Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-325 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-325 Sample Questions:

1. You are preparing to initially configure the IP Line 4.0 data on a CS 1000 Rls. 4.0 system. Which switch overlays should you use to configure the IP address for the active ELNK Ethernet interface of the system and to verify the status of that interface during the initial configuration of IP Line 4.0?
A. LD 97 for configuration and LD 137 for status check
B. LD 117 for configuration and LD 97 for status check
C. LD 117 for configuration and LD 137 for status check
D. LD 137 for configuration and LD 117 for status check
Answer: C

2. When performing administration tasks on a CS 1000 Rls. 4.0 system, what is the Electronic Switched Network (ESN) data block used to determine? (Choose two.)
A. the overflow treatment for misdialed BARS calls
B. the maximum number of Digit Manipulation Index (DMI) tables
C. whether the system is using a Coordinated Dialing Plan (CDP)
D. the Number Plan Area Codes (NPAs) and Special Prefixes (SPNs)
E. the Network Class of Service-Facility Restriction Level (NCOS-FRL) relationship
Answer: BC

3. To upgrade a Succession Communication Server for Enterprise (CSE) 1000 Rls. 2.0 system to Release 4.0 software, which two ways can you use to obtain a new CS 1000 Rls. 4.0 build for the Call Server and Media Gateways? (Choose two.)
A. a pre-loaded software delivery CD-ROM
B. a pre-programmed software daughterboard
C. download the software from the web and load it on a PC card
D. download the software from the web and load it on a software daughterboard
Answer: BC

4. You have just completed a software installation on Core/Net 1 and Core/Net 0 of a new CS 1000M Rls. 4.0 large system. Which acceptance tests should you now complete on these units?
A. Perform sanity and system redundancy tests.
B. Set the power supply to off and verify the system terminal's response.
C. Test the system terminal and system monitor using LD 37 and the STAT XSM command.
D. Start the sysload test by simultaneously pressing the MAN RST buttons on both Call Processor cards.
Answer: A

5. You have just downloaded an ISO9660 CD image of the latest CS 1000 Rls. 4.0 Signaling Server software from the Nortel Networks Electronic Software Download Web site. Now you want to complete a software upgrade. How do you use this CD image to perform a software upgrade?
A. Write the CD image file to a blank CD-ROM.
B. Unzip the CD image file onto a blank CD-ROM.
C. Burn or create a bootable CD from the CD image file.
D. Drag-and-drop the CD image file onto a blank CD-ROM.
Answer: C

6. You are installing software for the first time on a new CS 1000 Rls. 4.0 Signal Server and receive the following message:
• The filesystems verification failed!
Which action should you take next?
A. Troubleshoot this hardware failure.
B. Select the menu choice to abort the installation.
C. Contact your next level of support to help diagnose this fault.
D. Select the menu choice which will partition and initialize the hard disk.
Answer: D

7. To complete the installation of the software on a CS 1000 Rls. 4.0 Call Server system, you are required to enter valid keycodes. Where do you find these keycodes?
A. Contact your support group to obtain the keycodes.
B. Refer to the Keycode Data Sheet, which is supplied with the software.
C. Access the Nortel Networks Electronic Software Download web site to obtain the keycodes.
D. Continue with the installation process to have the Software Installation Program validate the keycodes.
Answer: B

8. Which software installation must be completed before installing software on any Enterprise Media Gateways in a CS 1000 Rls. 4.0 system?
A. The Call Server software must be installed or upgraded.
B. The IP Phone software must be available to all IP Phones.
C. All Signaling Servers must be configured with the newest revision of software.
D. The Passport 8600 routing switches must be running the latest software revision.
Answer: A

9. You are installing a large CS 1000M Rls. 4.0 system. To install the software on the Signaling Server, you have been provided with a single ".iso" cd image file, the hardware, and all other required materials. How should you use the ".iso" file to complete the Signaling Server software installation?
A. Drag and drop the ".iso" file into a CD-ROM.
B. Execute the ".iso" file in the Signaling Server.
C. Use a bootable diskette along with the ".iso" file.
D. Use the ".iso" file to create the bootable installation CD-ROM.
Answer: D

10. If the Signaling Server in a CS 1000 Rls. 4.0 system is NOT a stand-alone Signaling Server and it is to provide Network Routing Service (NRS) failsafe during the software installation, which choice meets this requirement?
A. Backup
B. Failsafe
C. Primary
D. Alternate
Answer: B

11. When initially configuring the Data Networking and IP Telephony parameters for a Signaling Server on a CS 1000 Rls. 4.0 system, what data is entered for a Follower Signaling Server?
A. only the Telephony LAN (TLAN) parameters
B. only the Embedded LAN (ELAN) parameters
C. the hostname of the Leader Signaling Server
D. the parameters for the IP Telephony node, ELAN, TLAN, and Call Server
Answer: C

12. A customer has a CS 1000 Rls. 4.0 system and wants you to install software on a Signaling Server which is installed at a branch office site. Which Embedded LAN (ELAN) IP address would be the correct choice?
A. the ELAN IP address of the Call Server
B. the ELAN IP address of the Call Server Gateway
C. the ELAN IP address of the Voice Gateway Media Card (VGMC)
D. the ELAN IP address of the Enterprise Media Gateway 1000T (EMG 1000T)
E. the ELAN IP address of the Enterprise Media Gateway 1000B (EMG 1000B)
Answer: E

13. A customer has a CS 1000 Rls. 4.0 system and requires that the following applications be enabled on the Signaling Server:
• Set Terminal Proxy Server (TPS)
• Virtual Trunk TPS
• Network Routing Service (NRS)
During the Signaling Server software installation on a CS 1000 Rls. 4.0 system, which choice meets these application requirements?
A. Backup
B. Alternate
C. Co-resident
D. Stand-alone
Answer: C

14. You have just completed a successful upgrade of a Meridian 1 IP Enabled (IE) 25.40 system to a CS 1000 Rls. 4.0 system. Next you are required to upgrade the system's IP Line 3.1 software to IP Line 4.0.
You have successfully created a bootable Signaling Server CD-ROM and have completed a full Signaling Server installation from the CD-ROM. Using Optivity Telephony Manager (OTM) 2.2 to upgrade the loadware from IP Line 3.1 to IP Line 4.0, where can you find the IP Line loadware required to complete the upgrade? (Choose two.)
A. from the http://www.nortelnetworks.com Electronic Distribution web site
B. on the bootable Signaling Server CD-ROM; place this CD-ROM in the OTM PC and use it
C. the NTP CD-ROM that comes with CS 1000 Rls. 4.0 contains the current loadware for IP Line 4.0
D. the OTM CD-ROM that comes with CS 1000 Rls. 4.0 contains the current loadware for IP Line 4.0
E. by default the Call Server contains an image of the IP Line 4.0 loadware and this is upgraded automatically
Answer: AB

15. A customer with a CS 1000 Rls. 4.0 system wants you to upgrade the software on an IP Trunk 3.01 card by using a PC card. After inserting the PC card with the new revision of software, what should be the next step before continuing with the download command?
A. Press ENTER and wait for a new prompt.
B. Two minutes must pass before continuing with the command.
C. Monitor the successful insertion of the PC card from the ITG shell.
D. Wait for the terminal to respond with - PLEASE REMOVE PC CARD.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved