Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-252 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-252 Sample Questions:

1. Your customer has installed two 8691SF cards on their Ethernet Routing Switch 8600 chassis.
Which two functional benefits are realized from this installation? (Choose two.)
A. a redundant configuration
B. I/O ports bandwidth is automatically doubled
C. cost-effective expansion of the switch's hardware
D. the customer can choose between two modes of operation (Warm Standby and High Availability)
Answer: AD

2. Corporate headquarters wants to make sure authentication messages to switches are not sent in clear text.
Which solution satisfies this request?
A. use regular Telnet
B. use Secure Shell (SSH)
C. localize authentication servers to each switch
D. use ICMP pings to extend authentication over LAN
Answer: B

3. A network administrator is provisioning a new Ethernet Routing Switch 8010 chassis.
In which slots would you install the Ethernet Routing Switch 8600 I/O modules?
A. Any of the available slots in 1 to 4
B. Any of the available slots in 7 to 10
C. Any of the available slots in 1 to 10
D. Any of the available slots in 1 to 4 and 7 to 10
Answer: D

4. Which statement is true regarding Ethernet Routing Switch 8600 chassis types?
A. The backplane architecture of the 8003, 8006 chassis differs from the 8010co architecture.
B. The power supply for the 8003 chassis is not swappable with the 8010 or the 8010co chassis.
C. All chassis are built using the same backplane architecture and use the same switch fabric and I/O modules.
D. The 8010co has specific CPU modules to address higher bandwidths that are not available in the other chassis types.
Answer: C

5. What is the maximum number of Gigabit Ethernet ports supported on the 8010 chassis?
A. 16
B. 64
C. 128
D. 256
Answer: C

6. If a second CPU/SF module is installed on a 8010 chassis, which component allows you to share the switching load for all the I/O module ports resulting in increased throughput?
A. MultiLink Trunking (MLT)
B. Packet Over Sonet (POS)
C. Silicon Switch Fabric (SSF)
D. Gigabit Interface Converter (GBIC)
Answer: C

7. Which two functions are the responsibilities of the CPU part of the 8691SF module? (Choose two.)
A. Keep all L2/L3 route table data up to date.
B. Process all packets that arrive on every I/O port on the switch.
C. Allow packet forwarding of all traffic across all routing switch I/O modules.
D. Process all packets that cannot be handled by L2 or L3 (hardware) due to an unknown route or packet type.
Answer: AD

8. Which Ethernet Routing Switch 8600 module allows you to provide load-balancing (L4) to server farms connected to your Ethernet Routing Switch 8600, without installing another separate switch?
A. Alteon Web Switching Module
B. Passport 8672ATME/M Module
C. Passport 8683POSE/M Module
D. Alteon 8661 SSL Acceleration Module
Answer: A

9. Given: Left LED - green
Right LED - flashing green
On a Passport 8648TXE/M 10/100 Ethernet I/O module, what is the status of a port that is displaying the LED conditions described above?
A. Link speed is 10 Mbps and the port is disabled.
B. Link speed is 100 Mbps and the port is disabled.
C. Link speed is 10 Mbps and the port is passing traffic.
D. Link speed is 100 Mbps and the port is passing traffic.
Answer: D

10. Given: Rx LED - steady green
Tx LED - flashing green
On a Passport 8608SXE 1000 Gigabit Ethernet I/O module, what is the status of a port that is displaying the LED conditions described above?
A. The port is enabled and receiving data.
B. The port is initializing and receiving data.
C. The port is receiving and transmitting data.
D. The port is enabled and is transmitting data.
Answer: D

11. If one Multi Link Trunk is being used, how many fewer VLANs would be available on the Ethernet Routing Switch 8600 running in standard mode?
A. 1
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: C

12. What is an advantage of a brouter port?
A. It forwards only broadcast traffic.
B. It has the ability to use multiple brouter ports in the same VLAN.
C. It does NOT require a VLAN ID nor decreases the number of VLANs.
D. It can be in the blocking state for non-routable traffic and still be able to route IP traffic.
Answer: D

13. In default configuration, what are the two TRUE statements regarding Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP) backup interface. (Choose two.)
A. It must advertise its presence to the network.
B. It must NOT forward packets addressed to the IP address(es) associated with the virtual router.
C. It must discard packets with a destination Media Access Control (MAC) equal to the virtual router MAC.
D. It must respond to Address Resolution Protocol (ARP) requests for address(es) associated with the virtual router.
Answer: BC

14. Which Ethernet Routing Switch QoS feature ensures that the lower six egress queues are serviced in a fair, yet weighted manner?
A. WRR
B. WFQ
C. DSCP
D. TCP/UDP
Answer: A

15. Which Ethernet Routing Switch 8600 IP multicasting protocol is used by hosts to report their multicast group memberships to neighbor multicast routers?
A. IGAP
B. IGMP
C. PIM-SM
D. DVMRP
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved