Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-258 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-258 Sample Questions:

1. A customer is integrating a WLAN of 150 distributed Access Points into an existing network infrastructure.
The existing network does not currently use DHCP, and all devices are statically assigned an IP address.
What is the best way to deploy the new Nortel WLAN equipment in this configuration?
A. Assign the Meridian 1 as the call server.
B. Add a DNS server to the existing network.
C. Add a DHCP server to the existing network.
D. Assign static IP addresses to the new wireless devices.
Answer: C

2. A customer has multiple radios in use at their main facility. They are having problems getting the radios to work together. Which two are attributes of a radio profile? (Choose two.)
A. 802.11
B. Encryption
C. Auto-tune
D. SSID
Answer: AC

3. A maintenance team is using third-party monitoring equipment to monitor and control hundreds of high-pressure valves at an oil refinery. During the installation of their newWLAN IP Telephony solution, they want to deploy a device that will provide the capability of interfacing the IP Handsets to this control system.
Which device will do this?
A. Passport 5430
B. Application Gateway 2246
C. IP Telephony Manager 2245
D. WLAN Security Switch 2350
Answer: B

4. A newWLAN 2300 series customer does not use a RADIUS server. They want to use a local database to support users with AAA security. What are the three parts of AAA security? (Choose three.)
A. alias
B. algorithm
C. accounting
D. authorization
E. authentication
Answer: CDE

5. A large call center would like to provide wireless Internet access to allow its visitors and potential clients to conduct business while visiting the site. The call center supports several Federal Government departments and security is a major concern. Which solution should be recommended?
A. Create a VLAN on the call center's network, with a VPN solution.
B. Create a separate network, using a wireless mesh topology, to connect visitors to the Internet.
C. Create a separate network, using a Nortel 2300 Wireless solution, to connect visitors to the Internet.
D. Create a VLAN on the call center network for wireless access and allow anonymous access to the wireless network.
Answer: C

6. A customer wants to provide network connectivity to a new building on its campus, but does not want to run cables between buildings. You determine that this can be accomplished using mesh services on the WLAN 2300 series network. Which Access Point model can support this configuration?
A. 2330
B. 2330-A
C. 2332
D. 2350
Answer: C

7. A newWLAN 2300 series customer has two RADIUS servers. They want to use both RADIUS servers for user authentication. What is a benefit of this type of solution?
A. logging
B. scalability
C. shared solution
D. authentication solution
Answer: B

8. A large corporation in the United States has expanded into two other countries. The new locations have been completely built for a solution that requires complete wireless access for voice and data. The complete world-wide solution will require at least 200 wireless Access Points (APs) to provide 100 percent coverage for all three campuses. Considering the WLAN Security Switch 2380 can handle up to a maximum of 120 APs, which statement is true?
A. They would have to establish three completely separate WLAN 2300 based wireless networks.
B. They should maintain a wired network at its headquarters and only implement wireless at its expansion locations.
C. They can network multiple Security Switch 2380 systems together and use distributed APs to create a global wireless network.
D. The corporate headquarters in the United States should use a WLAN 2350 solution, integrate the two new locations, and use a WLAN Security Switch 2380 solution.
Answer: C

9. A new WLAN 2300 series customer does not use an external RADIUS server. Because they are concerned about security, they are attracted to the WLAN Security Switch (WSS). Which two methods of security are available on a WSS? (Choose two.)
A. VSA
B. EAP
C. MAC
D. VLAN
Answer: BC

10. A new WLAN 2300 series customer uses a RADIUS server and has a local database on a different server. They want the RADIUS server to be used for security on the WLAN, using the database and mutual authentication. What is required on the RADIUS server?
A. certificates
B. user names
C. client names
D. mutual ID numbers
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved