Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-113 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-113 Sample Questions:

1. The disk partition for multimedia files has been created and formatted according to the installation procedure. Which folder structure will be created on this disk partition?
A. \mmf
B. \mmf\peri
C. \mmf\mps
D. \mmf\vmm
Answer: B

2.Which software packages are part of a typical software installation on the Media Processing Server (MPS) 500? (Choose three.)
A. PERIrdb
B. PERIplic
C. PERIweb
D. PERIpstu
Answer: ABD

3. Once the XVISION software is installed on an Application Processor, what element requires configuration to work with the Media Processing Server (MPS) 500 software?
A. Vision Services
B. XVISION Server
C. XVISION Profiles
D. Vision Communications
Answer: D

4. What is the default target directory for software installations on the Media Processing Sever (MPS) 500?
A. \Nortel
B. \Programs\Nortel
C. \Program Files\Nortel
D. \Program Files\Nortel\PeriProducts
Answer: C

5. A technician wants to uninstall all the Media Processing Server (MPS) 500 software from an Application Processor. Which action must the technician perform first?
A. Remove the user peri.
B. Uninstall the XVISION software.
C. Uninstall the PERIperl package.
D. Remove the Nortel patch bundles.
Answer: D

6. AMedia Processing Server (MPS) 500 Administrator wants access to the Nortel Networks online product documentation. Which package must be installed?
A. PERIntp package
B. PERIdoc package
C. PERImps package
D. PERImpsdoc package
Answer: B

7. After installing a license on a Media Processing Server (MPS) 500, which command is used to verify that the license is enabled?
A. plicd
B. plicmon -f
C. srp-status
D. check-license
Answer: B

8. A customer has a Media Processing Server (MPS) 500 and needs a PeriProducer license. Which command may be used to obtain the Ethernet address required to generate the license keycode?
A. hostid
B. plicknum
C. ipconfig /all
D. cat /etc/ethers.cfg
Answer: C

9. In which scenario is it necessary to use TAPPMan?
A. If the application configuration file needs to be created.
B. When the operator wants to set the kill timer to 60 seconds.
C. When the APPMan Graphical User Interface (GUI) tool is NOT accessible.
D. If the operator needs to view a graphical display of applications currently running.
Answer: C

10. A Media Processing Server (MPS) 500 is running low on Voice Data Memory (VDM). When the multimedia file is activated, what action would you perform with individual vocabulary items to ensure that these items are loaded into VDM?
A. Lock items.
B. Unlock items.
C. Normalize items.
D. Record items in Single Mode.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved