Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-136 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-136 Sample Questions:

1. A customer is adding fiber support onto an existing 48 port 5510. Their current installation is using all UTP ports on the switch. They need to install two 1000 Base-SX SFPs into the SFP slots. Which statement is true about the requirements for this installation?
A. The Console port requires SFPs.
B. Only one 1000 Base-SX GBIC will be supported.
C. It will require ports 47 and 48 to be unplugged before using SFPs.
D. It will require the power to the unit is turned off before installing GBICs.
Answer: C

2. Internet Group Management Protocol (IGMP) is used by IP Multicast routers to learn about the existence of host group members on their directly attached subnets. Which statement about IGMP is true?
A. The IP Multicast routers get this information by listening for IP hosts broadcasting IGMP queries and reporting their host group memberships.
B. The IP Multicast routers get this information by broadcasting IGMP queries and listening for IP hosts reporting their host group memberships.
C. The IP Multicast routers get this information by recognizing the modified MAC address of a Multicast packet and adding that MAC address to the Multicast tree.
D. The IP Multicast routers get this information by listening for Multicast Servers broadcasting IGMP queries and listening for IP hosts reporting their host group memberships.
Answer: B

3. An engineer implemented a core network consisting of four Ethernet Routing Switch 8600s and needs the ability to build a redundant core. Which feature would be used to provide redundancy and fail-over times?
A. Spanning Forest
B. Multi-Link Trunking
C. Protocol Based VLANs
D. Split Multi-Link Trunking
Answer: D

4. A customer is expressing concern about reliability for their single uplink connection to the wiring closet.
The switches in the wiring closet support Distributed Multi-Link Trunking (DMLT). What can be done so the Ethernet Routing Switch 8600 can eliminate a single point of failure for the lowest price?
A. Add a second switch fabric module.
B. Duplicate the trunk elements in software.
C. Duplicate the trunks across separate modules using DMLT.
D. Configure multiple Ethernet Routing Switch 8600s using Split Multi-Link Trunking (SMLT).
Answer: C

5. A carrier needs to support OC-12c (STM-4) and OC-3c (STM-1) on an Ethernet Routing Switch 8600.
What is a minimal configuration needed to support this requirement?
A. one ATM module and no MDAs
B. one OC-12c/STM-4 module and one OC-3c/STM-1 module
C. one OC-12c/STM-4 ATM MDA and one OC-3c/STM-1 ATM MDA on an ATM module
D. one OC-12c/STM-4 ATM MDA on the first ATM module and one OC-3c/STM-1 ATM MDA on the second ATM module
Answer: C

6. A customer is connecting a new remote office to the corporate network. The office will be connected to the network core through a fiber link that terminates at an Ethernet Routing Switch 8600 almost 40km away.
It will provide 10/100 Ethernet access for ten people, two printers and one file server at the remote location.
The switch that will be installed must meet the requirements below.
The switch must support IEEE 802.3af Power over Ethernet.
Differentiated Services (DiffServ) and advanced IP Policies must be supported to provide IP QoS.
The switch must support the 1000Base-XD Gigabit Interface Connector (GBIC) or Small Form-Factor
Pluggable (SFP GBIC) for the uplink connection.
Which switch meets these requirements?
A. Ethernet Switch 425-24T
B. Ethernet Switch 470-48T
C. Ethernet Routing Switch 1648T
D. Ethernet Switch 460-24T-PWR
Answer: D

7. A customer is implementing video conferencing devices that require Power over Ethernet (PoE). They are planning to use an Ethernet Routing Switch 8310 chassis for this deployment. They would also like to install 8600 modules in the chassis. Which statement about this customer scenario is true?
A. Both PoE and 8600 modules are supported in the 8310 chassis.
B. Neither PoE or 8600 modules are supported in the 8310 chassis.
C. 8310 chassis does not support PoE, but will support 8600 modules.
D. PoE could be supplied via the 8310 chassis, but will not support 8600 modules.
Answer: D

8. A customer has a stack of Ethernet Switch 470-48Ts. The uplinks to the network core are via two Gigabit uplink ports from the first Ethernet Switch 470-48T in the stack to a single Ethernet Routing Switch 8600.
The links are not part of a MultiLink Trunk (MLT), and spanning tree is running. This results in one of the links always being blocked and recovery time unacceptably long when the active uplink fails. They need to have both links active to increase the bandwidth to the core, and at the same time provide better redundancy.
What is the preferred Nortel solution for the customer?
A. Move one of the uplinks to another Ethernet Switch 470-48T in the stack and disable spanning-tree on both uplinks.
B. Move one of the uplinks to another Ethernet Switch 470-48T in the stack and enable Equal Cost
Multi-Path (ECMP) on the uplinks.
C. Move one of the uplinks to another Ethernet Switch 470-48T in the stack, and group the two uplinks in a Distributed MultiLink Trunk (DMLT).
D. Move one of the uplinks to another Ethernet Switch 470-48T in the stack, and ensure that the two uplinks terminate on different modules in the Ethernet Routing Switch 8600.
Answer: C

9. A customer is selecting an Ethernet Routing Switch to be installed in a wiring closet. The switch must support 10 Gbps connections and have redundant power. Which two Ethernet Routing Switches will meet these requirements? (Choose two.)
A. 1600
B. 5520
C. 5530
D. 8600
Answer: CD

10. A customer is selecting an Ethernet Routing Switch to be used to route legacy protocols. It must be able to route IPX traffic and dynamically advertise IPX routes in a network. Which Ethernet Routing Switch will meet these requirements?
A. 1600
B. 5500
C. 8300
D. 8600
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved