Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-234 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-234 Sample Questions:

Q: 1 A customer has a VPN Router 1750 with VPN tunneling capabilities.
They want to enable subscribers to have user tunnel connections to the router.
Which parameter must be configured to implement user tunnels on a VPN Router?
A. a user group
B. LDAP group settings
C. password group settings
D. an IP address assignment
E. tunneling protocols settings
Answer: D

Q: 2 An engineer wants to configure a firewall policy on the VPN router, and wants to change the system-wide rules that are applied and processed first by the firewall.
Which Stateful Firewall rules need to be modified?
A. Implied Rules
B. Default Rules
C. Override Rules
D. Interface-specific Rules.
Answer: C

Q: 3 Which three VPN Router models support the "SSL VPN Module 1000" hardware option card? (Choose three.)
A. VPN Router 1050
B. VPN Router 1100
C. VPN Router 1750
D. VPN Router 2750
E. VPN Router 5000
Answer: C, D, E

Q: 4 A customer would like to use a VPN Router 1750 for SSL VPN and offload encryption onto multiple hardware accelerator cards.
Which statement is true?
A. The 1750 chassis does not support the SSL VPN module or the hardware accelerator card.
B. SSL VPN module and hardware accelerator cards can not be used in the same 1750 chassis.
C. The 1750 chassis does support the SSL VPN module but only a single hardware accelerator card.
D. The 1750 chassis does not support the SSL VPN module but multiple hardware accelerator cards could be installed.
Answer: C

Q: 5 A customer has just purchased a VPN Router 1750. They want to know how much RAM it has "out-of-the-box" and if it can be upgraded.
Which statement is true?
A. The VPN Router 1750 chassis comes with 256MB installed and is not upgradeable.
B. The VPN Router 1750 chassis comes with 128MB of RAM installed and is upgradeable to 512MB.
C. The VPN Router 1750 chassis comes with 256MB of RAM installed and is upgradeable to 512MB.
D. The VPN Router 1750 chassis comes with 128MB of RAM installed and is upgradeable to 256MB.
Answer: D

Q: 6 A customer has just purchased a VPN Router. They want to know which License Keys are available and what functions each individual key enables.
Which statement is true?
A. The Advanced Routing key enables RIP, OSPF and VRRP functions.
B. The Premium Routing key activates OSPF, VRRP, DLSw and BGP routing functions.
C. The BGP Routing key enables Border Gateway Protocol routing and Data Link Switching capabilities.
D. The VPN Router Stateful Firewall key enables stateful firewall capabilities but disables the standard VPN Router firewall functions.
Answer: B

Q: 7 On a VPN Router Rls. 7.0 system, on which two interface types can the routing protocols RIP, OSPF and VRRP be enabled? (Choose two.)
A. Single HSSI
B. Single or Dual V.35
C. 10/100 Ethernet port, System Board
D. 10/100 Ethernet port, Expansion Module
Answer: C, D

Q: 8 Which three QoS features are available on the VPN Router? (Choose three.)
A. CLIP
B. DiffServ
C. Demand Services
D. Forwarding Priority
E. Resource Reservation Protocol
Answer: B, D, E

Q: 9 Which three statements are true regarding IPSec Mobility? (Choose three.)
A. VPN tunnel connections survive lost packets.
B. IPSec Mobility is activated with the Advance Routing license key.
C. For IPSec Mobility to work, any VPN Client version can be running.
D. NAT Traversal and IPSec Fail-over will not interoperate with IPSec Mobility.
E. IPSec Mobility is provisioned at the VPN Router, and the settings are pushed down from the server.
Answer: A, B, E

Q: 10 When configuring the VPN Router 1750 system, how are the management IP address and subnet mask initially configured?
A. The management IP address and subnet mask are configured by using the serial interface.
B. The management IP address and subnet mask will be automatically provided by a DHCP server.
C. When powered up, the VPN Router will initially be configured with a default management IP address and subnet mask.
D. Having the management IP address and subnet mask configured is not initially required and can be configured from a web browser at anytime.
Answer: A

Q: 11 A customer has a new VPN Router 1100 at the company site. They want to set up Out of Band Management to the VPN Router system.
What step should the support engineer take to accomplish this task?
A. Connect the RJ-45 connector to the VPN Router system and the DB9 connector to the workstation.
B. Connect the RJ-11 connector to the workstation and the DB9 connector to the VPN Router system.
C. Connect the RJ-45 connector to the workstation and the DB9 connector to the VPN Router system.
D. Connect the RJ-45 connector to the workstation and the DB25 connector to the VPN Router system.
Answer: A

Q: 12 A support engineer wants to enable telnet and FTP access on a new VPN Router Rls. 7.0 system.
What is the minimum requirement to achieve this objective?
A. Configure the VPN Router with a Private Default route.
B. Configure the VPN Router with a Management IP Address.
C. Configure the VPN Router with a Public IP Interface address.
D. Configure the VPN Router with a Private IP Interface address.
Answer: B

Q: 13 What steps are required for a support engineer to configure a WAN interface on a new VPN Router Rls. 7.0 system?
A. Set the Layer 2 WAN protocol for the interface to either Frame Relay or PPP.
B. Turn the firewall on and set the Layer 2 WAN protocol to Frame Relay or PPP.
C. Enable the VPN Router interface filter and set the Layer 2 WAN Protocol to Frame Relay or PPP.
D. Turn the firewall on, enable the VPN Router interface filter, and set the Layer 2 WAN protocol to Frame Relay or PPP.
Answer: D

Q: 14 Which tunneling protocol offers a strong level of encryption and integrity protection, as well as using digital certificates, password-based keys, and tokens for authentication?
A. L2F
B. L2TP
C. PPTP
D. IPSec
Answer: D

Q: 15 Which protocol does IPSec use to encapsulate data?
A. AH
B. ESP
C. GRE
D. L2TP
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved