Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-241 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-241 Sample Questions:

1. An engineer is planning an Alteon web switch deployment and wants to aggregate bandwidth by taking advantage of port trunking capabilities. Which is the maximum port trunking capability per switch?
A. up to four port groups consisting of 2 to 6 trunks each
B. up to four trunk groups consisting of 2 to 6 ports each
C. up to four trunk groups consisting of 6 to 12 ports each
D. up to eight trunk groups consisting of 2 to 6 ports each
Answer: B

2. A network planner has analyzed a Service Provider's Passport 8600 and web switch module (WSM) configuration and traffic volume. A recommendation to add a maximum compliment of WSMs to the Passport 8600 has been made. What capacity requirement would support this recommendation?
A. need to support up to 256 VLANs
B. need to support up to eight Gbps ports
C. need to support up to 2,000 IP routing interfaces
D. need to support up to eight Gbps of switch capacity
Answer: C

3. Which type of content is NOT usually cached by an Alteon Content Cache?
A. live Streaming video
B. on Demand Streaming video
C. static HTTP Web pages like .gif files
D. dynamic HTTP Web pages like .cgi files
Answer: D

4. In which scenario would a web switch be best suited to perform web cache redirection in instances where browser reconfiguration is not required?
A. Proxy Caching
B. Caches using ICP
C. Application forwarders
D. Forward Transparent Caching
Answer: D

5. In a web cache redirection (WCR) scenario, where must the redirection filter be applied?
A. on the ports that connect to the redirector
B. on the VLAN that contains the Content Caches
C. on the ports that are physically connected to the WebServers
D. on the ports that are physically connected to the clients/browsers
Answer: D

6. An engineer has recommended that an enterprise deploy Alteon web switches into their network to route traffic sessions based on content. How will the Alteon web switch direct incoming HTTP session requests?
A. web switch will direct HTTP requests to a specific url
B. web switch will direct HTTP requests to a specific router
C. web switch will direct HTTP session requests to a specific user
D. web switch will direct HTTP session requests to a specific server
Answer: D

7. A customer has a need to improve network and server utilization and performance. An engineer has recommended that the customer deploy Alteon web switches into their network to streamline the switching of web sessions. Which aspect of Alteon traffic management supports this requirement?
A. circuit-based traffic management
B. circuit and packet-based traffic management
C. packet-based traffic management
D. application and content-based traffic management
Answer: D

8. A request has been made for a web page. Assuming that a cache is being employed and that the page has been stored locally, how will the web page request be handled?
A. cache sends the page to the requestor without retrieving it from the host server
B. cache sends the far-end server host tag to the requestor so that they can connect directly
C. cache requests the web page from the host server and sends it to the requestor by the most direct route
D. cache directs the host server to send the web page to the requestor along with the server url to speed the next similar request
Answer: A

9. Which type of content is considered non-cacheable?
A. graphics
B. html text
C. jpeg images
D. server-parsed html
Answer: D

10. Which type of content is considered non-cacheable?
A. text
B. audio
C. .exe files
D. gif images
Answer: C

11. Which statement is true regarding the modes in which Alteon Content Cache can be deployed?
A. must be configured for either forward proxy mode or reverse proxy mode
B. can support forward and reverse proxy modes, but requires different caches
C. can support forward and reverse proxy modes simultaneously on the same cache
D. can support forward proxy mode or reverse proxy mode, but not both simultaneously
Answer: C

12. Stateful fail-over between Alteon Web Switches provides additional resiliency in case of device failure. Which sessions are synchronized between the switches?
A. persistent sessions only
B. only those sessions coming via port 9
C. all session information is synchronized
D. only cookie and Layer 4 persistency information is synchronized
Answer: A

13. Which proprietary extension of Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP) is used by Alteon WebOS to enhance redundancy?
A. pinning
B. tracking
C. priorities
D. ICMP redirects
Answer: B

14. Which statement best describes the deployment of Alteon web switches in an active-active configuration?
A. Client processing and server processing is performed by both switches for the same services.
B. Server processing is performed on the master switch but client processing is performed by either.
C. Client processing is performed on the master switch, but server processing is performed by either.
D. All switches are active layer 2 and layer 3 forwarding devices but actual service load balancing is performed only on the master.
Answer: A

15. Which statement is true regarding the mathematically based persistency metrics, MinMisses and HASH?
A. HASH can be weighted while MinMisses cannot
B. MinMisses can only be used for application redirection
C. HASH provides better resiliency against server failure than MinMisses
D. When using mathematical HTTP persistency, the more real servers in a single group, the better the distribution
Answer: D

16. What is the functionality of the imask feature of Alteon WebOS?
A. specifies the incoming range to be used in a port based filter
B. specifies a network or range of addresses allowed to manage the switch
C. specifies a range of addresses to be stored in the local routing cache
D. enables administrators to exceed otherwise limited amounts of VIP and REALs by specifying network ranges instead of actual addresses
Answer: D

17. In Web OS Version 10, how many Real servers can be configured on the AD4?
A. 512
B. 256
C. 1,024
D. 2,048
Answer: C

18. Intrusion Detection System (iDS) Server Load Balancing is important because no single IDS device can scale to multi-gigabit speeds. What is a design consideration of IDS Server Load Balancing?
A. all configured Intrusion Detection Servers must be of the same type
B. each IDS Server must be connected to a different physical switch port
C. IDS server Load Balancing cannot be configured on ports with 802.1q tagging
D. IDS Server Load Balancing cannot be configured on ports with Client Processing
Answer: B

19. A customer has inserted a Web Switch Module (WSM) into their Passport 8600 to enable WebOS Filtering capabilities. With the WSM now active, from which ports will the WebOS Filtering capabilities be available?
A. only the rear facing ports of the WSM
B. all Ports in the Passport 8600 Chassis
C. only the front facing ports of the WSM
D. the front and rear facing ports of a WSM
Answer: D

20. An engineer planning a Passport 8600 deployment wants to ensure a fully redundant single chassis configuration. How can this be accomplished if the Passport 8600 is required to support layer 4-7 switching?
A. add a second Web Switch Module and use RIP between them
B. add a second Web Switch Module and use VRRP between them
C. acquire a special WebOS add-on license and operate redundant Web Switch Modules
D. add a second Web Switch Module - they will detect each other automatically with no further action required
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved