Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 78-702 Exam - Cheat-Test.com

Free 78-702 Sample Questions:

Q: 1
The Monitoring Central web page provides a link to the Dashboard Designer installation, which requires a connection to which of the following server syntax?
A. http://
B. http://40000
C. http://:/Central
D. http:///Central
Answer: C

Q: 2
Several actions were created on the cube using different target types. What action would be supported by the analytic grid?
A. Cube
B. Level
C. Hierarchy
D. Cell
Answer: D

Q: 3
Which scorecard templates design is based on values defined by users in the KPI wizard?
A. Analysis Services
B. Blank Scorecard
C. SharePoint List
D. Fixed Value
Answer: D

Q: 4
Which of the following is true about actions in SSRS? Choose the 2 that apply.
A. Parameters cannot be passed when the action is used to go from one report to another.
B. Expression can be used to open a dynamically‐created URL.
C. Bookmark action allows users to go to another area of the report.
D. Actions cannot be conditionally executed.
Answer: B, C

Q: 5
Which of the following is true about publishing SSRS reports to a SharePoint library?
Choose the 2 that apply.
A. The report can be published using either Report Designer or SharePoint site actions.
B. Files are validated before being published.
C. The name extension changes when a shared data source file is published to a SharePoint site.
D. Subreports can reside in a different folder than the main report on a SharePoint site.
Answer: B, C

Q: 6
Which of the following is true about data regions in SSRS? Choose the 2 that apply.
A. Multiple data regions from the same report dataset can be linked if identical expressions and scopes for the appropriate filter expressions, sort expressions and group expressions are used.
B. Data region can aggregate data from multiple datasets.
C. One data region can be nested inside another one.
D. Subtotals cannot be created in a matrix data region
Answer: A, C

Q: 7
Which of the following is a global variable?
A. TimetoExecute
B. Constants
C. UserName
D. ReportName
Answer: D

Q: 8
A user was added to the Report Builder role. Which of the following tasks would the user not
have access to?
A. Consume reports
B. Manage individual subscriptions
C. Manage reports
D. View folders
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved