices, and additional information in a readable format. This information is required to maintain accurate maintenance and billing records for all sites. Which part of Element Manager will you use to obtain this information?
A. BCM Monitor
B. Configuration backup
C. Application backup
D. Saving programming records
Answer: D

Q: 4 You have defined two Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) systems in Element Manager. You want to rename both BCM50 systems, so they appear in Element Manager as "Toronto" and "Ottawa", but you only see the IP address of each BCM50. Which part of Element Manager will you use to do this?
A. Title Bar
B. BCM Monitor
C. Network Element navigation panel
D. Administration task panel
Answer: C

Q: 5 You have developed a Startup Profile to install a Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) system. You have this template for the system on a PC and can load it on a USB storage device. The Nortel BCM50 requires a specific format on the USB storage device.
Which format is required?
A. NTFS
B. FAT32
C. FAT16
D. MS Windows 2000
Answer: B

Q: 6 You have developed a Startup Profile to install a Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) system. You have a template for the system on a PC, and you have a USB storage device. The Startup Profile template will not load. What is the cause of this problem?
A. The system ID was previously loaded.
B. The telephone numbers were previously loaded.
C. The keycode was previously loaded.
D. The integrated router configuration was previously loaded.
Answer: C

Q: 7 The security capabilities of the Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) are advanced. The customer is concerned about the access security of the Element Manager tool. How can you prevent or block the user of Element Manager from using simple passwords?
A. set password complexity to level three
B. disable post login message
C. set password level one
D. user account lockout set to level three
Answer: A

Q: 8 Which statement describes the differences between a target line and a PRI?
A. A target line has 23 B channels and 1 D channel. A PRI is a virtual line within the system.
B. A PRI has 23 D channels and 1 B channel. A target line is a virtual line within the system.
C. A PRI has 23 B channels and 1 D channel. A target line is a virtual line within the system.
D. A target line has 23 D channels and 1 B channel. A PRI is a virtual line within the system.
Answer: C

Q: 9 You are installing a Nortel Business Communications Manager (BCM50) system. You can develop a template for the system on a PC, using the Startup Profile to build a template of initial parameters. Which two parameters can you load using the Startup Profile? (Choose two.)
A. keycode file
B. T1 parameters
C. start Directory Number
D. router configuration
E. media bay module settings
Answer: A, C

Q: 10 You are setting the password complexity level for an alphanumeric password on a Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) system. You want the password to require all character types (upper-case letters, lower-case letters, numbers, and special characters). Which
complexity level must you choose?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: D

Q: 11 Which statement about Nortel Business Communications Manager 50 (BCM50) target lines is true?
A. Target lines can be selected for outgoing calls.
B. Target lines are numbered 241 to 492.
C. For a BCM50 configured using the PBX template, target lines are automatically assigned to all telephone DNs.
D. Multiple appearances of a target line can be assigned to a set so that more than one call can simultaneously use that target line.
Answer: D

Q: 12 A customer wants to use both SIP and H.323 VoIP trunks in the company Business Communications Manager 50 (BCM50) network. Which statement explains how to configure the BCM50 to use both SIP and H.323 trunks?
A. Assign VoIP trunks to a single PoolBloc and program the remote gateway to use H.323 or SIP.
B. Assign VoIP trunks to different PoolBlocs and have the user dial an access code.
C. Place VoIP trunks in different line pools and use routing tables to select the correct pool.
D. Assign VoIP trunks to a single line pool and program the remote gateways to select the correct pool.
Answer: A

Q: 13 Which statement about set templates is true?
A. You can set templates on a BCM50.
B. You can copy and paste a set template from one BCM to another.
C. You can choose from three default templates named DN, PBX and DID on BCM450.
D. You can use set templates to quickly assign voicemail mailboxes to several telephones at once.
E. You can choose to backup and restore only set templates and exclude the remaining data.
Answer: D

Q: 14 Click the Exhibit button.

You want to configure an expansion unit Media Bay Module (MBM) on a BCM450. You highlighted the xpansion 1?row on the TelephonyYou want to configure an expansion unit Media Bay Module (MBM) on a BCM450. You highlighted the expansion 1 row on the Telephony Resources screen. What is your next step?
A. Click the Deconfigure button and click OK.
B. Click the Configure button and modify the values.
C. Double-click the Configured Device field and select the type of MBM you want to install.
D. Double-click the Configured Device field and select MBM-6.
Answer: D

Q: 15 On a company's default system, six buses of DS30 channel blocks are assigned
to Media Bay Modules (MBM) (2/6 channel split). The DS30 allocation needs to be changed to a 3/5 split to accommodate increased IP telephony requirements. How is this change accomplished?
A. The BCM 200/400 assigns bus 6 to the system bus resource.
B. The BCM 200/400 assigns bus 6 to the system bus resource through the MBM dip switches.
C. The BCM 200/400 assigns bus 7 to the system bus resource.
D. The BCM 200/400 assigns bus 7 to the system bus resource, although all telephony programming will be defaulted.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved