Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 77-885 Exam - Cheat-Test.com

Free 77-885 Sample Questions:

Q: 1
You are creating a report named Performance in Microsoft Office Access 2010 using the Report Design feature. This feature opens a report layout in the Design view. Which of the following tasks can you perform in the Design view?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Adjust the report elements' properties.
B. Add and manage controls.
C. Adjust the size of sections of design grid.
D. Add fields from the Field List.
Answer: A, B, C

Q: 2
You are working on a home computer with Microsoft Office 2010 installed on it. You have created some database files using MS Office Access. You want to manage all your database files and customize the program. In order to perform this task, you need to display the Backstage view. Choose the tab that you will click on the program window to display the Backstage view.
A.

Answer: A

Q: 3
Which of the following has a set of commands or functions (save, undo, and redo) that are independent of the tab on the ribbon currently displayed in MS Access 2010?
A. Title bar
B. Quick Access Toolbar
C. Module
D. Navigation Pane
Answer: B

Q: 4
You have a datasheet named Datasheet1 created in Microsoft Office Access 2010. You need to calculate the sum, average, and count for data. This data is grouped by two types of information, one down the left side of the datasheet and another across the top of the datasheet. You want to display the results of the query's calculation in the cell at the junction of each row and column.
Which of the following types of Query wizard will you use to accomplish the task?
A. Crosstab
B. Find Duplicates
C. Simple
D. Find Unmatched
Answer: A

Q: 5
James works as a Database Designer for Tech Perfect Inc. The company has a Windows Vistabased computer with Microsoft Office 2010 installed on it. The computer has a database named Accounts and two tables named Table1 and Table2, which are created in Microsoft Office Access 2010. He wants to apply referential integrity to establish a relationship between these tables.
Which of the following are required to accomplish the task?
A. Table1 and Table2 are related to different databases.
B. The related fields contain the same format.
C. The common field is the primary key of the primary table.
D. Table1 and Table2 are related to the same database.
Answer: B, C, D

Q: 6
James works as a Database Designer for Tech Perfect Inc. He wants to prevent the Navigation Pane from appearing by default in Microsoft Office Access 2010. Which of the following steps will James take to find the option for this task?
A. Create > Options > Templates
B. New > Options > Current database
C. Home > View > Options
D. Database Tools > Options > Access Database
Answer: B

Q: 7
You want to perform the following tasks to manipulate data before importing it into Access:
l Add fields.
l Combine fields.
l Use complex mathematical functions.
Which of the following is the best place to perform the above listed tasks?
A. Text file
B. Excel worksheet
C. Outlook folder
D. HTML file
Answer: B

Q: 8
You work as a Database Documenter for Tech Perfect Inc. You have a database named Database1 created in Microsoft Office Access 2010. This database contains three tables named Products, Orders, and Order Details. You want to manage the tables in such a way that each record in the Orders table will have many records in the Products table and each record in the Products table will have many records in the Orders table. What should you do to accomplish the task?
A. Create a one-to-many relationship.
B. Create a container-managed relationship.
C. Create a many-to-many relationship.
D. Create a one-to-one relationship.
Answer: C

Q: 9
You are working on a home computer with Microsoft Office 2010 installed on it. You are creating a form in Microsoft Office Access 2010 in order to control the execution of Access database application.
Which of the following capabilities does this object provide?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. It provides a more discrete flow of actions and way to trap errors.
B. It performs extensive editing of data using a macro or Visual Basic procedure.
C. It displays ActiveX objects directly on the form.
D. It links several forms or reports using macros or Visual Basic procedures.
Answer: B, C, D

Q: 10
James works as a Database Designer for Tech Perfect Inc. He has to create a query that will extract the name and address of each customer who has made more than one order. Which of the following Query wizards should he use to accomplish the task?
A. Find Unmatched
B. Simple
C. Find Duplicates
D. Crosstab
Answer: C

Q: 11
You are working on a home computer with Microsoft Office 2010 installed on it. You have created a table named Table1 in Microsoft Office Access 2010. Table1 contains a subdatasheet named Datasheet1. You want to work with contents of this table in Excel 2010. In order to perform this task, you need to export the table. Which of the following actions will MS Access perform while exporting the table from Access to Excel?
A. It creates a copy of the table and stores the copy as a SharePoint list.
B. It converts the table into an HTML table.
C. It creates an RTF document.
D. It exports only the main datasheet.
Answer: D

Q: 12
Which of the following statements are true about an expression used in Microsoft Office Access 2010?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. It defines the actions needed to perform as a result of a defined event.
B. It performs a calculation.
C. It is a set of logical or mathematical operators, functions, and constants.
D. It manipulates character or test data.
Answer: B, C, D

Q: 13
You are working on a home computer with Microsoft Office 2010 installed on it. You have created a number of databases using Microsoft Access 2010. You have also created macros for all these databases. Now, you want to ensure that the other person who uses your computer system cannot open unsigned Access 2010 databases. Which of the following options will you choose to accomplish the task?
A. Disable All Macros
B. Disable All Macros With Notification
C. Disable All Macros Except Digitally Signed Macros
D. Disable All Macros Without Notification
Answer: C

Q: 14
You are creating a report named Report1 in Microsoft Office Access 2010 using the Report Design feature. This feature opens a report layout on a design grid. The design grid has five main sections. By default, which of the following sections are present on the report?
Each correct answer represents a complete solution. Choose three.
A. Detail
B. Page Footer
C. Report Footer
D. Report Header
E: Page Header
Answer: A, B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved