Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-255 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-255 Sample Questions:

1. Which two commands can be used to edit an access list? (Choose two.)
A. edit
B. insert
C. delete
D. include
Answer: BC

2. Which is the definition of a Security Zone within the framework of the Nortel Secure Router firewall?
A. A separate firewall running on each interface individually.
B. A logical difference between WAN interfaces for security.
C. A virtual firewall with its own inbound and outbound database.
D. A representation of each firewall in your WAN and branch network.
Answer: A

3. Which are attributes of a Nortel Secure Router access list filter? (Choose two.)
A. They are applied to an interface with a direction.
B. Filters can only be used on WAN side interfaces.
C. There is an implicit Deny at the end of every filter.
D. There is an implicit Allow at the end of every filter.
Answer: AC

4. Which mechanism most directly manages SIP traffic on the Nortel Secure Router?
A. Stateful Inspection
B. SIP Audio scanning
C. Source Based Filtering
D. Application Level Gateway
Answer: D

5. Which command will show the status, number of links, total bandwidth and TX/RX statistic for a bundle named WAN?
A. show bundle WAN
B. debug interface bundle
C. show interface bundle WAN
D. show module configuration WAN
Answer: C

6. Which connector does a CT3 use?
A. BNC
B. RJ45
C. RJ48C
D. RS-232
Answer: A

7. Which is the limiting factor to how many T1s can be placed in a single bundle?
A. Code version
B. 3 on a 1000, 8 on a 3120
C. Number available on the platform
D. Bandwidth divided by modules installed
Answer: C

8. To what lowest level will the Nortel Secure Router products support fractional T1s?
A. DS0
B. DS1
C. DS2
D. No fractional T1
Answer: A

9.When you type show interface bundle wan1 you see packet dropped above max under the RED statistics.
Which are two solutions to this issue? (Choose two.)
A. Add more bandwidth
B. Upgrade the hardware
C. Re-build your WAN bundle
D. Tune your RED parameters
Answer: AD

10. A Nortel Secure Router is configured to receive clocking from the provider. To what should the clocksource be set?
A. Line
B. UTC
C. SNTP
D. Internal
Answer: A

11. When you attempt to ping the router you see a 50% packet loss, but regular traffic is passing correctly.
Which can be the cause?
A. Spanning tree
B. DOS is enabled
C. Dynamic routing
D. Ethernet port unconfigured
Answer: B

12. Which two encapsulations can be manually configured by the Nortel Secure Router? (Choose two.)
A. PPP
B. MLFR
C. HDLC
D. MLPPP
Answer: AC

13. Where do you specify the cable type on a 3120 serial connector?
A. Under the bundle configuration
B. Under the module configuration
C. The cable type is automatically configured
D. The modules come pre-set for a specific cable type
Answer: B

14. As an engineer, you are enabling OSPF on the Nortel Secure Router. You have already configured and tested your Ethernet ports and WAN links. Which is the next step?
A. Do nothing, OSPF is enabled by default.
B. Configure OSPF on the associated interfaces.
C. Type router ospf from the configure prompt.
D. Create a router ID using a configured IP address on the router.
Answer: D

15. Which is the correct syntax to view only OSPF routes?
A. show ip route
B. show route ospf
C. show ip route ospf
D. show ip ospf route
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved