Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-180 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-180 Sample Questions:

1. Which three components are H.323 endpoints? (Choose three.)
A. Gatekeeper
B. Terminal
C. Gateway
D. Multipoint Control Unit (MCU)
E. Security Relay
Answer: BCD

2. Which statement is true concerning SIP protocol?
A. SIP is based on H.323
B. SIP is an extension of HTTP/1.1
C. SIP is a component of HTTP/1.1
D. SIP is based on a request/response transaction model
Answer: D

3. In an H.248 connection model, which is the definition of a context?
A. Contexts represent the different phases of call setup.
B. Contexts represent the segregation of call server domains.
C. Contexts represent associations between collections of terminations.
D. Contexts represent the difference between signaling traffic, bearer traffic and administration traffic for a device.
Answer: C

4. H.248 is which type of protocol?
A. a QoS Protocol
B. a Media Gateway control protocol
C. a Peer-to-Peer call control protocol
D. a Real-Time packet encoding protocol
Answer: B

5. Which protocol is used for establishing media streams in H.323?
A. G.711
B. H.225.0
C. H.245
D. H.450
Answer: C

6. Click on the Exhibit button.

In a typical RTSP operation what type of protocol will be used with transaction A?
A. RTP
B. RTCP
C. HTTP
D. RTSP
Answer: C

7. Click on the Exhibit button.

In a typical RTSP operation what type of protocol will be used with transaction C?
A. RTP
B. RTCP
C. HTTP
D. RTSP
Answer: D

8. Which feature is common to both TCP and RTP?
A. multicast
B. error recovery
C. session protocol
D. reliable connection
E. flow/congestion control
Answer: C

9. Several RTP streams can be combined into a single stream. There are two sessions with SSRC=6 and SSRC=23. Which are possible new session numbers? (Choose two.)
A. 6
B. 17
C. 23
D. 53
Answer: BD

10. Which application can NOT be implemented using SUBCRIBE/NOTIFY when using SIP protocol?
A. Codec Re-negotiation
B. Keypad Press Reporting
C. Message Waiting Indication
D. Presence (i.e., "Friends list")
Answer: A

11. How do end users connect to an Optical Ethernet network?
A. through a DS1 interface
B. through a DS3 interface
C. through an optical SONET interface
D. through a variety of Ethernet interfaces
Answer: D

12. What is a 3G cellular technology?
A. Advanced Mobile Phone Service (AMPS)
B. Global System for Mobile Communications (GSM)
C. General Packet Radio Service (GPRS)
D. Code Division Multiple Access (CDMA)
E. Universal Mobile Telecommunications Service (UMTS)
Answer: E

13. When is Multiprotocol Label Switching (MPLS) local recovery chosen over MPLS global recovery?
A. When faster recovery is sought.
B. When too few Label Switch Paths (LSPs) are setup.
C. When insufficient bandwidth is available in the network.
D. When the network is NOT very meshed (small degree of connectivity).
Answer: A

14. What technology allows a SONET ring to act like the backplane of an Ethernet switch?
A. TDI
B. STS
C. RPR
D. VLAN
Answer: C

15. Which tasks must be performed by NAT devices to support H.323 over UDP? (Choose two.)
A. recalculation of the H.323 Security code
B. recalculation of the transport layer checksum
C. alteration of IP addresses embedded in the H.323 packet
D. H.323 Gatekeeper tasks (i.e. NAT must also be H.323 Gatekeeper)
Answer: BC

16. Which is a difference between basic NAT and NAPT?
A. NAPT creates dynamic bindings but basic NAT does NOT.
B. NAPT supports full cone operation but basic NAT does NOT.
C. Basic NAT does stateful packet inspection and NAPT does NOT.
D. Basic NAT has a one-to-one mapping of IP addresses and NAPT supports a many-to-one mapping.
Answer: D

17. Which protocols are used to detect the failures that impact Label Switch Path (LSP) traffic?
A. RSVP-TE Hello and ITU-T Y1711
B. OSPF-TE keep-alive and ATM PNNI
C. RSVP-TE Hello and OSPF keep-alive
D. ITU-T Y1711 and OSPF-TE keep-alive
Answer: A

18. The FRF.11 specification is associated with which aspect of real-time networking?
A. Frame Relay QoS
B. Frame Fragmentation
C. Frame Relay Voice
D. Frame Relay Service Category
Answer: C

19. A customer currently is running a SONET UPSR network and would like to upgrade to RPR. How does RPR improve bandwidth efficiency over SONET UPSR?
A. RPR uses VLANS
B. RPR has Spatial reuse
C. RPR is connectionless
D. RPR uses Ethernet Headers
Answer: B

20. Which is the correct definition of STP as applied to an Ethernet switch?
A. Signal Transfer Point
B. Simple Timing Protocol
C. Spanning Tree Protocol
D. Switch Transaction Protocol
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved