Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-235 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-235 Sample Questions:

1. How does TunnelGuard protect the network after a user has authenticated to the Portal?
A. The TunnelGuard agent checks the client machine for keyboard loggers and other malicious applications.
B. The TunnelGuard agent checks the client machine for policy compliance at boot up and restricts network access on failure.
C. The TunnelGuard agent periodically checks the client machine for policy compliance and restricts network access on failure.
D. The TunnelGuard agent continually checks the client machine for suspicious activity, restricts network access, and reports problems to the network administrator.
Answer: C

2. Which types of certificates must be installed on the Nortel VPN Gateway (NVG) to enable end-to-end encryption?
A. client certificate installed on NVG, client certificate installed on backend server(s)
B. client certificate installed on NVG and server certificate installed on backend server(s)
C. client certificate installed on NVG and server certificate installed on backend server(s)
D. server certificate installed on NVG and server certificate installed on backend server(s)
Answer: D

3. Which attribute(s) can be specified in an access rules definition?
A. IP address only
B. IP address and TCP/UDP port
C. IP address, TCP/UDP port, and application path
D. IP address, TCP/UDP port, application path, and cookie value
Answer: C

4. Which feature allows you to configure a policy that requires a client to have a trusted certificate in order to authenticate?
A. client filter
B. server filter
C. TunnelGuard
D. authentication filter
Answer: A

5. Which CLI area enables you to configure authentication methods?
A. /cfg/sys/aaa
B. /cfg/vpn #/aaa
C. /cfg/ssl/aaa/auth
D. /cfg/sys/aaa/remote
Answer: B

6. Which statement is correct with respect to PortalGuard?
A. VPN authorization is disabled.
B. VPN authentication is disabled.
C. No additional license is required.
D. Users must log into the Portal before accessing the backend Portal.
Answer: B

7. Which statement is correct with respect to WTS links?
A. Only Internet Explorer is supported.
B. The WTS link cannot be pre-configured with client settings.
C. An embedded ICA client applet runs in any Web browser version.
D. An embedded RDP client applet eliminates the need for a locally installed version.
Answer: D

8. How would a service provider differentiate backend customer networks in a hosted VPN solution?
A. It would assign a unique VLAN ID to each customer.
B. It would assign a unique Portal IP address to each customer.
C. It would assign unique user account names to each customer.
D. It would assign a dedicated authentication server to each customer.
Answer: A

9. Which protocol does the Nortel VPN Gateway use to secure branch office tunnels?
A. IKE
B. IPSec
C. HTTPS
D. SOCKS-over-SSL
Answer: B

10. How is the SSL VPN client deployed to a client machine?
A. It is installed along with the NetDirect client.
B. It is automatically installed when the user connects to the Web Portal.
C. It must be installed prior to the client connecting to the Nortel VPN Gateway.
D. It is manually downloaded and installed after the user authenticates to the Web Portal.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved