Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-139 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-139 Sample Questions:

1. In a two-server MCS 5100 3.0 system, the customer requires the AD Hoc Audio Conferencing service. Can the AD Hoc Audio Conferencing service be supported on the two-server deployment?
A. No, a Mediatrix 1204 must be deployed to support this service.
B. Yes, this optional service can be supported on the two-server deployment.
C. No, an additional server capable of supporting the service must be deployed.
D. The service is part of the two-server deployment, no additional hardware is required.
Answer: C

2. Click the exhibit button.

In the non Call Center Enterprise deployment depicted below, what would be the percentage of traffic originating from the other networks terminating to the Site A MCS 5100 3.0 system compared to the total traffic?
A. Unable to determine with the presented information.
B. Traffic flows between communities are usually quite symmetrical, so s+t+u should equal 50%.
C. Traffic flows between communities are usually unbalanced with more out-going then in-coming traffic, so s+t+u would be less than 50%.
D. Traffic flows between communities are usually unbalanced with more in-coming then out-going traffic, so s+t+u would be greater than 50%.
Answer: B

3. A customer plans to purchase an MCS 5100 3.0 system. One of their requirements is to provide secure Instant Messaging (IM) on their IP Phone 2002/i2004. How is the encryption/decryption of secure IM for the IP Phones accomplished?
A. The 2002 and 2004 IP Phones must be configured to perform the encryption/decryption.
B. The SIP Application Module performs the encryption/decryption on behalf of the IP Phones.
C. The IP Client Manager (IPCM) performs the encryption/decryption on behalf of the IP Phones.
D. The i2002 and i2004 IP Phones require Personal Agent to be installed to perform the encryption/decryption.
Answer: C

4. A customer has an MCS 5100 3.0 system with all the necessary components providing telephony services to its users. To bill them for the services provided, how is the required billing information delivered to the back-end billing system via File Transfer Protocol (FTP)?
A. The raw billing data is sent to the Management Module, which formats and stores the data on the Database Module before transporting it via FTP to the back-end billing system.
B. The raw billing data is sent to the SIP Application Module, which formats and stores the data on the Database Module before transporting it via FTP to the back-end billing system.
C. The raw billing data is sent to the Management Module and then it is sent to the Accounting Module, which formats and stores the data before transporting it via FTP to the back-end billing system.
D. The raw billing data is sent to the SIP Application Module and then it is sent to the Accounting Module, which formats and stores the data before transporting it via FTP to the back-end billing system.
Answer: D

5. A customer has an MCS 5100 3.0 system installed that is providing services to 500 IP Phone 2002 and i2004 telehones in their administration department. They have decided to provide services to their engineering department. They plan to deploy 500 Multimedia PC Clients to provide them with access to traditional telephony services, video calls, Instant Messaging (IM) and whiteboarding. How will the new Multimedia PC Clients communicate with the MCS 5100 3.0 system?
A. The Multimedia PC Clients will use the SIP Application Module to access the SIP network.
B. The Multimedia PC Clients will use the existing IP Client Manager (IPCM) to access the SIP network.
C. A Web Client Manager will have to be installed to enable the Multimedia PC Clients to access the SIP network.
D. An IPCM will have to be installed to enable the Multimedia PC Clients to access the SIP network.
Answer: A

6. A customer plans to purchase an MCS 5100 3.0 system. One of their requirements is to have advanced screening capabilities on their system. How does the Back-to-Back User Agent (BBUA) service that is a component of SIP Application Module function to provide these capabilities?
A. It consists of a SIP client that communicates with a RTP Media Portal.
B. It consists of a user agent client linked front-to-back through a proprietary interface.
C. It consists of a call processing language engine linked through a proprietary interface.
D. It consists of two user agent clients linked back-to-back through a proprietary interface.
Answer: D

7. A customer has purchased an MCS 5100 3.0 system. They want to use Ad Hoc and Meet Me conferencing services while minimizing costs. Which server configuration should you recommend?
A. One Media Application Server
B. Two Media Application Servers
C. One H.323 Conference Server
D. Two H.323 Conference Servers
Answer: B

8. Click the exhibit button.

A customer has an MCS 5100 3.0 system and is planning to implement Ad Hoc conferencing. They want to provide up to 300 conference ports, and do NOT want the number of conference-call attendees that can be supported on each conference call to be limited.
Assume that the customer uses the G.729 CODEC with a packetization time (Ptime) of 20 milliseconds (ms). Which installation recommendation should you make to satisfy their requirements?
A. One Media Application Server (IBM x553)
B. Two Media Application Servers (IBM x335)
C. Three Media Application Servers (IBM x553)
D. Three Media Application Servers (IBM x335)
Answer: D

9. Given the following information:
• A customer has an MCS 5100 3.0 system with the required functional components and a SIP PRI Gateway.
• All users have the Multimedia PC Client installed on their PCs for their telephony and multimedia services.
• They require that all users have access to Meet Me conferencing services with NO limitation on the number of participants that a single conference can support.
• Assume that all users have been assigned a default service package that allows Meet Me conferencing.
Which recommendation should you make to satisfy their requirements?
A. Install a SIP Audio Server in the MCS 5100 system.
B. Install a Media Application Server in the MCS 5100 system.
C. Update the service package to remove the limitation of 10 supported participants on a conference call.
D. Install a SIP Audio Server or a Media Application Server in the MCS 5100 3.0 system because either can support the required Meet Me conferencing services.
Answer: B

10. A customer with an existing MCS 5100 3.0 system has just installed a H.323 Gatekeeper to allow connectivity through an external H.323 Gatekeeper to their IP-PBX. How does the H.323 Gatekeeper in the MCS 5100 3.0 system provide the capability to interconnect these two systems? (Choose two.)
A. It provides authentication for all SIP calls made to the external IP-PBX.
B. It provides a H.323/SIP Gateway for the MCS 5100 network to the external IP-PBX.
C. It provides Network Address Translation (NAT) between the MCS 5100 system and the external IP-PBX network.
D. It forwards all SIP messages received from the external H.323 Gatekeeper directly to the SIP client in the MCS 5100 network.
E. Registration requests received by the H.323 Gatekeeper from the external H.323 Gatekeeper are forwarded to the SIP Application Module.
Answer: BE

11. A customer has just installed an SIP PRI Gateway to act as a signaling and media gateway between a SIP VoIP domain and a system using the Integrated Services Digital Network (ISDN) Primary Rate Interface (PRI/Q.931). How does the SIP PRI Gateway fulfill the moving of voice traffic between these domains?
A. It converts packet-based voice streams to circuit-based voice streams.
B. It negotiates SIP time slots and dynamically allocates them to the ISDN PRI.
C. It sends SIP signaling to the SIP Application Module for requests on behalf of the ISDN PRI.
D. It provides Time Division Multiplexing (TDM) on both the SIP and ISDN PRI sides for port mapping.
Answer: A

12. A customer plans to deploy an MCS 5100 3.0 system with two SIP FXS Gateways to support the six fax machines in their network. How does the SIP FXS Gateways in the MCS 5100 3.0 system provide the capability to support these fax machines?
A. The SIP FXS Gateway acts as a service between the SIP VoIP domain and end terminals using the FXS interfaces.
B. The SIP FXS Gateway acts as a RTP protocol between the SIP VoIP domain and end terminals using the FXS interfaces.
C. The SIP FXS Gateway acts as a RTCP protocol between the SIP VoIP domain and end terminals using the FXS interfaces.
D. The SIP FXS Gateway acts as a SIP signaling agent and media gateway between the SIP VoIP domain and end terminals using the FXS interfaces.
Answer: D

13. A customer is planning to install an MCS 5100 Rls. 3.0 system. Which two MCS 5100 media clients allow a call between two parties to be established using the click-to-call feature? (Choose two.)
A. Personal Agent
B. Provisioning Client
C. Multimedia PC Client
D. Multimedia Client Set
E. Multimedia Web Client
Answer: AD

14. A customer is designing an MCS 5100 3.0 system for their IP-network. They require that this system provide traditional telephony services, Instant Messaging (IM), and video calls. They want a media client that will give them the best IP voice quality as well as the ability to provide concurrent multimedia content. Which media client should you recommend?
A. IP Phone 2002
B. IP Phone 2004
C. Multimedia PC Client
D. Multimedia Client Set
E. Multimedia Web Client
Answer: D

15. A customer is designing an MCS 5100 3.0 system for their IP network. They want a media client that provides a stock query feature. Which media client should you recommend?
A. IP Phone 2004
B. Personal Agent
C. Provisioning Client
D. Multimedia PC Client
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved