Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-162 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-162 Sample Questions:

1. When installing a CallPilot system using a 201i server and a CS 1000 system, how do you connect the SCSI connection to the server?
A. by using the low profile right-angle SCSI connector on the NTRH3502SCSI cable attached to the SCSI connector on the 201i server faceplate
B. by using the backplane connector in the Media Gateway or Media Gateway Expansion with the multi I/O cable (NTRH0912) to the next device in the SCSI chain
C. by using the CD-ROM drive SCSI cable NTRH1408 attached from the SCSI connector on the 201i server faceplate to the SCSI adapter A0763912 on the CD-ROM drive
D. by using the Intermediate SCSI cable NTRH1408 that connects from the SCSI connector on the 201i server faceplate to the I/O panel connector and the NTRH1410 SCSI cable
Answer: A

2. What software is required before installing CallPilot Manager on the standalone web server?
A. PC Anywhere
B. Sybase Database
C. Java Runtime Environment
D. Internet Information Server (IIS)
Answer: D

3. CallPilot desktop messaging clients at a company are unable to send messages from the desktop interface.
Which messaging protocol must be configured to enable this capability?
A. Simple Mail Transfer Protocol (SMTP)
B. Internet Message Access Protocol (IMAP)
C. Lightweight Directory Access Protocol (LDAP)
D. Simple Network Management Protocol (SNMP)
Answer: A

4. My CallPilot can be used to perform many tasks via the web.
Which three choices are available from My CallPilot? (Choose three.)
A. Administer CallPilot system
B. Configure personal greetings
C. View, send, and forward video files
D. Configure the Message Forwarding rule
E. Send, forward, receive, and reply to e-mail messages
Answer: BDE

5. CallPilot desktop messaging works with most email packages. Desktop messaging allows access to CallPilot messages and email messages from a unified interface. The unified messaging has several CallPilot 4.0 feature enhancements.
What are two of these enhancements? (Choose two.)
A. Call Directory
B. Fax Back feature
C. Instant Messaging Integration
D. Creating personal distribution lists
Answer: AC

6. The CallPilot release 4.0 introduced the High Capacity feature. This system uses the 1002rp server. The High Capacity feature expands the channel capacity of the CallPilot system.
What is the capacity now available?
A. 96 channels and 96 MPUs
B. 96 channels and 192 MPUs
C. 192 channels and 288 MPUs
D. 192 channels and 192 MPUs
Answer: C

7. Which two interfaces can be used to enable a Message Forwarding Rule? (Choose two.)
A. My CallPilot
B. CallPilot Manager
C. Desktop Messaging
D. Regular telephone interface
Answer: AC

8. An administrator CANNOT login to CallPilot Manager from the login web page. You have confirmed that they are entering their correct mailbox number and password and that their mailbox is NOT disabled. However, they still cannot login.
Which should you check?
A. The user's PC is running Internet Information Server (IIS).
B. The Server field contains the correct server name for the CallPilot system.
C. The Location field contains the correct server name for the CallPilot system.
D. The Secure Sockets Layer (SSL) option is turned on because passwords can only be passed over SSL.
Answer: B

9. A CallPilot customer site will be using Multimedia Messaging. The switch will need a specific kind of configuration for this messaging service.
What is the required configuration?
A. Regular DN
B. Phantom DN
C. Control DN (CDN)
D. ACD-DN dummy queue
Answer: C

10. You are installing a new CallPilot system. The customer has given you the CDN's and phantom DN's for accessing the CallPilot. These numbers must be entered in a table.
What is the name of the table?
A. CDN
B. SDN
C. CDB
D. DFDN
Answer: B

11. CallPilot Reporter has two specific requirements for installation.
What are the two requirements for installation? (Choose two.)
A. Client PC
B. CallPilot server
C. CallPilot Manager
D. Customer provided web server
Answer: CD

12. You are preparing to set up, install, and configure a CallPilot system. There are several tasks involved with any server installation. General safety precautions should always be followed.
What are three precautions? (Choose three.)
A. Use extension cords as needed.
B. Always use grounded power systems.
C. Never power-down equipment to service it.
D. Use a surge protector or uninterruptible power supply.
E. Ensure peripheral cables are protected and out of the way.
Answer: BDE

13. You are preparing to set up, install, and configure a CallPilot system. There are several tasks involved with any server installation. Several guidelines should be followed whenever handling switch and server components.
What are three guidelines? (Choose three.)
A. Use electrostatic discharge precautions.
B. Hard drives do not need special handling.
C. Do not slide printed circuit boards on any surface.
D. Use firm and steady force to seat printed circuit boards.
E. Handle printed circuit boards by the backplane edge connector.
Answer: ACD

14. You are preparing to set up, install, and configure a CallPilot system. There are many considerations for power requirements. Nortel has two rules that apply to power requirements.
What are the two rules? (Choose two.)
A. The power can originate from any service panel.
B. The electrical service panel can be used for any electrical device.
C. The electrical service panel must not be used for lights or motors.
D. All power for the CallPilot must originate from the same service panel.
Answer: CD

15. You are preparing to set up, install, and configure a CallPilot system. There are many considerations for grounding requirements. Nortel has two rules that apply to grounding requirements.
What are the two rules? (Choose two.)
A. Any ground in the building is acceptable.
B. All equipment grounds must use single-point ground topology.
C. The grounds for all equipment must be attached to the building steel.
D. The DC resistance between the equipment and building grounds must very close to zero.
Answer: BD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved