Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-240 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-240 Sample Questions:

1. Software running on a Wireless AP detects operational and functional anomalies that can cause fault conditions. On which three can the Wireless AP software detect status and problems? (Choose three.)
A. DHCP leases
B. Network Time Synchronization
C. Wireless Gateway 7250 software error
D. Wireless AP FTP server misconfigured
E. Mobile node quarantine and IPsec tunnel status
Answer: ABE

2. AWireless AP 7220 has reported a fault condition to Enterprise Network Management System (ENMS). A technician has identified and taken corrective action to resolve the alarm condition. Which action may be required to clear future traps?
A. Restart ENMS to apply new parameter values.
B. Reboot the Wireless AP 7220 to apply new parameter values.
C. Drop and reestablish transit links to apply new parameter values.
D. Reboot the Wireless Gateway 7250 to apply new parameter values.
Answer: B

3. What must be installed with Enterprise Network Management System (ENMS) to provide support for the Wireless Mesh Network?
A. SNMP agent software
B. Device Integrated Toolkit
C. Wireless Mesh Network MIB
D. ICMP polling and trap registration
Answer: B

4. A customer is using Enterprise Network Management System (ENMS) to manage fault data for a
Wireless Mesh Network. Which two ways does ENMS collect this data? (Choose two.)
A. Via polling by ENMS
B. Via FTP server in NOSS
C. Via traps sent by a device
D. Via Syslog server in NOSS
Answer: AC

5. A technician has implemented the Wireless AP@NAP, but there are problems downloading the FTP configuration. Sessions indicate that an IPsec tunnel is established. Which two statements describe possible causes of this problem? (Choose two.)
A. The FTP server is not started.
B. The private IP address Pool is exhausted.
C. The configuration file is named incorrectly.
D. There is an incorrect Default Gateway on AP@NAP.
Answer: AC

6. A university has provisioned a Wireless Mesh Network (WMN) for its campus. What is the packet flow for a standalone Wireless AP?
A. Transit Link Up, Radius Authentication, IP received via DHCP, Config downloaded via FTP OSPF routes populate, IPsec Tunnel established
B. Transit Link Up, Radius Authentication, IP received via DHCP, OSPF routes populate, IPsec Tunnel established, Config downloaded via FTP
C. Transit Link Up, IP received via DHCP, OSPF routes populate, Radius Authentication, IPsec Tunnel established, Config downloaded via FTP
D. Transit Link Up, IP received via DHCP, Radius Authentication, OSPF routes populate, IPsec Tunnel established, Config downloaded via FTP
Answer: B

7. A university has provisioned a Wireless Mesh Network (WMN) for its campus. What is the packet flow for a mobile node joining the network?
A. associate to a Wireless AP, authenticate through RADIUS, obtain IP address from DHCP server, register with home agent on the Wireless Gateway 7250
B. associate to a Wireless AP, authenticate through RADIUS, register with home agent on the Wireless Gateway 7250, obtain IP address from DHCP server
C. associate to a Wireless AP, obtain IP address from DHCP server, authenticate through RADIUS, register with home agent on the Wireless Gateway 7250
D. associate to a Wireless AP, register with home agent on the Wireless Gateway 7250, authenticate through RADIUS, obtain IP address from DHCP server
Answer: A

8. TheWireless Gateway 7250 has had a nonfatal fault condition; however, theWireless Gateway 7250 has since been rebooted. What are two locations where information on the fault condition would be stored? (Choose two.)
A. FTP server
B. ENMS Fault Manager
C. Crash file in the Wireless AP 7250
D. Eventlog file on the Wireless Gateway 7250
Answer: BD

9. A technician has implemented the Wireless AP@NAP, but there are problems connecting to the 7250. Information in the event log indicates IPsec tunnel is not able to establish. Which two statements describe possible causes of this problem? (Choose two.)
A. The MIP firewall filter was not configured.
B. The AP@NAP IP address is set incorrectly.
C. The IP address Pool for private IPs is exhausted.
D. The user account for AP@NAP has the incorrect password.
Answer: CD

10. A university has provisioned a Wireless Mesh Network (WMN) for its campus. What is the packet flow for an AP@NAP joining the network?
A. IPsec tunnel initiated, OSPF routes are populated, FTP session initiated
B. IPsec tunnel initiated, FTP session initiated, OSPF routes are populated
C. OSPF routes are populated, IPsec tunnel initiated, FTP session initiated
D. OSPF routes are populated, FTP session initiated, IPsec tunnel initiated
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved