Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

PRMIA 8002 Exam - Cheat-Test.com

Free 8002 Sample Questions:

Q: 1
For a quadratic equation, which of the following is FALSE?
A. If the discriminant is negative, there are no real solutions
B. If the discriminant is zero, there is only one solution
C. If the discriminant is negative there are two different real solutions
D. If the discriminant is positive there are two different real solutions
Answer: C

Q: 2
The natural logarithm of x is:
A. the inverse function of exp(x)
B. log(e)
C. always greater than x, for x>0
D. 46
Answer: A

Q: 3
When a number is written with a fraction as an exponent, such as , which of the following is the correct computation?
A. Take the square-root of 75 and raise it to the 5th power
B. Divide 75 by 2, then raise it to the 5th power
C. Multiply 75 by 2.5
D. Square 75, then take the fifth root of it
Answer: A

Q: 4
You invest $2m in a bank savings account with a constant interest rate of 5% p.a. What is the value of the investment in 2 years time if interest is compounded quarterly?
A. $2,208,972
B. $2,210,342
C. $2.205,000
D. None of them
Answer: A

Q: 5
Solve the simultaneous linear equations: x + 2y - 2 = 0 and y - 3x = 8
A. x = 1, y = 0.5
B. x = -2, y = 2
C. x = 2, y = 0
D. None of the above
Answer: B

Q: 6
Find the roots, if they exist in the real numbers, of the quadratic equation
A. 4 and -2
B. -4 and 2
C. 1 and 0
D. No real roots
Answer: D

Q: 7
The sum of the infinite series 1+1/2+1/3+1/4+1/5+.... equals:
A. 12
B. Infinity
C. 128
D. 20
Answer: B

Q: 8
Which of the following properties is exhibited by multiplication, but not by addition?
A. associativity
B. commutativity
C. distributivity
D. invertibility
Answer: C

Q: 9
Identify the type and common element (that is, common ratio or common difference) of the following sequence: 6, 12, 24
A. arithmetic sequence, common difference 2
B. arithmetic sequence, common ratio 2
C. geometric sequence, common ratio 2
D. geometric sequence, common ratio 3
Answer: C

Q: 10
What is the sum of the first 20 terms of this sequence: 3, 5, 9, 17, 33, 65,…?
A. 1 048 574
B. 1 048 595
C. 2 097 170
D. 2 097 172
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved