Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-159 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-159 Sample Questions:

1. A hair salon requests that you create an application for answering the phone and directing calls to a hair stylist of the caller's choice. The salon closes on the following holidays: New Year's Day, Independence Day, and Christmas Day. How do you create the application so CallPilot plays the appropriate “closed” announcement, beginning on each holiday at 12:01 a.m. through 9 p.m.?
A. Configure a Date Control block by enabling “Check for holidays” in the Parameters tab, enable “Holiday “in the Outputs/Notes tab, and define the time in the Time Control block. The Date Control block's “Holiday” output must connect to an announcement block.
B. Configure a Day Control block by enabling “Check for holidays” in the Parameters tab, enabling “Holiday “in the Outputs/Notes tab, and then defining the holiday schedule in the Time Control block. The Time Control block's “Holiday” output must connect to an announcement block.
C. Configure the time schedule in the Time Control block properties, enable “Check for Holidays “in the Outputs/Notes tab, and connect the Time Control block's “Holiday” output to an announcement block. Define the holiday schedule in the CallPilot Manager's Holidays Properties page.
D. Configure a Day Control block by enabling “Check for holidays” in the Parameters tab, enabling “Holiday” in the Outputs/Notes tab, and connecting the Day Control block's “Holiday” output to an announcement block. Define the holiday schedule in CallPilot Manager's Holidays properties page.
Answer: D

2. A MyCallPilot user with Netscape version 6.x is having problems accessing the online help. Which process should you follow to correct this problem?
A. Install CallPilot Player
B. Reinstall MyCallPilot
C. Install Java Runtime Environment
D. Deinstall Microsoft Office
Answer: C

3. During installation you prepare to connect the 702t server to the ELAN. One end of the cable connects to the server. Where do you connect the other end of the cable?
A. The customer router
B. The CLAN hub
C. The ELAN gateway
D. The ELAN hub
Answer: D

4. You are provisioning the Embedded Local Area Network (ELAN) on a Meridian 1 switch at a site where the customer has a Symposium 4.2 call center. The customer will also use the CallPilot 3.0 Symposium Voice Services Support feature. What exception or additional step is required for the Symposium Voice Services Support feature?
A. In overlay (LD) 15, Internal/external definition (IDEF) must be set to "YES".
B. In overlay (LD) 16, Internal/external definition (IDEF) must be set to "LOC".
C. In overlay (LD) 17, Security for Meridian Link Applications (SECU) must be set to "YES".
D. In overlay (LD) 117, provision an additional host entry for the Symposium Call Center Server by entering the command: NEW HOST NAME xxx.xxx.xxx.xxx (where NAME is the host name for the SECC server, and xxx.xxx.xxx.xxx is the ELAN IP address for the SECC server).
Answer: C

5. Click the Exhibit button.

Prior to installing a CallPilot 3.0 system, you review the Configuration Wizard worksheet. The customer has provided category 5 cable connections to their corporate LAN for the Switch Ethernet connection, the CallPilot Server Customer LAN (CLAN) Ethernet connection, and the CallPilot Server Embedded LAN (ELAN) Ethernet connection. The network address information (shown in the exhibit) for the Switch IP address, the CallPilot Server ELAN IP address, and the CallPilot Server CLAN IP address integrate with the customer's internal network. What action would you take?
A. Proceed with the installation using the category 5 cable connections, IP addresses and Subnet masks provided by the customer.
B. Proceed with the installation but do not use the category 5 cable connections provided by the customer for the Switch Ethernet connection and the CallPilot server ELAN Ethernet connection. Use a separate category 5 cable that connects directly from the switch to the ELAN network interface connector on the server.
C. Inform the customer that IP addresses beginning with 192.168 are private addresses and if used the ELAN will not be able to be connected to the Internet.
D. Inform the customer that the ELAN must be on a separate IP network isolated from the CLAN. Recommend that they use a dedicated hub that can either be supplied by Nortel Networks or a third party for the ELAN and recommend different IP addresses for the switch and the ELAN NIC
Answer: D

6. Click on the Exhibit button.

You are installing a CallPilot 201i server in a Meridian 1 Option 51C switch. You connect the 50-pin Amphenol connector on the multi I/O cable (NTRH0912) to the newly installed backplane cable (NTRH3501) on the I/O panel at the rear of the switch. Where will you connect the Embedded LAN (ELAN) connector on the multi I/O cable?
A. Connect the ELAN connector on the multi I/O cable (NTRH0912) directly to a hub or router on the Customer's LAN (CLAN).
B. Connect the ELAN connector on the multi I/O cable (NTRH0912) directly to the Ethernet transceiver at the rear of the switch cabinet.
C. Connect the ELAN connector on the multi I/O cable (NTRH0912) to the RJ-45 female-to-female gender change jack and a cross-over network cable to make a direct point-to-point connection to the ELAN NIC card in the CallPilot server.
D. Connect the ELAN connector on the multi I/O cable (NTRH0912) to the ELAN hub or use the RJ-45 female-to-female gender change jack and a cross-over network cable to make a direct point-to-point connection to the Ethernet transceiver at the rear of the switch cabinet.
Answer: D

7. When should high-traffic Operation Administration and Maintenance (OA&M) activities such as remote control sessions, large file transfers, printing, and backup and restore operations be performed on the ELAN?
A. High-traffic OA&M activities are prohibited on the ELAN while CallPilot call processing is in progress.
B. High-traffic OA&M activities can be performed at any time as none of these activities will have any affect on call processing.
C. Any time during normal business hours when call traffic is low so you avoid adverse affects to the call processing abilities of the Meridian 1 switch or CS 1000 system and the CallPilot server.
D. Any time after normal business hours when call traffic is low so you avoid adverse affects to the call processing abilities of the Meridian 1 switch or CS 1000 system and the CallPilot server.
Answer: A

8. When installing a 40-channel CallPilot 3.0 system using a 201i server and a CS 1000 system, how do you connect the SCSI connection to the server?
A. The SCSI connection to the 201i server is made with the low profile right-angle SCSI connector on the NTRH3502SCSI cable attached to the SCSI connector on the 201i server faceplate.
B. The SCSI connection to the 201i server is made with the CD-ROM drive SCSI cable NTRH1408 attached from the SCSI connector on the 201i server faceplate to the SCSI adapter A0763912 on the CD-ROM drive.
C. The SCSI connection to the 201i server is made via the backplane connector in the Media Gateway or Media Gateway Expansion with the multi I/O cable (NTRH0912) to the next device in the SCSI chain.
D. The SCSI connection to the 201i server is made with the Intermediate SCSI cable NTRH1408 that connects from the SCSI connector on the 201i server faceplate to the I/O panel connector and the NTRH1410 SCSI cable that connects from the I/O panel connector to the next device in the SCSI chain.
Answer: A

9. When installing a 96-channel CallPilot 3.0 system using a 1002rp server and a CS 1000 system, how would you install the Nortel Networks software feature key adapter?
A. The Nortel Networks software feature key adapter is installed in its bracket on the motherboard in the 1002rp server.
B. The Nortel Networks software feature key adapter is installed in the COM1 serial port connector on the rear of the 1002rp server.
C. The Nortel Networks software feature key adapter is installed in the COM2 serial port connector on the rear of the 1002rp server.
D. The Nortel Networks software feature key adapter is installed in the Parallel port connector LPT1 on the rear of the 1002rp server.
Answer: D

10. When installing a 40-channel CallPilot 3.0 system using a 201i server and a Meridian 1 Option 11C Mini switch, how should you set the SCSI ID on the Tandberg SLR5 tape drive (NTRH9038)?
A. Rotate the dial on the SCSI ID rotary switch until the arrow points to 3.
B. Use the blade of a screwdriver to press either the plus (+) or minus (–) button on the SCSI ID switch to set the SCSI ID to 5.
C. Use the blade of a screwdriver to set the DIP switches as follows:
1=On, 2=Off, 3=Off, 4=Off, 5=Off
D. The SCSI ID for the Tandberg SLR5 tape drive (NTRH9038) is set when you run the Configuration Wizard after you install the CallPilot system.
Answer: B

11. On the CallPilot 1002rp server, in which physical drive bay is the hard drive, represented in the software with the logical drive label A03-01, located?
A. Physical Hard drive bay 2
B. Physical Hard drive bay 3
C. Physical Hard drive bay 5
D. Physical Hard drive bay 6
Answer: B

12. You are installing a CallPilot 3.0 system with 32 Voice channels, 8 Fax channels, and 4 ASR (automated speech recognition) channels using a CallPilot 702t server and a Meridian 1 IP Enabled (IE) Option 61C switch. How many NTRB18CA MGate cards must be installed in the switch to support this configuration?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

13. You are installing a CallPilot 3.0 system with 64 Voice channels, 8 Fax channels, and 4 ASR (automated speech recognition) channels using a CallPilot 1002rp server and a Succession Communication Server for Enterprise (CSE) 1000 system. How many NTRB18CA MGate cards must be installed in the Media Gateway or Media Gateway Expansion of the CS 1000 system to support this configuration?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
Answer: D

14. You are configuring a phantom Superloops on a Meridian 1 Option 11C on X11 Release 24 or higher. You have created phantom Superloop 96. Which is a valid terminal number for a phantom directory number if the phantom Superloop is 96?
A. 61 0
B. 71 0
C. 81 0
D. 96 0
Answer: A

15. When configuring the switch to support CallPilot services, which programming can you perform to provide for uninterrupted call processing in case the link or CallPilot is disabled?
A. At the Night Call Forward (NCFW) prompt, forward the primary Control Directory Number to the attendant
B. At the Night Call Forward (NCFW) prompt, forward the primary Control Directory Number (CDN) to a secondary CDN
C. At the Local Default Automatic Call Distribution directory number (DFDN) prompt, direct all the CallPilot associated Control Directory Numbers to a Default ACD DN, typically an attendant
D. At the Local Default ACD DN (DFDN) prompt, direct all Control Directory Numbers to an appropriate phantom directory number depending on media type required
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved