Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-160 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-160 Sample Questions:

1. After installing the grounding block according to the grounding cabinets or chassis procedure, which task must be performed before power is applied?
A. Test the ground.
B. Connect the power cord and power up.
C. Turn on the circuit breaker to reserve power (battery backup).
D. Place a DO NOT DISCONNECT tag on the ground wire at the service panel.
Answer: A

2. The FIJI cards in Shelf 0 and Shelf 1 of each network group of a CS 1000M-MG Rls. 4.0 system must be directly connected with a NTRC47AA FIJI-to-FIJI Synch cable. Why is there NOT a cable connecting the Group 0 cards of each shelf?
A. Only Group 1 cards require a connection.
B. Group 0 cards do NOT require FIJI to FIJI connections.
C. The FIJI-to-FIJI connection in Group 0 is covered by any other Group connections.
D. The FIJI-to-FIJI connection in Group 0 is made as part of the Clock Controller connections.
Answer: D

3. What is the purpose of the security device and software keycodes in a CS 1000 Rls 4.0 system?
A. The security device protects the system from unauthorized access. The software keycode file contains a list of authorized users.
B. The security device protects the system from unauthorized access. The software keycode file contains information about which features the system provides as well as the Incremental Software Management (ISM) parameters.
C. The security device performs security authentication that matches the serial number of the system to the software keycodes. The software keycode file contains information about which features the system provides as well as the ISM parameters.
D. The security device performs security authentication that matches the serial number of the system to the software keycodes. The software keycode file contains a list of authorization codes and related Network Class of Services (NCOS) to control user-calling privileges.
Answer: C

4. Both the CS 1000M-SG and the CS 1000M-MG systems offer enhanced common control complexes and dual CPUs. What does the CS 1000M-MG Meridian 1 Option 81C system support that the CS 1000M-SG Meridian 1 Option 61C system does NOT?
A. one full network group
B. one half network group
C. multiple-network groups
D. one Core/Network module
Answer: C

5. Enterprise Media Gateways can act independently of the Call Server in a CS 1000E Rls. 4.0 system. What is the effect of this deployment?
A. They must be distributed in pairs.
B. They can be configured for survivability.
C. They can be distributed across a multiple building IP network.
D. They must be co-located with the Call Servers within a building.
Answer: C

6. In a CS 1000M Rls. 4.0 Large System, what component has a self-contained unit that houses a card cage and backplane, power and ground cabling, power units, input/output (I/O) panels, circuit cards, and cables?
A. the PDU
B. the Ethernet Switch
C. the CS 1000 Database
D. the Universal Equipment Modules (UEM)
Answer: D

7. In a single campus deployment consisting of a Call Server, a Signaling Server and up to four Enterprise Media Gateway 1000 (EMG 1000) Chassis, which function can the distributed EMG 1000 Chassis provide?
A. It can be configured as a routing switche(s).
B. It can provide support for the IP data network.
C. It can provide succession network redundancy.
D. It can provide management system support for the IP Phones.
Answer: C

8. When an Enterprise Media Gateway 1000E (EMG 1000) Chassis is operating normally, which service(s) or function(s) is NOT provided?
A. digital access to the PSTN
B. low-level functions for IP Phones under the control of the Call Server 1000E
C. direct physical connections for analog (500/2500) telephones, digital telephones, and Fax machines
D. digital media services (for example, Music and Recorded Announcement), tones, and conference to all telephones
Answer: A

9. Each EMG 1000T Chassis connects directly to the Call Server 1000T through a special IP link (SLAN), either point-to-point or by what other method?
A. through a DS-30X cable
B. through a serial port patch cable
C. through an ELAN Layer 2 switch
D. through a 100BaseT crossover cable
Answer: C

10. In the event of a main office Call Server WAN connection failure to an EMG 1000B, located in a branch office, what happens to the IP Phones at the branch office?
A. The Signaling Server reregisters to the Alternate Call Server.
B. The EMG 1000B reboots and becomes an Alternate Call Server.
C. The Small System Controller (SSC) processes calls on a per-telephone basis under local mode.
D. The IP Phones reboot and register with the main office Terminal Proxy Server (TPS) through the local PSTN.
Answer: C

11. In a CS 1000 Rls. 4.0 system, the MG 1000 Chassis can offer a survivability option as an Alternate Call Server, when deployed in what manner?
A. as a Signaling Server
B. as a EMG 1000E chassis
C. in a single site deployment
D. in a multi-site distributed deployment
Answer: D

12. A customer has a branch office with several stand-alone CS 1000M Rls. 4.0 small systems wants to reconfigure the small satellite systems to function as Enterprise Media Gateway (EMG) 1000B systems, without replacing the exiting hardware. Is this configuration possible, why or why not?
A. Yes, configure all offices as main offices.
B. No, this is NOT possible, they must purchase new equipment.
C. No, convert all the office to CS 1000M large systems before converting to EMG 1000B systems.
D. Yes, configure one office as the main office, and the others can be converted to EMG 1000B systems.
Answer: D

13. A customer has a CS 1000 Rls 4.0 system. They want a telephone with an integrated switch for PC LAN access. Which two telephones have a LAN switch built-in? (Choose two.)
A. 2002 IP Phone 2002
B. 2004 IP Phone 2004
C. M3903 Digital Telephone
D. M3905 Digital Telephone
Answer: AB

14. A customer with a CS 1000 Rls 4.0 system wants a telephone which will allow them to implement VoIP capability on this system. Which telephone should you use to meet this requirement?
A. IP Phone 2002
B. M2616 Digital Telephone
C. M3903 Digital Telephone
D. M3905 Digital Telephone
Answer: A

15. When installing a new IP Phone (2xxx) on a CS 1000 Rls. 4.0 system, what is the main difference between Partial DHCP and Full DHCP?
A. The IP address of the gateway will be different.
B. When using Full DHCP you must provide all connection parameters.
C. When using Partial DHCP you must provide the Connect Server parameters.
D. There is NO difference between Partial and Full DHCP when configuring the IP Phone.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved