Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-161 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-161 Sample Questions:

Q: 1 You are in the process of installing 15 additional CallPilot servers for a large corporation that already has 17 CallPilot servers. The customer currently has a server running CallPilot Manager and a server running CallPilot Reporter.
What will the customer need to add to their configuration?
A. The customer will not need to add anything
B. The customer will need to add an additional server for CallPilot Manager
C. The customer will need to add an additional server for CallPilot Reporter
D. The customer will need at least 1 gigabyte of memory per CallPilot Server in the CallPilot Reporter machine
Answer: C

Q: 2 Your customer has a CallPilot Tower Platform running release 2.02 and wants to uprade to CallPilot release 3.0.
What must you take into consideration before attempting to upgrade?
A. CallPilot upgrades to 3.0 are not supported
B. CallPilot server must be upgraded to 2.07.08 first
C. CallPilot server must have at least 1024 megabytes of memory
D. CallPilot server must have at least 6 gigabytes of free hard disk space.
Answer: A

Q: 3 You are in the process of installing a new CallPilot system. You need at least 800 hours of storage for 20fax only channels.
Which two systems meets the requirements? (Choose two)
A. CallPilot 201t
B. CallPilot 703i
C. CallPilot 703t
D. CallPilot 1002rp
Answer: C, D

Q: 4 You have a customer that uses Merdian Mail and is the process of migrating to a CallPilot system. The customer is concerned about what might not migrate from the older system to the new system.
Which three will be transferred? (Choose three)
A. hospitality
B. voice forms
C. system profiles
D. networking data
E. voice messages
Answer: A, C, D

Q: 5 You have a customer that wants to upgrade CallPilot, but is worried about uprade compatibility?
Which two statements are true about upgrading CallPilot? (Choose two)
A. Upgrades to CallPilot 3.0 are not supported
B. Upgrades from CallPilot 1.07 to 2.02 are supported
C. Upgrades from 2.02 to 4.0 are supported, when upgrading to 3.0 first
D. Upgrades from pre-release 1.07 to 2.02 are supported, without upgrading to 1.07 first
Answer: A, B

Q: 6 When selecting data sets to migrate to a new CallPilot system, what can you select in the system data set?
A. System users
B. Networking data
C. System Distribution Lists (SDL)
D. Personal Distribution Lists (PDL)
Answer: B

Q: 7 You have a customer that is migrating from Merdian Mail to CallPilot 4.0 but is concerned about losing message data when migrating.
Which are two types of message data that can migrate over? (Choose two)
A. voice messages
B. system messages
C. Non-Delivery Notifications
D. Symposium Call Center Server Prompts
Answer: A, D

Q: 8 A customer is getting ready to upgrade to a new CallPilot server. The customer has the MSM platform running Merdian Mail release 13.
What can be migrated from this system?
A. backup schedules
B. remote notification schedules
C. system and customer profiles
D. this system can not be migrated
Answer: D

Q: 9 When channels are installed on a system, what is the minimum value for each of the three channel types? (Choose three)
A. one fax channel
B. two fax channels
C. two voice channels
D. one speech recognition channel
E. two speech recognition channels
Answer: A, C, D

Q: 10 You have a customer that is migrating from Merdian Mail to CallPilot 4.0 but is concerned about losing system data when migrating.
Which are two types of system data that can migrate over? (Choose two)
A. Class of Service
B. Local voice users
C. Remote Notification schedules
D. Voice Messaging User Interface systems
Answer: A, B

Q: 11 You are in the process of installing a new CallPilot system. The system must have 36 voice channels,200 service directory numbers, and 20 simultaneous email by phone sessions.
Which is the smallest system that meets the requirements?
A. CallPilot 201i
B. CallPilot 201t
C. CallPilot 703t
D. CallPilot 1002rp
Answer: A

Q: 12 Your customer is adding a tape drive to the current 201i CallPilot system.
What is requires to do this hardware upgrade?
A. A key code is needed
B. There is nothing needed.
C. The CallPilot system must be a 1002rp.
D. The CallPilot system must be running release 4.0.
Answer: B

Q: 13 You are in the process of determining how much processing power is going to be needed for a new installation. You need 30 voice channels, 12 fax channels, and 6 speech recognition channels.
Which load is needed?
A. 48 MPUs
B. 60 MPUs
C. 78 MPUs
D. 90 MPUs
Answer: C

Q: 14 You have a customer that is moving to CallPilot release 3.0 and then to 4.0. The customer has a CS 1000 PBX running on x21 R1.1.
What must be accomplished at the time of upgrade?
A. The CS 1000 does not need to be upgraded
B. The CS 1000 must be upgraded to x21 R3.0
C. The CS 1000 must be upgraded to X11 R2.2
D. The CS 1000 must be upgraded to X11 R24.40
Answer: B

Q: 15 Which three components will you need before you order codes for expansion or additions? (Choose three)
A. PBX serial number
B. Order expansion order codes
C. Current CallPilot serial number
D. PBX serial number and key code
E. Current CallPilot serial number and key code
Answer: A, B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved