Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-675 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-675 Sample Questions:

1. You have a Microsoft Response Point system with Service Pack 1 (SP1). You need to ensure that all users can view the incoming caller ID on their desktop computers at the time that they receive a call. What should you do?
A. Install the Response Point Status Monitor on all users desktop computers.
B. Install the Response Point Status Monitor on a server.
C. Install the Response Point Administrator on all users desktop computers.
D. Install the Response Point Administrator on a server.
E. Install the Response Point Assistant on all users desktop computers.
F. Install the Response Point Assistant on a server.
Answer: E

2. You are training a customer in the use of his Microsoft Response Point system with Service Pack 1 (SP1). Which three statements describe the functionality of the Park and Hold features? (Choose three.)
A. Park is initiated by pressing the Response Point button.
B. Hold is initiated by pressing the Response Point button.
C. Response Point plays customizable music to a call on Park.
D. Response Point plays customizable music to a call on Hold.
E. A call on Park can be retrieved from any phone.
F. A call on Hold can be retrieved from any phone.
Answer: A, C, E

3. You have a Microsoft Response Point system with Service Pack 1 (SP1). You install Response Point Assistant on your desktop computer. You need to add contact information to Response Point. Which three phone numbers can be stored for each contact? (Choose three.)
A. Work
B. Work 2
C. Mobile
D. Home
E. Fax
Answer: A, C, D

4. Which two phone services are natively supported voice services for a Microsoft Response Point system with Service Pack 1? (Choose two.)
A. analog phone service
B. T1 Primary Rate Interface (PRI) phone service
C. Voice over IP (VoIP) phone service
D. ISDN Basic Rate Interface (BRI) phone service
Answer: A, D

5. You have a Microsoft Response Point system with Service Pack 1 (SP1). You install the Response Point Assistant on your desktop computer. There is one parked call on the system. You need to retrieve the parked call. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Press the Hold button twice on the phone.
B. Use the Assistant to select the parked call from the Parked Calls menu.
C. Use the microphone on your computer and say Retrieve parked call.
D. Pick up your phone, press the Blue button, and say Retrieve parked call.
Answer: B, D

6. You have a Microsoft Response Point system with Service Pack 1 (SP1). You need to ensure that the company presidents name is not listed in the Response Point Automated Receptionist directory. Which two software components can you use to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Active Directory Users and Computers
B. Response Point Administrator
C. Response Point Assistant
D. Microsoft Office Outlook Contacts
Answer: B, C

7. You have a Microsoft Response Point system with Service Pack 1 (SP1). Which three statements are characteristic of the Response Point base unit? (Choose three.)
A. The base unit has a CD-ROM drive
B. The base unit has a network interface card (NIC).
C. The base unit has a universal serial bus (USB) port.
D. The base unit is where the Response Point Assistant software is installed.
E. The base unit is where the Response Point Administrator software is installed.
F. The base unit communicates with the phones by using Voice over Internet Protocol (VoIP).
Answer: B, C, F

8. You have a Microsoft Response Point system with Service Pack 1 (SP1). The system uses analog lines to connect to the phone company. Which two terms are used to refer to analog lines? (Choose two.)
A. Public Switched Telephone Network (PSTN)
B. Analog Telephone Adapter (ATA)
C. Plain Old Telephone Service (POTS)
D. Internet Telephony Service Provider (ITSP)
Answer: A, C

9. You have a Microsoft Response Point system with Service Pack 1 (SP1). You install the Response Point Assistant on your desktop computer. Which two call-related activities can you perform at the same time that you are using the Assistant? (Choose two.)
A. place a call on hold
B. retrieve a parked call
C. dial a contact
D. disconnect a call
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved