Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-242 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-242 Sample Questions:

1. A network includes a Contivity switch, which is connected to the private network and a router. The router is connected to the Internet. What function is the Contivity switch serving in this scenario?
A. Firewall and router
B. VPN termination point
C. VPN termination point and router
D. Firewall and VPN termination point
Answer: D

2. Why are the Implied and Post-Implied rules sets read-only from a Contivity Stateful Firewall perspective?
A. Configuration is not possible for these interfaces
B. Only the CLI can be used to create the configuration
C. The firewall is not used on Public and Private Interfaces
D. Policy for these interfaces is created by configuring the allowable services
Answer: D

3. A startup company is looking to add a VPN solution with as much redundancy as possible in a single box. Which Contivity model would you recommend?
A. Contivity 1100
B. Contivity 1700
C. Contivity 2700
D. Contivity 4600
Answer: D

4. A network planner is required to provide secure connectivity between a remote site and the central office. The switch installed at the central office must be able to support up to 1000 tunnels. Which Contivity VPN switch could you use in this situation? (Choose two.)
A. Contivity 600
B. Contivity 1700
C. Contivity 2700
D. Contivity 4600
Answer: CD

5. A customer network includes a central office and several branch offices. The switch at the branch office must support 100 tunnels, a firewall, and OSPF routing. Which Contivity VPN switch would meet the minimum processing (CPU) requirements for this scenario?
A. Contivity 600
B. Contivity 1700
C. Contivity 2700
D. Contivity 4600
Answer: B

6. A customer's corporate policy requires that VPN tunnels use the strongest encryption possible. The network planner decides that a hardware encryption card is required for the switch. Which Contivity VPN switch(es) supports this requirement? (Choose two.)
A. Contivity 2700 with one accelerator card
B. Contivity 2700 with two accelerator cards
C. Contivity 4600 with one accelerator card
D. Contivity 4600 with two accelerator cards
Answer: AC

7. A customer wants to purchase a Contivity solution and has an initial need for four tunnels. The customer anticipates that 250 tunnels are required in the future. Which Contivity model would you recommend?
A. Contivity 600 with a VPN bundle of 250 tunnels
B. Contivity 1700 with a base unit of five tunnels and a VPN bundle of 250 tunnels.
C. Contivity 1700 with a base unit of five tunnels and a VPN bundle of 500 tunnels.
D. Contivity 2700 with a base unit of five tunnels and a VPN bundle for 500 tunnels.
E. Contivity 2700 with a base unit of five tunnels and a VPN bundle of 1000 tunnels.
Answer: C

8. A customer requires a hub and spoke design for a head office and five remote offices connected via DSL. Minimizing cost is important. The customer requires all remote offices to be designed identically where all Internet bound traffic will pass through the corporate Stateful Firewall at the head office.
What would be the expected configuration at the remote office?
A. Contivity 600
B. Contivity 1010
C. Contivity 1100
D. Contivity 2700
Answer: B

9. A customer requires a hub and spoke design for a head office and five remote offices connected via DSL. The Contivity 1700 for the branch office connections has been selected. What would be required to allow Internet bound traffic to access the Internet directly from the branch office 1700s?
A. Stateful Firewall License
B. Advanced Routing License
C. Stateful Firewall License and V.35 serial interface
D. Advanced Routing License and V.35 serial interface
E. Advanced Routing License and Stateful Firewall License
Answer: A

10. Company A wants to provide remote access for its employees and wants a single vendor solution. Most users will be connecting from home via high-speed Internet connections (mixture of DSL and Cable Modem). Some home users and all traveling users will be connecting via dial-up to the Internet. There will be approximately 500 simultaneous connections. Redundancy is not important at this point. Which is the best solution?
A. Contivity 2700 at HQ with Contivity VPN Client for all remote users.
B. Contivity 1700 at HQ with Contivity 600 for home and Contivity VPN client for dial-up.
C. Contivity 2700 at HQ with Contivity 600 for home and Contivity VPN client for dial-up.
D. Contivity 2700 at HQ with Contivity 1700 for home and Contivity 600, with v.90 modem for dial-up users.
Answer: A

11. A customer plans to purchase a Contivity solution for employees at five branch offices. The requirements are:
• Support for DNS proxy services
• Dynamic IP address assignments
• A maximum of five tunnels per branch office
• An “out of box” default configuration to simplify startup
• PPPoE capability for DSL\Cable access for telecommuter employees
Which Contivity platform would satisfy the requirements?
A. Contivity 600 with the VPN bundle
B. Contivity 600 without the VPN bundle
C. Contivity 1050 without the VPN bundle
D. Contivity 1700 without the VPN bundle
E. Contivity 2700 without the VPN bundle
Answer: C

12. From the list below, select two interface types that can be configured to support OSPF.
A. Utunnels
B. Public Interface
C. End User Tunnels
D. Private Interface
E. Branch-to-Branch Tunnels
Answer: DE

13. From the list below, select two interface types that can be configured to support RIP.
A. Utunnels
B. Public Interface
C. End User Tunnels
D. Private Interface
E. Branch-to-Branch Tunnels
Answer: DE

14. From the list below, select three features that are part of the Contivity Advanced Routing package.
A. RIP
B. VRRP
C. DHCP
D. OSPF
E. ECMP
Answer: BDE

15. One reason why RIP is not deployed in large-scale networks is because the maximum number of hops (or routers) from the origin subnet to the target subnet is limited to ________.
A. 15
B. 16
C. 255
D. 256
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved