Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-141 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-141 Sample Questions:

1. Which statement most accurately describes the function of Element Manager (EM) in a CS 1000E Rls. 4.0 system for a typical baseline network design?
A. a telnet application that provides an extension of the OTM interface to support the administration of Branch Office Gateways
B. a client application that provides an extension of the OTM interface to support the station administration within the Call Server
C. a software application that provides a web interface to support the administration of system components, including the Signaling Server
D. a software application that provides a web interface to support the administration of system components, excluding the Signaling Server
Answer: C

2. A company has a training staff that travels to various corporate offices to deliver training. They want IP Phones placed in the training rooms so that the staff have a telephone to use. How would Network Wide Virtual Office on their CS 1000 Rls. 4.0 help them?
A. Trainers could use their personal DNs and have voice message indicators.
B. Calls from trainer workstations would be automatically forwarded to the classroom telephones.
C. Trainers could use their personal DNs but would have to check their voice mail to see if there were messages.
D. Trainers could use their personal DNs and edit keys to add the feature capabilities that they have at their workstations.
Answer: A

3. A company plans to deploy a CS 1000M-SG Rls. 4.0 system at their headquarters. Some of their call center agents are located in a branch office. They want all applications to be centrally located and managed at the headquarters. Agents are to access services via an IP connection and get local access to the PSTN through PRI connections. What should the company consider as part of their traffic plan? (Choose three.)
A. the number of PRI cards for ESN access
B. the creation of private zone for the agents
C. the engineering requirements for Multimedia Processing Units (MPUs)
D. the total WAN requirements for data between the branch office and the main office
E. the total WAN bandwidth required for the remote call center agent telephony needs
Answer: BDE

4. A customer is concerned about having to manage multiple servers for their IP Line 3.1 Terminal Proxy Server (TPS), Element Manager and H.323 Gatekeeper. This is NOT an issue because the _________________ can support these software applications on a single server platform for smaller installations.
A. Call Server
B. Signaling Server
C. Small System Controller (SSC)
D. Element Management Web Server
Answer: B

5. In a CS 1000 Rls. 4.0 system, what is the function of the Media Gateway cabinet?
A. It acts as a traffic cop for calls on an IP network.
B. It performs IP address translation and bandwidth control.
C. It provides traditional telephony interfaces such as the PSTN.
D. It supplies the intelligence the IP network requires to manage connections.
Answer: C

6. Which statement most accurately describes the function of the Terminal Server in a CS 1000E Rls. 4.0 system deployment for a typical single system network design?
A. The Terminal Server provides interfaces that connect to external LANs.
B. The Terminal Server provides a redundancy solution for the Signaling Server.
C. The Terminal Server provides the system with IP-based access to standard serial port applications and maintenance.
D. The Terminal Server provides the system with remote management capabilities to IP-based applications and maintenance.
Answer: C

7. Which statement most accurately describes the function of the Terminal Proxy Server (TPS) in a CS 1000E Rls. 4.0 system deployment for a typical single system network design?
A. The TPS provides web services access to the Call Server.
B. The TPS provides signaling exchange between an IP Phone and the Signaling Server.
C. The TPS provides a direct media path between users in the CS domain and users in the SIP domain.
D. The TPS provides the function of virtual trunk allocation without a physical presence in the hardware.
Answer: B

8. Which statement most accurately describes the function of the Network Routing Server (NRS) in a multi-system IP-networked CS 1000E Rls. 4.0 system?
A. The NRS that runs on a Call Server is a software application which provides PSTN call routing capabilities.
B. The NRS that runs on a Signaling Server is a software application which provides PSTN call routing capabilities.
C. The NRS that runs on a Call Server is a software application which provides network-based call routing capabilities.
D. The NRS that runs on a Signaling Server is a software application which provides network-based call routing capabilities.
E. The NRS that runs on an Enterprise Media Gateway 1000E is a hardware application which provides network-based call routing capabilities.
Answer: D

9. A company with a CS 1000M Rls. 4.0 system has IP Peer Networking configured between two offices in the same region. Each office is equipped with one Call Server, one Signaling Server, one Enterprise Media Gateway, 100 IP Phones and 20 digital telephones. To complete a call from a digital telephone at site A to an IP Phone at site B, at which site will the Media Card resource be used?
A. site A only
B. site B only
C. both site A and site B
D. neither site, a Media Card is NOT required
Answer: A

10. When would a CS1000M Cabinet Rls. 4.0 system (Option 11C) require the deployment of an Option 11C IP Expansion cabinet? (Choose two.)
A. to provide survivability
B. BARS/NARS routing
C. to support ITG Trunk or ITG Line
D. to support 802.11 Wireless IP Gateway cards
E. to provide voice distribution over a Campus Data Network
Answer: AE

11. Which statement most accurately describes the CS 1000M-MG Rls. 4.0 system other than that two Conference/TDS cards per group are recommended?
A. has a maximum of four groups with intergroup junctor blocking when fiber network fabric is used for interconnected networks
B. has a maximum of eight groups with intergroup junctor blocking when fiber network fabric is used for interconnected networks
C. has a maximum of 16 groups with NO intergroup junctor blocking when fiber network fabric is used for interconnected networks
D. has a maximum of eight groups with NO intergroup junctor blocking when fiber network fabric is used for interconnected networks
Answer: D

12. A customer has deployed a CS 1000S Rls. 4.0 system for its main office. The system includes one Signaling Server, one Call Server, one Enterprise Media Gateway and an expansion Media Gateway. The customer also plans to open a branch office with 200 seats. Which additional components would you require?
A. a Survivable Remote Gateway and a Signaling Server
B. an Enterprise Media Gateway 1000B and a Call Server
C. an Enterprise Media Gateway 1000B and a Signaling Server
D. a Survivable Remote Gateway and Voice Gateway Media Card
E. an Enterprise Media Gateway 1000B, a Signaling Server and a Call Server
Answer: C

13. Which statement most accurately describes the function of the Enterprise Media Gateway 1000T (EMG1000T) in a CS 1000E Rls. 4.0 system deployment?
A. The EMG 1000T only provides analog trunking access to the PSTN and may be accessed by multiple CS 1000E systems.
B. The EMG 1000T provides analog trunking access to the PSTN, supports up to two MG 1000T Chassis, and can be accessed by multiple CS 1000E systems or other systems on the network.
C. The EMG 1000T provides digital trunking access to the PSTN, supports up to five EMG 1000T Chassis with optional corresponding Expansion Chassis, up to 20 T1/PRI circuits and may be accessed by multiple CS 1000E systems or other systems on the network.
D. The EMG 1000T provides digital trunking access to the PSTN and supports up to 10 MG 1000T Chassis with optional corresponding Expansion Chassis, up to 40 T1/PRI circuits and may be accessed by multiple CS 1000E systems or other systems on the network.
Answer: C

14. An Enterprise Media Gateway 1000B (EMG 1000B) branch office gateway connects to the main office in a CS 1000 Rls. 4.0 system deployment. Which two statements most accurately describes the use of Virtual Trunks software licenses? (Choose two.)
A. They enable redundancy in case the Main Office goes off line.
B. They enable IP Phones located at the branch office to access local PSTN trunking.
C. They enable access to IP Phone at the branch office from the Call Server at the Main Office.
D. They enable the use of survivability on the EMG 1000B in the event the WAN connectivity to the main office is lost.
E. They enable the trunking features of the Meridian Customer-Defined Networking (MCDN) feature set over an IP trunk.
Answer: BE

15. A company in a small outlying town is installing a new CS 1000M Rls. 4.0 Chassis. ISDN service is NOT available from the local telephone company. Which software level do they need for basic connectivity to the central office?
A. Level 1 - Business Services
B. Level 2 - Enhanced Business Services
C. Level 3a - Advanced Call Center Services
D. Level 3b - Advanced Network Services
E. Level 4 - Premium Network Services
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved