Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-111 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-111 Sample Questions:

1. Which management system is used as an Application Launch Point to access the SAM21 Shelf Controller Manager?
A. Call Agent Management (CAM) System
B. CS 2100 Element Manager Web Server
C. Network Patch Management (NPM) System
D. Succession Element and Sub-element Management (SESM) System
Answer: D

2. In the CS 2000 Management Tools, you are about to apply a patch. If the SpApp check box is checked, what must you do before applying the patch?
A. Don't do anything. Apply the patch.
B. Uncheck the check box before continuing.
C. Display the Special Application instructions before continuing.
D. Check for the availability of Spare Application cards before continuing.
Answer: C

3. From the STORM Manager Storage Panel window, when should you execute removal of a file system?
A. after regular working hours
B. after testing file system integrity
C. only at the direction of Nortel support personnel
D. when file systems can be safely removed at any time without effecting the operation
Answer: C

4. You need to reconfigure the IP addresses of both Call Agent cards in a CS 2100 Compact system. You have the following base-eight consecutive IP address range for the two Call Agents:
142.68.156.25
142.68.156.26
142.68.156.27
142.68.156.28
142.68.156.29
142.68.156.30
142.68.156.31
142.68.156.32
In the base-eight IP address range, which one must you assign as ACTIVEIRM?
A. 142.68.156.25
B. 142.68.156.26
C. 142.68.156.31
D. 142.68.156.32
Answer: D

5. Nortel recommends an IP addressing scheme for Call Agent and other call processing nodes in the Communication Server LAN (CS-LAN). Given this information, which manner should you use to provision the nodes in a CS 2100 Compact Server solution?
A. in a predetermined Class A address network
B. in a private call processing subnet of the CS-LAN
C. in the widely known IP address range of 192.168.0.x
D. each node is provisioned within its own special subnet of the CS-LAN
Answer: B

6. What do the items displayed on the SAM21 Shelf Controller Manager Network Element display represent?
A. a SAM21 Shelf
B. a CS 2100 XA-Core System
C. a CS 2100 Compact System
D. a SAM21 Shelf Controller Card
Answer: A

7. A privateLAN is established between two Call Agent cards and uses the 192.168.1.0 network in a CS 2100 Compact Server system. Which ports on the two Call Agent cards use this network?
A. localptp and mateptp
B. localport0 and mateport0
C. localport1 and mateport1
D. localblade and mateblade
Answer: A

8. The Gateway Controller (GWC) requires information so that it can communicate with Call Agent. When a GWC is added using the CS 2100 Management Tool, an IP address is entered in the Message Router IP field. What does this IP address belong to?
A. the Local PTP IP address
B. the Mate Port 0 IP address
C. the Local Port 0 IP address
D. the Call Agentactive IRM IP address
Answer: D

9. You need to access the Application Launch Point for the SAM21 Shelf Controller Manager. After you launch a web browser to the following link: http://<host>, what do you input for <host>?
A. the SAM21 Network Element
B. the IP address of the Mate Controller
C. the IP address of the SAM21 Shelf Controller
D. the name or IP address of the CS 2000 Management Tools Server
Answer: D

10. There are two tables in the call processing application that require datafill before the components in the LAN can communicate with the Call Agent. One is Table IPHOST, what is the other?
A. Table IPINV
B. Table NETINV
C. Table SERVRINV
D. Table IPNETWRK
Answer: D

11.When you replace a SAM 21 Shelf Controller the new shelf controller will auto-provision. However, what must you change manually using the SAM 21 Shelf Controller Manager?
A. the IP address of the physical Shelf Controller card
B. the directory path, relative to the SDM, where the software load is stored
C. the Physical Media Access Control (MAC) address of the Shelf Controller card
D. the IP address of the SDM that contains the Shelf Controller and application card software loads
Answer: C

12. When you select a file system from the STORM Manager Storage Panel window, a Modify File System window appears. From this Modify window, how can you modify the size of a file system?
A. You can increase or decrease the size as you see fit.
B. You can modify the size only in increments of 100 MB.
C. You can modify the size by selecting the slide-bar and moving it to the new value.
D. You are allowed to increase the size of a file system; however, you are not allowed to decrease the size.
Answer: D

13. In the CS 2000 Management Tools, you need to access the Network Patch Manager (NPM) and issue critical commands. If the Graphical User Interface (GUI) is unavailable, what must you do?
A. Contact your next level of support.
B. Reset the associated hardware to restart the GUI.
C. Contact Nortel support and have them connect remotely to issue the commands.
D. Use the Command Line User Interface (CLUI) from the Operations, Administration and Maintenance (OAM) platform.
Answer: D

14. A customer is planning to install a Greenfield CS 2100 Compact Server solution. What is the required hardware component for the Trunk Gateway Media Controller in this deployment?
A. a SAM21 Shelf
B. a Mediatrix 1124
C. a 1104 Analog Station Gateway
D. a Passport 7480 Packet Voice Gateway
Answer: D

15. A customer is planning to install a hybrid CS 2100 XA-Core Server solution. What is the required hardware component that is used to provide a system bus for peer-to-peer messaging between the XA-Core and the SuperNode Data Manager in this deployment?
A. a Mediatrix 1124
B. a Message Switch
C. a Passport 7480 Packet Voice Gateway
D. a SAM21 shelf with a Message Controller (MC) blade
Answer: B

16. Which feature is applicable only for a CS 2100 Compact Server configuration?
A. Call Agent
B. HIOP Module
C. SuperNode Size Enhanced (SNSE)
D. Support for DS1 and DS3 Telephony Protocols
Answer: A

17. What is the Call Agent software delivery procedure in a CS 2100 Compact Server?
A. Both loads are transferred to the customer site using HTTP.
B. Product Computing Module Lode (PCL) is transferred via FTP while NCL is transferred via HTTP.
C. Both loads are transferred to the customer site using the SuperNode Data Manager (SDM) tape or FTP.
D. PCL is transferred directly on the Call Agent card via FTP while NCL is transferred to the customer site using SDM.
Answer: C

18. A customer is planning to install a hybrid CS 2100 XA-Core Server solution. What is the required hardware component(s) for supporting the Interworking Spectrum Peripheral Module Internet Protocol (IW SPM-IP) in this deployment?
A. a Motorola PowerPC series FX
B. Gateway Controller circuit cards
C. a Motorola MCPN Single Board Computer (SBC) with MultiMode Fiber connections to the Passport 8600 network
D. a legacy-based, fault-tolerant peripheral with DS512 connection to the ENET and Gigabit Ethernet connections to the packet network
Answer: D

19. What is the purpose of Peripheral Processor Virtual Machine (PPVM) protocol in a CS 2100 XA-Core Server configuration?
A. communication between XA-Core and Call Agent
B. communication between Universal Audio Server (UAS) and Audio Gateway Controller
C. communication between XA-Core and Interworking Spectrum Peripheral Module Internet Protocol (IW SPM-IP)
D. communication between Call Agent and Interworking Spectrum Peripheral Module Internet Protocol (IW SPM-IP)
Answer: C

20. A customer is planning to install a Greenfield CS 2100 Compact Server solution. What is the required hardware component for the Call Agent component in this deployment?
A. a Mediatrix 1124
B. a STORM SAM-XTS server unit
C. an AudioCodes Mediant Gateway
D. a Single Board Computer (SBC) that resides in a SAM21 shelf
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved