Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-115 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-115 Sample Questions:

1. A customer has just installed a CS 2100 solution, but they do not understand the function of the Real-time Transport Protocol (RTP). For which purpose is the RTP used within a CS 2100 solution?
A. to transport time sensitive data streams
B. to provide translations and routing for an IP network
C. to transport data over a Time Division Multiplexing (TDM) network
D. to translate Time Division Multiplexing (TDM) data streams before routing
Answer: A

2. A customer is planning to install a Greenfield CS 2100 Compact Server solution. Which required hardware component for the Call Agent component is necessary for this deployment?
A. a Mediatrix 1124
B. a STORM SAM-XTS server unit
C. an AudioCodes Mediant Gateway
D. a Mototola MCPN Single Board Computer (SBC)
Answer: D

3. Which client manager does the Succession Element and Sub-element Management 7 (SESM) /CS2100 Management Tools system support?
A. DSP Manager
B. STORM Manager
C. OTM 2.2 Interface
D. SAM21 Element Manager
Answer: D

4. Which slots on the front and rear of the SAM21 shelf provisioned with a CS 2100 Compact have predefined purposes?
A. front slots 7, 8, 9, 10; rear slots 15, 16
B. front slots 7, 8, 9, 10; rear slots 7, 8, 9, 10
C. front slots 7, 8, 9, 10, 15, 16; rear slots 7, 8, 9, 10
D. front slots 7, 8, 9, 10; rear slots 7, 8, 9, 10, 15, 16
Answer: D

5. Once a new call path has been established between two separate Integraged Access Devices (IADs), which logical path will all voice packets follow?
A. IAD, IP network, IAD
B. IAD, IP network, CS LAN, IP network, IAD
C. IAD, IP network, CS LAN, GWC, CS LAN, GWC, IP network, IAD
D. IAD, IP network, CS LAN, GWC, GWC, CS, LAN, IP network, IAD
Answer: A

6. A customer is installing a CS 2100 and wants to insure they are installing the cards properly. Which three cards are minimally required on CS 2100 SAM21 shelves? (Choose three.)
A. bridge cards
B. gateway modules
C. transition modules
D. Gateway Controller (GWC) cards
E. hot swappable controller system cards
Answer: ACE

7. A customer needs to apply a patch for a CS 2100 Compact Server. From a Network Patch Manager (NPM) interface, which window provides this functionality?
A. Files window
B. Status window
C. Applications window
D. Maintenance window
Answer: D

8. A customer needs to access the Application Launch Point for the SAM21 Element Manager. When launching a web browser to the following link: http://<host>, what should be input for <host>?
A. the SAM21 Network Element
B. the IP address of the Mate Controller
C. the IP address of the SAM21 Element Manager
D. the name or IP address of the CS 2000 Management Tools Server
Answer: D

9. The shelf controller card in slot 7 is currently active, yet it requires routine diagnostics to be performed. How do you run the diagnostic routine?
A. Lock shelf card 7, run diagnostics.
B. Unlock Shelf card 7, run diagnostics.
C. SWACT, lock shelf card 7, run diagnostics.
D. SWACT, unlock shelf card 7, run diagnostics.
Answer: C

10. Which tool is required for the Product Computing Module Load (PCL) patching in a CS 2100 Compact Server?
A. FTP Client
B. Call Agent Manager
C. Patch Download Utility
D. Post Release Software Manager (PRSM)
Answer: D

11. The H.248 protocol is used for communication between which two components of a CS 2100 solution?
A. IAD and GWC
B. MG 3500 and GWC
C. Call Agent and GWC
D. IP client and MS 2010
Answer: B

12. From which path does a new Integrated Access Device (IAD) call request follow towards the Call Agent?
A. IAD, IP network, GWC, Call Agent
B. IAD, IP network, CS LAN, Call Agent
C. IAD, IP network GWC, CS LAN, Call Agent
D. IAD, IP network, CS LAN, GWC, CS LAN, Call Agent
Answer: D

13. A customer is testing a Call Agent card in a SAM21 shelf. What is the main difference between BRIEF and FULL diagnostics?
A. With BRIEF testing, only the serial connection is tested.
B. With FULL testing, additional memory elements are tested.
C. With FULL testing, Network Devices on the card are tested.
D. With BRIEF testing, only the Real Time Clock (RTC) is tested.
Answer: B

14. When replacing a SAM21 Shelf Controller, the new Shelf Controller will auto-provision. What must be changed manually using the SAM21 Element Manager?
A. the IP address of the physical Shelf Controller card
B. the directory path, relative to the SDM, where the software load is stored
C. the Physical Media Access Control (MAC) address of the Shelf Controller card
D. the IP address of the SDM that contains the Shelf Controller and application card software loads
Answer: C

15. There are two tables in the call processing application that require datafill, before the components in the LAN can communicate with the Call Agent. One of the tables is Table IPHOST. What is the other table?
A. Table IPINV
B. Table NETINV
C. Table SERVRINV
D. Table IPNETWRK
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved