Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-330 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-330 Sample Questions:

Q: 1 Which statement most accurately describes the function of the Terminal Proxy Server (TPS) in a Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 system deployment for a typical single system network design?
A. The TPS provides web services access to the Call Server.
B. The TPS provides signaling exchange between an IP Phone and the Signaling Server.
C. The TPS provides a direct media path between users in the CS domain and users in the SIP domain.
D. The TPS provides the function of virtual trunk allocation without a physical presence in the hardware.
Answer: B

Q: 2 A company with a Communication Server (CS) 1000M Rls. 5.0 system has IP Peer Networking configured between two offices in the same region. Each office is equipped with one Call Server, one Signaling Server, one Media Gateway 1000, 100 IP Phones, and 20 digital phones. To complete a call from a digital telephone at site A to an IP Phone at site B, at which site will DSP resources be used?
A. site A only
B. site B only
C. both site A and site B
D. neither site, a Media Card is not required
Answer: A

Q: 3 A customer is deploying a Communication Server 1000E system and has requested that the system be engineered as High Availability. What is required to consider the system High Availability? (Choose two.)
A. Software package 405
B. Software package 410
C. Dual Signaling Servers
D. Alternate Call Servers with automated database replication
E. Dual Call Processors using a High Speed Pipe for database synchronization
Answer: B, E

Q: 4 A company is planning to install a Communication Server 1000E Rls. 5.0 system and wants Web access to perform moves, adds and changes on the telephones. Which service and which platform/Operating System (OS) is required?
A. Terminal Proxy Service on a CP-PM or COTS server with the VxWorks OS
B. Enterprise Common Manager running on a COTS server with the LINUX OS
C. Enterprise Common Manager running on a COTS server with the VxWorks OS
D. Network Routing Service (NRS) on an ISP 1100 Signaling Server with the VxWorks OS
Answer: B

Q: 5 Which two statements most accurately describe the functions of the Media Gateway Controller (MGC) card in a Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 system?
A. The MGC supports peripheral cards for TDM services.
B. The MGC provides basic call processing functions for the CS 1000E.
C. The MGC provides a gateway controller for IP media gateways in the CS 1000E.
D. The MGC supports PRI/PRI2/DTI/DTI2 trunks, BRI trunks, D-channels and clock controllers.
Answer: C, D

Q: 6 A customer is migrating from a Meridian 1 Option 61C system to a Communication Server (CS) 1000M SG Rls. 5.0 system. They want to continue to use some of the Meridian 1 digital telephones for existing staff and add IP Phones for new employees. They are concerned that the digital telephones will have difficulty communicating with the IP Phones. Why is this not a problem?
A. The IP Phone translates voice into data packets for transport using Internet Protocol.
B. CS 1000M Rls. 5.0 routes the Media Path from the IP Phone to the Terminal Proxy Server that performs the transcoding of the VoIP packets to TDM.
C. CS 1000M Rls. 5.0 routes the Media Path from the IP Phone to an available port on a Media Card that performs the transcoding of the VoIP packets to TDM.
D. CS 1000M Rls. 5.0 routes the Media Path through the Terminal Proxy Server to an IP Trunk Card that performs the transcoding of the VoIP packets to TDM.
Answer: C

Q: 7 You have been asked to engineer an IP Peer Networking solution for a Communication Server (CS) 1000 Rls. 5.0 network. The customer requirements include a centralized numbering plan arrangement, and they want to use SIP Trunking. What component is required as part of the centralized numbering plan for the network?
A. Network Connect Service
B. H.323 Gatekeeper
C. Terminal Proxy Server
D. Network Routing Service
Answer: D

Q: 8 You have been asked to engineer an IP Peer networking solution for a Communication Server (CS) 1000 Rls. 5.0 network. The customer requirements include a centralized numbering plan arrangement using trunks with Transport Layer Security (TLS) enabled. Which components are required as part of this solution for the network? (Choose two.)
A. SIP Proxy Server
B. H.323 Gatekeeper
C. Terminal Proxy Server
D. Network Routing Service
Answer: A, D

Q: 9 A customer wants to take advantage of the flexibility that a Nortel Solution provides them. They currently have a Communication Server (CS) 1000 Rls. 4.5 network with eight PBX systems connected via IP Peer Networking and the H.323 Protocol. Which three options are valid when migrating the customer's network to SIP trunking between the sites? (Choose three.)
A. Add SIP Access Port Licenses to each of the existing NRS platforms on the network.
B. Add SIP Access Ports to each CS 1000 system on the network to enable SIP Trunking.
C. Enable/configure SIP Redirect/Registrar Services on the existing NRS servers.
D. Enable/configure the SIP Gateway Services on the CS 1000 Signaling Server system endpoints.
E. Enable the SIP Proxy Service on each of the CS 1000 Signaling Server Gateways.
Answer: B, C, D

Q: 10 A customer is deploying a new single-site Communication Server (CS) 1000E Standard Availability equipped with a CP-PM Call Server and CP-PM Signaling Server. Which tool is contained in the standard (not optional) new system package?
A. Element Manager
B. Telephony Manager
C. Optivity Telephony Manager
D. Enterprise Common Manager
Answer: A

Q: 11 Which statement most accurately describes the function of Element Manager (EM) in a Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 system for a typical baseline network design?
A. a telnet application that provides an extension of the OTM interface to support the administration of Branch Office Gateways
B. a client application that provides an extension of the OTM interface to support the station administration within the Call Server
C. a software application that provides a web interface to support the administration of system components, including Basic Client Configuration (BCC)
D. a software application that provides a web interface to support the administration of system components, excluding Basic Client Configuration (BCC)
Answer: C

Q: 12 A customer is deploying a Communication Server 1000 Rls. 5.0 Standard Availability solution that includes a CP-PM Call Server, a CP-PM Signaling Server, a Media Gateway Controller (MGC), and Media Card. Which Communication Server 1000 Rls. 5.0 hardware component requires an ELAN IP address only?
A. Media Card
B. CP-PM Call Server
C. CP-PM Signaling Server
D. Media Gateway Controller
Answer: B

Q: 13 When considering which CODEC to select for a VoIP, which one is optimal for speech quality but uses the most bandwidth?
A. G.711
B. G.723.1
C. G.729A
D. G.729B
Answer: A

Q: 14 A design engineer needs to assess the network connections for the installation of a Communication Server (CS) 1000E Standard Availability (SA) Rls. 5.0 system. One of the important aspects is having different network ports available for TLAN and ELAN connections. Which hardware component needs access to both a TLAN and an ELAN connection?
A. Call Server
B. Signaling Server
C. Third-party H.323 Gateway
D. Media Gateway 1000 Chassis
Answer: B

Q: 15 A customer is deploying a Communication Server (CS) 1000E Standard Availability (SA) Rls. 5.0 network. Which network device should you use to create routed VLANs for the VoIP traffic, management, and signaling data?
A. Shared hub
B. Layer 2 switch
C. Layer 3 switch
D. Signaling Server
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved