Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-138 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-138 Sample Questions:

1. You need to interpret several LEDs on a small Succession 1000/1000M Rls 3.0 system. Which LED indicates the physical connection is established between the Call Server and the Media Gateway via a crossover cable?
A. blue LED on Call Server chassis
B. green LED on the faceplate of the Succession System Controller (SSC) card of the Call Server
C. yellow LED on the faceplate of the Succession System Controller (SSC) card of the Media Gateway
D. green LED on the IP daughterboard of the Call Server and the green LED on the IP daughterboard of the Media Gateway
Answer: D

2. Assume that you have correctly configured the Alternate Call Server Embedded LAN (ELAN) IP address in Element Management (EM). How could you check that devices (Signaling Server [SS] and Voice Gateway Media Cards [VGMCs]) within the IP Telephony node are using the Alternate Call Server ELAN IP Address?
A. From EM System Status > IP Telephony > edit the node and select a device (SS or VGMC). Click GEN CMD button and select pbxLinkShow.
B. From EM System Status > IP Telephony > edit the node and select a device (SS or VGMC). Click GEN CMD button and select itgCardShow.
C. From EM System Status > IP Telephony > edit the node and select a device (SS or VGMC). Click GEN CMD button and select IPInfoShow.
D. Within Overlay LD 117 of the Call Server PRT HOST, ensure that the Alternate Call Server ELAN IP address is configured.
Answer: A

3. For a typical small Succession 1000/1000M Rls. 3.0 network configuration, how do you organize the Embedded LAN (ELAN) and the Telephony LAN (TLAN)?
A. The ELAN and the TLAN must be on the same subnet, and on the same Virtual LAN (VLAN).
B. The ELAN and the TLAN must be on separate subnets, but on the same VLAN.
C. The ELAN and the TLAN must be on the same subnet, but on separate VLANs.
D. The ELAN and the TLAN must be on separate subnets, and on separate VLANs.
Answer: D

4. Which three devices are supported in a small Succession 1000/1000M Rls. 3.0 Call Server to a Media Gateway connection? (Choose three.)
A. hub
B. router
C. Layer 2 or Layer 3 switch
D. CAT 5 Ethernet crossover cable
E. third-party media conversion device that meets 100BaseTx full duplex to
Fiber Optic requirements
Answer: CDE

5. For a Media Gateway in a small Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system, what must you do before installing the NTDK99 IP daughterboard onto the Succession System Controller (SSC) card? (Choose two.)
A. Plug the SSC card into the Media Gateway.
B. Insert the NTDU0606 Ethernet patch cable into the IP daughterboard.
C. Record the Media Access Control (MAC) address found on the back of the IP daughterboard.
D. Use two #8-32 screws to attach the NTTK43 grounding clip to the fan baffle on the lower right side of the Media Gateway.
Answer: BC

6. When installing an IP Line card on a large Succession 1000/1000M-SG Rls. 3.0 system with a 100BaseT Telephony LAN (TLAN) interface, where must you install the NTCW84JA Filter Connector?
A. on connector J28 of the Core/Net module I/O panel
B. inside of the Intelligent Peripheral Equipment (IPE) module's I/O panel
C. on the NT7D90 Ethernet cable that interfaces the Succession system to the Embedded LAN (ELAN)
D. the NTCW84JA Filter Connector is only required if the Succession system is supporting a 10BaseT TLAN
Answer: B

7. You are installing a large Succession 1000M (Option 81C CP PII) Rls 3.0 system. To cable the Embedded LAN (ELAN) to Core 0, which port on the CPP processor card should you use for ELAN communications?
A. COM 1
B. COM 2
C. LAN 1
D. LAN 2
Answer: C

8. A customer has a large Succession 1000M (Option 81C CP PII) Rls 3.0 system. You are installing a Signaling Server (SS) to this system's existing IP Telephony node. Assume that the following tasks have already been completed:
• The Signaling Server has been physically installed.
• The Embedded LAN (ELAN) and Telephony LAN (TLAN) cables have been installed and connected.
• The Signaling Server has been installed and configured via the Install Tool using the IP addresses provided by the IP network administrator.
Which two methods should you use to verify that the Signaling Server is up and running and is able to communicate to the Call Server via the ELAN network? (Choose two.)
A. From Overlay LD 117, issue a PING <SS ELAN IP> and verify there is a response.
B. From Overlay LD 137, issue a PING <SS ELAN IP> and verify there is a response.
C. From the Command Line Interface (CLI) in the Signaling Server, ping the ELAN address of the Call Server.
D. From the CLI in the existing Voice Gateway Media Card (VGMC), ping the ELAN address of the Signaling Server.
Answer: AC

9. Which procedure should you use to make an Embedded LAN (ELAN) and Telephony LAN (TLAN) configuration change using Optivity Telephony Manager (OTM) 2.1 for a large Succession 1000M Rls. 3.0 Call Server?
A. New ITG Node > General > Enter ELAN Voice port and the TLAN Voice port.
B. New ITG Node > General > Enter ELAN Call Processor IP address and the TLAN Call Processor IP address.
C. New ITG Node > Ports tab > Enter the ELAN Call Processor IP address and the TLAN Voice port.
D. New ITG Node > Configuration > Enter ELAN Voice port and TLAN Call Processor IP address.
Answer: C

10. What happens if you enter a keycode that is NOT valid three times in a row during the software installation procedure on a small Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system?
A. The software and databases on the present system will be corrupted.
B. A message appears on your system console (TTY) advising you to contact your technical support representative.
C. The software installation program will return to the main menu and any data entered during the session will be lost.
D. You will be locked out of the databases on the present system as a security precaution.
Answer: C

11. A technician has completed the system-software installation tasks for a small Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system. How would you know that the system upgrade was successful?
A. An INI008 message is displayed.
B. An INI000 message is displayed and the message, " ***WARNING*** A system restart will be invoked as part of the software installation process" is displayed.
C. The message, "***WARNING*** A system restart will be invoked as part of the software installation process" is displayed and an INI000 message is also displayed.
D. The message, "***WARNING*** A system restart will be invoked as part of the software installation process" is displayed.
Answer: C

12. You are installing a large Succession 1000M (Option 61C CP PII) Rls. 3.0 system. You are working on the Core/Net 1 software installation and database conversion procedures. You have completed the following tasks:
• Powered up the system.
• Checked that a terminal is connected to J25 on Core/Net 1.
• Placed the Installation CD in the CD-ROM drive.
• Placed the CP PII install floppy disk into the MMDU floppy drive.
• Pressed the manual RESET button on the CP PII card faceplate.
The system started validating the hard disk partitioning and checking the sectors, but this process failed. Which action should you take next to deal with this situation?
A. Use a bootable diskette to create new partitions.
B. Print the error report and contact technical support.
C. Replace the hard drive and continue with the installation.
D. Power the system down and then restart the installation.
Answer: B

13. A customer has just installed a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system. They want to know how to print the number of Digital Signal Processors (DSPs) that are available on a Voice Gateway Media Card (VGMC) using the IP Line Command Line Interface (CLI) command. Which command should be used at the IPL> prompt in the CLI?
A. DSPReset
B. DSPNumShow
C. itgCardShow
D. itgChanStateShow
Answer: B

14. A customer with a Succession 1000/1000M Rls. 3.0 system has a Succession Media Card (ITG-SA) that they want to use as Voice Gateway Media Card (VGMC). What must the Succession Media Card have to be used as a VGMC?
A. Dongle
B. Serial port
C. Keycode
D. CompactFlash card
Answer: D

15. A company has a Succession 1000M Rls. 3.0 system. They want to add one more Voice Gateway Media Card (VGMC) to their system to facilitate IP telephony. Once this VGMC is installed, they will have a total of six VGMCs. Currently, the system has two Superloops with available card slots in each loop. There are VGMCs in the following slots:
• 4-0-2
• 4-0-5
• 4-0-7
• 12-0-2
• 12-0-7
In to which slot can the additional VGMC be placed?
A. 4-0-9
B. 4-0-12
C. 12-0-9
D. 12-0-12
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved