Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-337 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-337 Sample Questions:

1.A customer has purchased 10 BCM 400 Rls. 4.0 systems and is planning to rapidly deploy these systems using the Startup Profile.
What is needed to accomplish this?
A.Element Manager
B.Microsoft Access
C.Microsoft Excel
D.Microsoft Word
Answer:C

2.Fallback is a feature that allows a call to progress when a VoIP trunk is unavailable or is not providing adequate quality of service (QoS). By enabling PSTN fallback, you allow the system to check the availability of the VoIP trunks and then switch the call to a PSTN line.For the PSTN fallback to work on a suitable bandwidth, which two statements must be true on a BCM200 platform? (Choose two.)
A.The QoS Monitor must be enabled.
B.The jitter buffer must be configured.
C.The Transmit threshold must be set.
D.Proactive Voice Quality Monitoring (PVQM) must be enabled.
E.IP sets must be configured to use the G.723 Codec.
Answer:AC

3.A customer is considering an upgrade to their existing Norstar Integrated ICS system to a BCM solution to make use of the existing Norstar expansion modules.
Which two capabilities of the Norstar or BCM should be considered when proposing the solution? (Choose two.)
A.Each Norstar expansion module requires one BCM DS30 channel.
B.The BCM platform only supports connections to the Norstar station expansion modules.
C.The BCM has additional Media Bay Module (MBM) resource capacity when supporting six expansion modules.
D.The existing expansion module fiber cables are compatible with the BCM Fiber Expansion Module (FEM) and do not need to be replaced.
Answer:AD

4.A customer with a BCM Rls. 3.5 system would like to migrate to a BCM450 Rls. 1.0 system.
Which core benefit will be realized by migrating to a BCM450 Rls. 1.0 system?
A.secure communications using a virtual private network (VPN)
B.a new hardware based router
C.introduction of centralized voicemail
D.enhanced scalability
Answer:D

5.How does the BCM450 Rls. 1.0 expand the BCM addressable market as compared to other BCM platforms?
A.It provides a scalable migration path for the Norstar MICS customer base.
B.It provides access to traditional telephony, converged IP PBX, and managed service markets.
C.It provides enhanced solutions including IP telephony and applications.
D.It provides expanded capacity for as many as 450 IP telephones.
Answer:A

6.Your customer wants to purchase a BCM solution. Their requirements include:
two Media Bay Modules (MBMs) with the capability to add an expansion unit
redundant power supplies
RAID 1 mirrored hard disks
Which configuration meets these requirements?A.the BCM50e configuration
B.the BCM 200 Redundant Feature Option (RFO) configuration
C.the BCM 400 RFO configuration
D.the BCM 450 Rls. 1.0 Standard configuration
E.the BCM 400 Standard configuration
Answer:C

7.A customer wants to purchase a BCM50 solution. They need to determine both the number and type of Media Bay Modules (MBMs) to purchase that will support their extension requirements. They require support for six analog trunks, 14 digital extensions, two fax machines, and two single-line phones, and they may eventually add an analog device.
Which two MBMs will meet these requirements? (Choose two.)
A.one ASM 4 MBM
B.one ASM 8 MBM
C.one DSM 16 MBM
D.one 8x16 Combo MBM
Answer:BD

8.A new customer already has an ADSL modem supplied by the ISP. The customer requires:
remote access for management
a firewall
IP telephony
VPN Branch Tunneling
Which BCM50 model will best address the customer's requirements?
A.BCM50
B.BCM50a
C.BCM50e
D.BCM50i
Answer:C

9.A network administrator needs to calculate the maximum number of voicemail ports required on their BCM 450 Rls 1.0 system.
Which factor should be considered when making this determination?
A.The range is 0 to 48 ports with the Capacity Expansion Card installed.
B.The range is 0 to 32 ports without the Capacity Expansion Card installed.
C.Each voicemail port requires two media channel resources.
D.Each voicemail port requires two signaling channel resources.
Answer:B

10.A company plans to implement a BCM solution with BCM Voice Messaging (CallPilot) and Contact Center enabled. They are in the process of setting up a contact center.
Which two items should be considered when configuring the contact center? (Choose two.)
A.the number of IP trunks available
B.the number of DSP resources available
C.the number of Virtual Device Interface (VDI) channels available
D.the number of voice ports available
Answer:BD

11.A customer has a BCM400 that is performing all IPSec processing using software. They are concerned about overloading the BCM400 processor with IPSec traffic processing.
What is the maximum number of simultaneous tunnels?
A.12 tunnels
B.16 tunnels
C.24 tunnels
D.30 tunnels
Answer:B

12.Which statement should be considered regarding allocation of DS30 resources when you assign DNs and line numbers on a BCM450 Rls. 1.0 system?
A.The default number of IP sets initialized is 32.
B.BCM450 has sufficient resources to support all possible configurations that are within the DN and line capacity of the system.
C.A 2/6 or 3/5 split must be chosen before assigning DNs and line numbers.
D.Allocation of DS30 resources on the main unit must be performed before those on the expansion chassis.
Answer:B

13.If a 3/5 channel split is configured, which statement about the DS30 resources is true?
A.DS30 2 cannot be used by any module.
B.DS30 7 can be used by any module.
C.DS30 6 and DS30 7 cannot be used by any module.
D.DS30 6 cannot be used by any modules that require two busses.
Answer:D

14.The BCM450 Rls. 1.0 base unit supports 100 IP sets.
How many IP sets does the BCM450 support with the Capacity Expansion Card installed?
A.100
B.200
C.300
D.450
Answer:C

15.A customer's BCM450 Rls. 1.0 system will be configured with 85 IP telephones and voicemail. This system will also use over 30 digital telephones.
What is required to provide sufficient resources for this customer?
A.a 2/6 split
B.an expansion chassis
C.additional processor expansion cards (PECs)
D.a capacity expansion card (CEC)
Answer:D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved