Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-191 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-191 Sample Questions:

1. The administrator can exclude voicemail and Call Center from a backup operation. Why would the administrator want to do this?
A. A backup can be performed to capture a defined set of data.
B. A backup can be performed on demand to assist in software upgrades.
C. A backup can be performed without impacting any services in the system.
D. A backup schedule required modification to accommodate a specific training activity.
Answer: C

2. The customer is updating the software on the Nortel BCM50. How does the customer know which software updates to apply?
A. The status of the update when viewed from the Software Management folder indicates "Ready".
B. The status of the update when viewed from the Find Software Updates window indicates "Ready".
C. The status of the update when viewed from the Software Management folder indicates "Available".
D. The status of the update when viewed from the Find Software Updates window indicates "Available".
Answer: D

3. Before applying a software update to your Nortel BCM50, you must obtain the software update. From where do you obtain the software update?
A. It is delivered as a tape from Nortel upon customer request.
B. It is downloaded from the Nortel Technical Support Web page.
C. It is downloaded by Nortel support staff to the customer FTP server upon request.
D. It is downloaded from the FTP server location that is emailed to the system administrator.
Answer: B

4. You are performing an immediate backup to your PC. Which backup type must you select if you want to back up Nortel BCM50 configuration data and application data?
A. Application
B. Configuration
C. Telephony
D. Voicemail
Answer: A

5. In a network configured for a Public Switched Telephone Network (PSTN) fall back, there are two connections between a Nortel BCM50 and a remote system. Which is required?
A. PBX trunk and a PSTN line
B. A VoIP trunk and a PSTN line
C. A LAN connection and a PSTN line
D. AWAN connection and a PSTN line
Answer: B

6. Which statement about Nortel BCM50 line programming is true?
A. You can change a PRI line to manual answer.
B. A target line can be a prime line for a telephone.
C. Line programming does not overwrite assigned Answer DN.
D. You can copy line programming between lines on different types of modules.
Answer: C

7. Your Nortel BCM50 system configuration requires fewer than the standard number of channels delivered from the PRI line. Which configuration task(s) must you perform? (Choose two.)
A. Provision all PRI lines.
B. Enable all B-channels.
C. Disable the DTM module.
D. De-provision unassigned lines.
E. Disable all the B-channels that are not needed.
Answer: DE

8. Which digital telephone supports the Key Indicator Module (KIM)?
A. 7100
B. 7208
C. 7316E
D. 7406
Answer: C

9. You are installing a Nortel BCM50 system at a customer's site. You are currently in the process of configuring a DTM in an expansion unit but are unable to do so. What is required to do this?
A. You will need to connect the DTM to the network.
B. You will need a key code to enable the expansion unit.
C. You will need to connect the expansion unit to the Nortel BCM50 with a cable no longer than 1 meter.
D. You will need to connect the expansion unit to the Nortel BCM50 with a cable no longer than 3 meters.
Answer: B

10. Which telephone is supported on the Nortel BCM50?
A. IP Phone 1120e
B. IP Phone 2002
C. IP Phone 2006
D. IP Phone 2007
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved