Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-220 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-220 Sample Questions:

Q: 1 The Redundant Power Supply 15 (RPS15) will provide protection against which failure scenario?
A. rolling blackouts
B. power loss to the entire building
C. failure of the primary AC power supply on the switch
D. regional power surges and drops
Answer: C

Q: 2 A customer is using an Ethernet Routing Switch (ERS) 8300 to provide Power-over-Ethernet (PoE). They have recently purchased a number of devices that require PoE, and need to increase the PoE capacity on the 8300. They currently have one 8302AC power supply in the 8300 chassis and are not concerned with redundancy. Which procedure is required to provide the most amount of power?
A. Install two additional 8301AC power supplies connected to 220V input.
B. Install one additional 8302 AC power supply connected to 220V input.
C. Install two additional 8302 AC power supplies connected to 220V input.
D. Install three 8301AC power supplies connected to 220V input.
Answer: D

Q: 3 A customer is implementing video conferencing devices that require Power-over-Ethernet (PoE). They are planning to use an Ethernet Routing Switch (ERS) 8310 chassis for this deployment. They would also like to install 8600 modules in the chassis. Which statement about this customer scenario is true?
A. Both PoE and 8600 modules are supported in the 8310 chassis.
B. Neither PoE or 8600 modules are supported in the 8310 chassis.
C. The 8310 chassis does not support PoE, but will support 8600 modules.
D. PoE can be supplied via the 8310 chassis, but will not support 8600 modules.
Answer: D

Q: 4 A customer is implementing Ethernet Routing Switch (ERS) 5500 series. The deployment scenario requires fiber links that will support 10 Gbps transmission speeds to a Data Center 30 Km away. Which switch and transceivers meet this requirement?
A. ERS 5510 with 10GBASE-ER XFP transceivers
B. ERS 5530 with 10GBASE-SR XFP transceivers
C. ERS 5520 with 10GBASE-SR XFP transceivers
D. ERS 5530 with 10GBASE-ER XFP transceivers
Answer: D

Q: 5 Which multicast technology used with the Ethernet Routing Switch allows the router to determine whether any group members exist on its directly-attached networks and switches?
A. IGAP
B. IGMP
C. DVMRP
D. PIM-SM
Answer: B

Q: 6 A network employs the autonegotiation feature, and you are getting many Excessive Frame Check Sequence (FCS) errors. What is the probable cause for these errors?
A. RFI and FEFI for 100-FX connections is enabled.
B. Autonegotiation on the server and corresponding switch port is disabled.
C. Autonegotiation on one end of the link is enabled and disabled on the other end.
D. Autonegotiation on the switch-to-switch ports is enabled.
Answer: C

Q: 7 A customer needs a network architecture that provides sub-second failover and that ensures that multimedia and IP telephony will function flawlessly in the event of a single point of network failure. Which network design feature would you recommend?
A. Switch clustering with SMLT
B. Autonegotiation
C. Link Aggregation Protocol
D. Distributed MLT
Answer: A

Q: 8 A network configuration is using MLT-based SMLT switch clustering. You want to simplify troubleshooting on the network. Which network design practice will help simplify troubleshooting operations?
A. Verify that all VLANs participating in SMLT are tagged on both ends of the IST.
B. Distribute physical IST connections between different modules in the chassis.
C. Use the same ID number for the MLT group and corresponding SMLT group.
D. Make sure that the VLACP timers are set to the same value on both ends of the link.
Answer: C

Q: 9 A network employs SMLT-based switch clustering in a square topology. The network design needs to control the amount of broadcast traffic and protect the CPU from being flooded by traffic from a single, unstable port. To indicate a potential issue on the network, what rate should be set for the CPLimitUtilRate?
A. A value lower than the average network traffic rate.
B. A value higher than the average network traffic rate.
C. A value equal to the average network traffic rate.
D. A value equal to or higher than the network traffic rate.
Answer: B

Q: 10 An engineer implemented a core network consisting of four Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 systems and needs the ability to build a redundant core. Which feature would be used to provide redundancy and fail-over times?
A. Protocol Based VLANs
B. Split Multi-Link Trunking
C. Multi-Link Trunking
D. Spanning Forest
Answer: B

Q: 11 A customer has implemented Ethernet Routing Switch (ERS) 8300 switches throughout wiring closets in the enterprise. The 8300 switches are connecting to ERS 8600 switches in the network core. The customer needs to provide link aggregation that will provide resiliency in the event of a core switch failure. Which method provides this functionality?
A. 802.1Q
B. 802.3ad
C. Split Multilink Trunk (SMLT)
D. Distributed Multilink Trunk (DMLT)
Answer: C

Q: 12 A customer has a three-tier architecture that deploys switch clustering with SMLT. The network has Ethernet Routing Switch (ERS) 8600, ERS 8300, ERS 1600, and ERS 5500 systems. Which statement is true about this network configuration?
A. SMLT automatically disables STP on all core switch and edge switch ports and all edge switch uplinks.
B. SMLT automatically disables STP on all core switch and edge switch ports except for the ERS 5500. You must manually disable ERS 5500 ports participating in SMLT, and disable all edge switch uplinks.
C. SMLT automatically disables STP on all core switch and edge switch ports, but you must manually disable STP on all edge switch uplinks.
D. Manually disable STP on all core switch and edge switch ports, and disable all edge switch uplinks.
Answer: B

Q: 13 You are enabling VLACP on connections that traverse an intermediate optical network. Which two VLACP design recommendations are true? (Choose two.)
A. Enable VLACP on access links to Nortel equipment only.
B. Enable VLACP on access links to all Nortel and non-Nortel equipment.
C. Configure all links to use a unique, reserved MAC address.
D. Configure all links to use the MAC address forwarded by the intermediate equipment.
Answer: A, D

Q: 14 A customer is using Ethernet Routing Switch (ERS) 5510 systems in a wiring closet to uplink to the core switch. The 5510 systems are currently stacked and they want to provide the most amount of bandwidth between the stack and the core. Each 5510 has two 1000 Base fiber SFPs installed. Which two methods will meet these requirements? (Choose two.)
A. 802.1Q
B. 802.3ad
C. Split Multi-Link Trunking (SMLT)
D. Distributed Multi-Link Trunking (DMLT)
Answer: B, D

Q: 15 A customer has a stack of Ethernet Switch (ES) 470-48T switches. The uplinks to the network core are via two Gigabit uplink ports from the first ES 470-48T in the stack to a single Ethernet Routing Switch (ERS) 8600. The links are not part of a MultiLink Trunk (MLT), and spanning tree is running.
This results in one of the links always being blocked and recovery time unacceptably long when the active uplink fails. They need to have both links active to increase the bandwidth to the core, and at the same time provide better redundancy.
What is the preferred Nortel solution for the customer?
A. Move one of the uplinks to another ES 470-48T in the stack and disable spanning-tree on both uplinks.
B. Move one of the uplinks to another ES 470-48T in the stack and enable Equal Cost Multi-Path (ECMP) on the uplinks.
C. Move one of the uplinks to another ES 470-48T in the stack, configure MLT and group the two uplinks in a Distributed MultiLink Trunk (DMLT).
D. Move one of the uplinks to another ES 470-48T in the stack, and ensure that the two uplinks terminate on different modules in the ERS 8600.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved