Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-674 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-674 Sample Questions:

COMPANY BACKGROUND
Corporate Information and Physical Locations
Woodgrove Bank is a national financial services institution that operates in over 30 cities across the United States. The company offers investment banking services, has over 140,000 employees, and has five departments.
EXISTING ENVIRONMENT
Existing Business Processes
Woodgrove Bank has the strategic goal of eliminating 25 percent of its current list of 40,000 suppliers. The bank has begun eliminating suppliers based on their prices, redundant product or service offerings, and past supplier performance. The company's Enterprise Supplier Management (ESM) group manages the supplier elimination process. The group also directly manages the bank's largest suppliers and provides training material and workshops on supplier management to the company departments.
The Woodgrove Bank ESM group has the following business processes:
The ESM group collects supplier performance data for the 2,000 largest suppliers.
The ESM group's Supplier Managers use supplier performance data to directly manage the 40 largest suppliers.
The department managers directly manage all other suppliers.
The ESM group provides performance data on other suppliers to the department managers by request. Raw performance data is organized in spreadsheets that are sent via e-mail.
The ESM group's Business Analysts collect and store supplier performance data in multiple spreadsheets. The spreadsheets are stored on the Analysts' local computers and contain many different types of supplier performance metrics.
Each quarter, the ESM group surverys the department managers to discover the level of satisfaction they have for each of their suppliers. Business Analysts distribute the surveys via e-mail then manually consolidate the survey results.
Existing Technology Infrastructure
Woodgrove Bank has the following software deployed on all desktop computers:
Microsoft Office 2003 Professional
Windows XP Professional
... ... (incomplete in this Demo)

Q: 1
You need to document which key technology infrastructure issues prevent the ESM group from meeting its goals. Which issue should you choose?
A. Data entry is performed manually.
B. Static spreadsheet-based are used to capture data
C. Supplier data is improperly updated in Project Server.
D. Workflows are undefined in Windows SharePoint Services.
Answer: B

Q: 2
You propose a solution to Woodgrove Bank. The bank responds that the proposed solution is too expensive and will take too long to implement. You need to identify which negotiation points will likely convince Woodgrove Bank to purchase the proposed solution.
Which two negotiation points should you identify? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Rely on the customer for project management.
B. Stage the solution rollout so that value is added incrementally
C. Incorporate more of the customers own IT staff into the solution rollout
D. Rewrite the statement of work (SOW) to narrow the scope of the solution
Answer: B, D

Q: 3
You are evaluating a Microsoft Office Performance Point Server 2007 solution for Woodgrove Bank. You need to identify the gap that exists between the banks current state and its future state based on the maturity level of the current infrastructure. Which gap should you identify?
A. Desktop application deployment
B. Hardware requirements
C. Network architecture
D. Software licensing
Answer: D

Q: 4
You need to identify the most relevant business impact to Woodgrove Bank based on its current business processes. Which business impact should you identify?
A. Legal risks caused by accidental disclosure of proprietary contractual data
B. Reported instances of inaccurate or outdated information in supplier performance reports
C. Delays in responding to supplier performance information requests from various departments
D. Weakened bargaining position caused by lack of company-wide supplier performance reporting
Answer: D

Q: 5
You need to identify the most relevant value proposition statement for Woodgrove Bank executives. Which value proposition statement should you identify?
A. Implementing the proposed solution will provide greater visibility into supplier performance across the company.
B. Implementing the proposed solution will reduce group operating expenses and improve the quality of supplier performance reports.
C. Implementing the proposed solution will reduce labor time associated with data management, enabling them to improve supplier selection.
D. Implementing the proposed solution will give department managers a tool to better manage their suppliers, reducing the overall cost structure of the bank.
Answer: C

Q: 6
You need to identify a solution to meet Woodgrove Banks business goals while minimizing its software costs. Which solution should you identify?
A. A supplier performance report collaboration portal that uses Windows SharePoint Services and includes automated review and approve workflows
B. A supplier performance data management solution that uses built-in Microsoft SQL Server functionality, which can be easily adopted by the departments
C. A project portfolio solution that uses Microsoft Office Project and Microsoft Office Project Server, which includes common resource tables and project status reporting templates
D. A custom Microsoft Office Performance Point Server solution that fully automates supplier performance data management and reporting and enhances management of the 40 largest suppliers
Answer: B

Q: 7
You plan to recommend a five-day business value planning services (BVPS) workshop to Woodgrove Bank. You need to recommend a component to include in the workshop. Which component should you recommend?
A. Develop a business case.
B. Create a proof of concept pilot.
C. Develop Windows SharePoint Services applications.
D. Build out an end-user training plan and training content.
Answer: A

Q: 8
You are evaluating a supplier performance data management solution. You need to identify the greatest adoption risk that would result from implementing the proposed solution. What should you identify?
A. The ESM Director refuses to fund the solution.
B. Supplier Managers resist the organizational changes within the ESM group that result from the solution.
C. Business Analysts refuse to use the solution, preferring a workaround that employs their existing methods.
D. The value of the solution is inadequately communicated to Department Managers, so they never use it for supplier management.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved