Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-257 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-257 Sample Questions:

1. Assume the AS number is 445. Which is the correct syntax to define a BGP neighbor?
A. SR/bgp 445>ip bgp neighbor ip address AS#
B. SR/configure/router/bgp 445>neighbor ip address
C. SR/configure/router/bgp 445>neighbor ip address as#
D. SR/configure/bgp 445>ip bgp neighbor ip address AS#
Answer: C

2. When you define the maximum prefix in the Nortel Secure Router BGP configuration, what are you defining?
A. route mapping
B. maximum number of neighbors
C. defining the timers for this neighbor
D. maximum routes accepted from a neighbor
Answer: D

3. You are enabling OSPF on the Nortel Secure Router. You have already configured and tested the Ethernet ports and WAN links. Which is the next step?
A. Do nothing, OSPF is enabled by default.
B. Configure OSPF on the associated interfaces.
C. Type router ospf from the configure prompt.
D. Create a router ID using a configured IP address on the router.
Answer: D

4. To view all of your OSPF neighbor(s), and verify their IP address, router id and state of the connection, which command can you use?
A. show ip ospf neighbor detail
B. show ip route ospf neighbor detail
C. show ip ospf database database_summary
D. You cannot view all that information in one command.
Answer: A

5. Which is the correct syntax to view only OSPF routes?
A. show ip route
B. show route ospf
C. show ip route ospf
D. show ip ospf route
Answer: C

6. Which is not a policy attribute object of the Nortel Secure Router firewall?
A. service
B. protocol
C. schedule
D. http-filter
Answer: B

7. Which are attributes of a Nortel Secure Router access list filter? (Choose two.)
A. They are applied to an interface with a direction.
B. Filters can only be used on WAN side interfaces.
C. There is an implicit Deny at the end of every filter.
D. There is an implicit Allow at the end of every filter.
Answer: AC

8. Which is the definition of a Security Zone within the framework of the Nortel Secure Router firewall?
A. A separate firewall running on each interface individually.
B. A logical difference between WAN interfaces for security.
C. A virtual firewall with its own inbound and outbound database.
D. A representation of each firewall in your WAN and branch network.
Answer: A

9. Which two commands can be used to edit an access list? (Choose two.)
A. edit
B. insert
C. delete
D. include
Answer: BC

10. Which mechanism most directly manages SIP traffic on the Nortel Secure Router?
A. Stateful Inspection
B. SIP Audio scanning
C. Source Based Filtering
D. Application Level Gateway
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved