Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-140 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-140 Sample Questions:

1. You are in the process of installing the SIP Application Module. All the required hardware has been installed and power on the server has been turned on. After accessing the SIP Application Module, what indication must you have before the software can be installed?
A. an >ok prompt is received on the console
B. that NO error logs are contained in the /tmp/install.log file
C. verification that the IP addressing of the Ethernet adapters is correct
D. that the Power On Self Test (POST) Light Emitting Diode (LED) illuminates
Answer: A

2. During the installation of an MCS 5100 3.0 system, a customer wants to configure a media type server using the System Management Console. In the media server configuration window, which platform type is normally data filled for media servers?
A. Sun
B. Win
C. Linux
D. Either Sun or Linux
Answer: B

3. A customer plans to implement an MCS 5100 3.0 system and wants to ensure that the site has the necessary equipment to interconnect to their existing IP-based enterprise network. Which requirements must be provided before the system can be installed and connected to the enterprise network? (Choose two.)
A. Two separate AC power sources
B. Optional Uninterruptible Power Supplies
C. Layer 1 switch with 1G Ethernet interfaces
D. Layer 2 switch with 10/100M Ethernet interfaces
Answer: BD

4. A customer planning to implement an MCS 5100 3.0 four-server system wants one serial port from each server to serve as the Lights Out Management (LOM) port. What additional hardware is required to allow remote power management commands to be issued from the System Management Console?
A. Layer 2 switch
B. Layer 3 switch
C. Terminal Server
D. System Management Console PC
Answer: C

5. In an MCS 5100 3.0 four-server system, which two roles does the IP Client Manager (IPCM) perform for the access clients that use it? (Choose two.)
A. It performs encryption/decryption for VoIP packets.
B. It provides access clients with presence information.
C. It requests services from the SIP Application Module.
D. It retrieves data from the SIP Provisioning Modules to provision clients.
E. It retrieves subscriber and device information from the Database Modules.
Answer: CE

6. A customer has an existing MCS 5100 3.0 four-server system and has connected to a Communication Server 1000 (CS 1000) Rls. 4.0 system. To provide the connection through the existing IP enterprise network, a H.323 Gatekeeper (GK1) was installed in the MCS 5100 system to communicate with the H.323 Gatekeeper (GK2) in the CS 1000 network. If a user on the MCS 5100 system with a Multimedia PC Client initiates a call to an IP Phone 2004 user on the CS 1000 system, how is the call request presented to the CS system?
A. The Database Module will send a SIP INVITE message to GK1, which then sends an H.225 Setup message to GK2.
B. The Multimedia PC Client sends a SIP INVITE message to GK1, which then forwards the SIP Invite message to GK2.
C. The SIP Application Module will send a SIP INVITE message to GK1, which then sends an H.225 Setup message to GK2.
D. The IP Client Manager (IPCM) will send a SIP INVITE message to GK1, which then sends an H.225 Setup message to GK2.
Answer: C

7. In an MCS 5100 3.0 system, all access clients allow users to receive additional calls on the same line while they are on an active call. How does the Multimedia Web Client differ from the IP Phone 2002 and IP Phone 2004 telephones in how these additional calls are handled?
A. Call waiting is NOT available on either of these clients; the additional calls will be routed to a busy signal.
B. The additional incoming call is routed to voice mail, while the IP Phones alert the user with a flashing caller ID display.
C. The additional incoming call opens a separate call conversation window with caller ID and call handling options, while the IP Phone produce an audible beep.
D. The additional incoming call opens a separate call conversation window with caller ID and call handling options, while the IP Phones route the call to voice mail.
Answer: C

8. In an MCS 5100 3.0 system, when using Personal Agent, which service allows an end-user to assign other MCS users to respond to, or screen, the end-user's calls?
A. Call Forward
B. Call Redirect
C. Assistant Support
D. Assistant Console
Answer: C

9. A customer is deploying an MCS 5100 3.0 system. The domain yournetwork.com has been added, and it is now necessary to add and provision the sub-domain sales.yournetwork.com. Which management tool must be used to add and configure the new sub-domain?
A. IP Client Manager
B. SIP Personal Agent
C. Web Client Manager
D. SIP Provisioning Client
E. System Management Console
Answer: D

10. You have logged onto the System Management Console and you are preparing to complete a number of administrative functions on the MCS 5100 3.0 system. Which of the functions can you complete from the System Management Console?
A. shut down RTP Media Portal
B. add an IP Client Manager (IPCM) cluster
C. create a sub-domain to add an IPCM cluster
D. add additional IP Phone 2004 telephones to the system
Answer: A

11. A customer has deployed an MCS 5100 3.0 system at their site. An administrator needs to use the IP Client Manager (IPCM) device maintenance window to view and work with the IP Phones within the network. Which interface is used for performing this operation?
A. Personal Agent
B. Provisioning Client
C. Web Client Manager
D. System Management Console
Answer: D

12. A customer is deploying a new MCS 5100 3.0 system and is currently installing the Database Module software on the server. When prompted during the software installation to enter the IP address information for the dmfe0 interface, which IP address should be specified?
A. the physical IP address
B. the floating service IP address
C. the machine logical IP address
D. the Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server IP address
Answer: A

13. A customer has deployed an MCS 5100 3.0 four-server system. Each server has two Ethernet ports and uses Internet Protocol Multipathing (IPMP) technology. Which statement most accurately describes how IPMP functions?
A. Each Ethernet port has a unique physical IP address and a shared machine-logical address.
B. Each Ethernet ports share the same physical IP address with only one port being active at any one time.
C. Each Ethernet port has a unique physical IP address and a shared host-logical IP address assigned by a DHCP server.
D. Each Ethernet port has a unique IP address assigned by a DHCP server and a shared-host logical IP address assigned by a DHCP server.
Answer: A

14. Where is the Unified Network IP Stimulus (UNIStim) protocol used in an MCS 5100 3.0 network?
A. on ISDN PRI connections to the PSTN
B. between IP Phones and the IP Client Manager (IPCM)
C. between a H.323 Gatekeeper and an external H.323 Gateway
D. between a Multimedia Web Client and the Web Client Manager
Answer: B

15. What is the purpose of the RTP protocol in an MCS 5100 3.0 network?
A. to transport real-time media streams across a packet network
B. to provide a means of sharing session data between endpoints
C. to provide a service-enabling protocol for real-time multimedia sessions
D. to control signaling between the SIP Application Module and the RTP Media Portal
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved