Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-181 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-181 Sample Questions:

Q: 1 A customer is setting up CallPilot messaging and wants the system to be as secure as possible. Which two statements about CallPilot are true? (Choose two.)
A. CallPilot supports encryption and authentication for communications with the CallPilot server.
B. The CallPilot administrator configures the mail boxes to restrict the PC playback of messages.
C. CallPilot desktop messaging could be configured to send SNMP traps to Network Management Systems (NMS).
D. CallPilot uses the Audio Messaging Interchange Specification (AMIS) protocol to work with other voice messaging systems through the Internet.
Answer: A, B

Q: 2 The CallPilot Alternate User Interface (AUI) provides users an alternative choice to the standard CallPilot telephone set interface. Which two statements are true regarding the AUI? (Choose two.)
A. Quick reference cards are available to train users.
B. AUI Alternate Command interface have the full set of the CallPilot functions.
C. AUI Alternate Command interface must be enabled for all users on the CallPilot.
D. AUI helps minimize the re-training of the users who are experienced with other manufactures' telephone set interfaces.
Answer: A, D

Q: 3 A customer is considering using Voice Forms to handle customer responses to surveys. Which two are true about the Voice Forms feature? (Choose two.)
A. The feature requires a keycode.
B. The feature does not require a keycode.
C. The feature requires Speech Recognition Channels.
D. The feature is an application within Application Builder.
Answer: A, D

Q: 4 CallPilot provides many advantages for messaging that potential customers may want to consider. Which two statements are true regarding CallPilot Unified Messaging? (Choose two.)
A. Unified messaging is installed on the customers email server.
B. Messaging must be downloaded and accessed only when connected to the network.
C. The computer's speaker and microphone or a telephone set can be used to play and record offline.
D. Unified Messaging provides a single interface to access and manage voice, fax, and email messaging.
Answer: C, D

Q: 5 CallPilot Email-by-Phone users can listen to email messages over the telephone. Which speech command is used by the end user to do this?
A. change list
B. play messages
C. return to speech
D. remote notification
Answer: A

Q: 6 A company wants to create a unified image in the customized voice applications across all their CallPilot systems. Which two statements are correct about Application Builder? (Choose two.)
A. Through dial services cannot be customized.
B. Customized voice items can be reused in multiple applications.
C. Customized voice items can be imported in WAV and VBK formats.
D. Customized voice items can be imported in WAV and MPEG formats.
Answer: B, C

Q: 7 A hospital wants to provide voice mailboxes to every nurse and doctor.
However, most of these workers share a common Directory Number (DN) with many co-workers, since they move in and out of rooms throughout the day. What is the maximum number of mailboxes that can be associated with a single DN?
A. 7
B. 8
C. 9
D. 10
Answer: C

Q: 8 The customer has a large sales force and wants to provide Speech Recognition for their traveling employees. Which two CallPilot features need to be considered when engineering the Speech Recognition Channels? (Choose two.)
A. Outcalling
B. Email-by-Phone
C. Fax on Demand
D. Speech Activated Messaging (SAM)
Answer: B, D

Q: 9 Which two options are available to My CallPilot users in CallPilot Rls. 5.0? (Choose two.)
A. change personal voice greetings
B. change personal distribution lists
C. change Auto Login Directory Number (DN)
D. change Message Waiting Indicators (MWI) DN
Answer: A, B

Q: 10 CallPilot uses Multimedia Processing Units (MPU) as an engineering guide to support three type of channels. A customer is planning for 24 voice channels, two fax channels and four speech recognition channels. Which two statements are true? (Choose two.)
A. You need four MPUs for fax channels.
B. You need 16 MPUs for speech recognition channels.
C. You need eight MPUs for speech recognition channels.
D. The Multimedia Processing Board (MPB) provides 16 MPUs.
Answer: A, B

Q: 11 A company has strict guidelines for maintaining backup copies of all messages left for mailbox users for regulatory purposes. To ensure this function is automatically performed by the system, which CallPilot feature would need to be implemented?
A. System Backup/Restore
B. Message Archiving Rule
C. Archive All Messages feature
D. SMTP transfer in automatic mode
Answer: B

Q: 12 Security across the data network is very important to prevent hackers from gaining access to potentially critical voice messages. Nortel has enhanced the SSL support across the data network by providing the option of Require SSL sessions for certain data transfers. Which protocol
traffic can be required to transmit with SSL encryption?
A. DNS, SMTP
B. IMAP, LDAP, DNS
C. IMAP, DNS, SMTP
D. IMAP, LDAP, SMTP
Answer: D

Q: 13 When Email-by-Phone is used with the traditional telephone Dual Tone Multifrequency (DTMF) interface, how many media processing units (MPU) are needed per Email-by-Phone session?
A. 1 MPU
B. 2 MPUs
C. 4 MPUs
D. 1 Speech Recognition MPU
Answer: A

Q: 14 To which can the Restriction/Permission Lists (RPLs) be applied?
A. the entire CallPilot system
B. the entire CallPilot system and individual mailboxes
C. the entire CallPilot system and individual mailbox classes
D. the entire CallPilot system, individual mailbox classes and individual applications
Answer: D

Q: 15 A system needs the users' permissions restricted for security reasons, as well as to prevent unauthorized toll charges. How can you ensure that these requirements are met?
A. Set access control lists (ACL).
B. Set restriction permission lists (RPL).
C. Set restriction permission access (RPA).
D. Set system lock down parameters (SLP).
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved