Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-256 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-256 Sample Questions:

1. RIP is usually not deployed in large-scale networks.
What is the limit for the maximum number of hops (or routers) from the origin subnet to the target subnet?
A. 15
B. 16
C. 255
D. 256
Answer: A

2. A customer would like to implement a NAT solution which utilizes the TCP/UDP source port and source address in order to allow multiple sessions from many hosts using a single public NAT address. Which of the following Network Address Translation schemes should be used?
A. Static NAT
B. Double NAT
C. IPSec Aware NAT
D. Network Address Port Translation
Answer: D

3. A customer network includes a central office and several branch offices. The router at the branch office must support 100 tunnels, a firewall, and OSPF routing.
Which VPN Router would meet the minimum processing (CPU) requirements for this scenario?
A. VPN Router 600
B. VPN Router 1750
C. VPN Router 2750
D. VPN Router 5000
Answer: B

4. A small business customer wants secure internet connectivity with firewall-based perimeter defense functions in a single device. The customer also wants the device to have ADSL capability.
Which Nortel product will meet the customer's requirements?
A. VPN Router 221
B. VPN Router 251
C. VPN Router 1750
D. VPN Router 5000
Answer: B

5. A small business customer wants to purchase a Nortel VPN Router. They require a unit with a public Ethernet port, as well as the capability for two tunnels now and for adding two more tunnels in the future.
Which VPN Router model will fit the customer's needs?
A. VPN Router 221
B. VPN Router 251
C. VPN Router 2750
D. VPN Router 5000
Answer: A

6. A customer requires a hub and spoke design for a head office and five remote offices connected via DSL.
Minimizing cost is important. They want all remote offices to be designed identically where all internet bound traffic will pass through the corporate Stateful Firewall at the head office.
What would be the expected configuration at the remote offices?
A. VPN Router 600
B. VPN Router 1010
C. VPN Router 1100
D. VPN Router 2750
Answer: B

7. A customer requires a hub and spoke design for a head office and five remote offices connected via DSL.
The VPN Router 1750 has been selected for the branch office connections.
What would be required to allow internet-bound traffic to access the internet directly from the branch office 1750s?
A. Stateful Firewall License
B. Advanced Routing License
C. Stateful Firewall License and V.35 serial interface
D. Advanced Routing License and V.35 serial interface
E. Advanced Routing License and Stateful Firewall License
Answer: A

8. Your customer wants to provide remote access for employees and wants a single vendor solution. Most users will be connecting from home via high-speed internet connections (mixture of DSL and Cable Modem). Some home users and all traveling users will be connecting to the internet via dial-up. There will be approximately 500 simultaneous connections. Redundancy is not important at this point.
What is the best solution?
A. VPN Router 2750 at HQ with VPN Client for all remote users
B. VPN Router 1750 at HQ with VPN Router 600 for high-speed and VPN client for dial-up
C. VPN Router 2750 at HQ with VPN Router 600 for h igh-speed and VPN client for dial-up
D. VPN Router 2750 at HQ with VPN Router 1750 for h igh-speed and VPN Router 600, with v.90 modem for dial-up users
Answer: A

9. A customer has a network configuration that requires a device with the capability to have a multi-netted interface.
Which two Nortel products support this requirement? (Choose two.)
A. VPN Router 251
B. VPN Router 221
C. VPN Router 600
D. VPN Router 1750
Answer: CD

10. A large customer has just installed four T1 lines. They are connecting their regional office to their headquarters. They want to connect three branch offices to the regional office and also to run branch office tunnels between all of these sites.
Which Nortel solution would meet their needs?
A. VPN Router 221 with Quad T1/E1 WAN interface card
B. VPN Router 251 with Quad T1/E1 WAN interface card
C. VPN Router 600 with Quad T1/E1 WAN interface card
D. VPN Router 1750 with Quad T1/E1 WAN interface card
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved