Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-262 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-262 Sample Questions:

1. You want to deploy a MS-NAP/NSNAS integrated platform, the budget is limited and saving costs is very important tough.
Which of the following components is optional?
A.Nortel Health Agent service.
B.Windows Server 2008.
C.NAP Agent.
D.Nortel SNAS server.
Answer: B

2. For an NSNA network, which validation method would be the most efficient to use for authentication via Extensible Authentication Protocol?
A.Local Database
B.RADIUS
C.LDAP
D.Token-Based
Answer: B

3. You need to install a new software image on a NSNAS. You will be using the CLI to install a software upgrade pack.
Which statement describes this upgrade process?
A.Must be performed via console
B.Configuration will be maintained
C.Will reboot once software upgrade pack is downloaded
D.Software upgrade pack can only be downloaded via TFTP
Answer: B

4. Nortel Networks uses a layered defense approach for network security. Where does the NSNA solution enforce security?
A.End-Point Security
B.Secure Communications
C.Perimeter Security
D.Core Network Security
Answer: A

5. A NSNAS Cluster can support up to 8000 users. What is the maximum amount of NSNAS nodes per cluster?
A.4
B.16
C.32
D.256
Answer: A

6. When deploying the NSNAS you have multiple options for back-end services providing AAA. Which describes what back-end service SecurID utilizes?
A.LDAP/LDAP-s
B.Token-based authentication
C.Local User Authentication
D.MAC Authentication
Answer: B

7. When deploying the Nortel Secure Network Access Switch (NSNAS), it will need to be accessible to all clients on the enterprise network.
Following best practices, in which layer would the NSNAS be installed?
A.Access Layer
B.Distribution Layer
C.Core Layer
D.Service Layer
Answer: D

8. You are deploying NSNAS in an existing network and the new configuration needs to include the creation of a VoIP VLAN in the initial setup.
Along with DHCP, ARP, and ICMP being permitted, which statement is true regarding VoIP traffic and filters?
A.VoIP traffic will arrive tagged with VoIP VID and UNISTIM, UDP ports 4100, 5000, 5100, 7300, 50000-50099 are permitted.
B.VoIP traffic will arrive untagged and UNISTIM, TCP ports 4100, 5000, 5100, 7300, 50000-50099 are permitted and leaves switch tagged with VoIP VID.
C.VoIP traffic will arrive untagged and UNISTIM, UDP ports 4100, 5000, 5100, 7300, 50000-50099 are permitted and leaves switch tagged with VoIP VID.
D.VoIP traffic will arrive tagged with VoIP VID and UNISTIM, TCP ports 4100, 5000, 5100, 7300,
50000-50099 are permitted.
Answer: A

9. You have implemented a high availability NSNAS cluster and need to make sure that load balancing of client sessions are being distributed across all nodes.
Which statement describes this scenario?
A.It means that creation of one Portal VIP will round robin client requests.
B.It creates as many Portal VIP's as there are nodes.
C.It enables Loadbalancing under /cfg/sys/adm/loadbalance.
D.It means high availability cannot loadbalance.
Answer: B

10. You are deploying NSNAS into an existing network and its configuration has to include the creation of a filter on an ERS 8300 to forward DHCP requests to the CPU.
To which port should this filter be applied?
A.the uplink port
B.the uplink port and end workstation ports
C.the end workstation ports
D.the DHCP server port
Answer: A

11. You are deploying NSNAS into a network with ERS 8300 switches.
Which two options are configuration interfaces for management of the ERS 8300 NSNA? (Choose two.)
A.JDM version 6.0.1.x
B.SREM
C.NNCLI
D.FTP
Answer: AC

12. To configure the NSNAS 4050 in an existing network, you have started by running the NSNAS Quick Setup Wizard and have selected "teardown" as the Nortel Health Agent Failure Action.
Which statement describes what this will do?
A.Client will be logged out and moved back to the Red VLAN.
B.Client is moved to Yellow VLAN, but has limited access to remediation servers.
C.Client MAC Address will be blocked from network access.
D.Client IP address with will be blocked from network access.
Answer: A

13. You are configuring a NSNAS 4050 in an existing network, if you configure extended profiles, which statement describes correctly what this will bring upon?
A.profiles will determine to which VLAN client is assigned to
B.Extended profiles will display a different set of links on portal page
C.Extended profiles will determine what services a client can access
D.Extended profiles will determine which authentication servers will be used
Answer: B

14. You are deploying NSNA in a network, where NSNAS 4050 is required to communicate securely with ERS 5500 switches.
Which two statements describe this initial setup? (Choose two.)
A.SSH must be enabled on the ERS so that the NSNAS can retrieve its SSH key.
B.HTTPS must be enabled on the ERS 5500.
C.The SSH key of the NSNAS 4050 must be generated and exported via tftp,ftp,scp,or sftp in order to get it imported on to ERS 5500.
D.HTTPS must be enabled on the NSNAS 4050.
E.3DES encryption module must be installed on ERS 5500.
Answer: AC

15. You are deploying NSNA in an existing network and are initially configuring the NSNAS 4050. You have enabled the DNS captive portal.
Which statement describes the DNS captive portal?
A.NSNAS will respond to all DNS queries with its Portal IP address. Except DNS names configured for DNS exclude.
B.NSNAS will respond to all DNS names configued for DNS exclude with its Portal IP address.
C.DNS queries will be proxied to DNS server configured for NSNAS.
D.DNS queries will be proxied to DNS server configured in DNS exclude.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved