Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-404 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-404 Sample Questions:

Q: 1
Your company has an Office Communications Server (OCS) 2007 R2 infrastructure.
You need to create a Response Group workflow for the helpdesk users. Your solution must ensure that each user can sign in and sign out.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two)
A. Create and configure a routs
B. Create and configure a custom tab for the Office Communicator client
C. From the properties of the Response Group, set the Agent participation policy to Formal.
D. From the properties of the Response Group, set the Agent participation policy to Informal
Answer: A,C

Q: 2
Your company has an Office Communications Server 2007 R2 deployed and configured to accept voice calls from a PSX.
You need to provide a user with the ability to receive calls from the PSTN by using Microsoft Office Communicator 2007 R2.
What should you do?
A. From the user’s Other Options, select the Enable remote user access, and then select the Enable federation check boxes.
B. From the user’s Telephony Options, select the Enable Remote call control check box, and then enter a SIP address in the Server URI box.
C. From the user’s Telephony Options, select the Enable Remote call control check box, and then enter the user’s telephone number in the Line URI box.
D. From the user’s Telephony Options, select the Enable Enterprise Voice check box, and then enter the user’s telephone number in the Line URI box
Answer: D

Q: 3
You have an Office Communications Server (OCS) 2007 R2 infrastructure. All users run Microsoft Office Communicator 2007 R2.
A user named User2 is configured as a delegate for a user named User1.
You need to ensure that User2 can initiate and receive calls on behalf of User1.
What should you do?
A. Configure User1 as a delegate of User2
B. Modify the access level for User1 on the computer of User2
C. Install the Microsoft Office Live Meeting client on the computer of User2
D. Install the OCS 2007 R2 Attendant console on the computer of User2
Answer: D

Q: 4
You plan to deploy an Office Communication Server (OCS) 2007 R2 infrastrusture that contains the following components:
· two Front End Servers in single pool
· two Microsoft SQL Server 2005 servers in a fail over cluster
· one Mediation Server
· one Edge Server
· one media gateway
· one hardware load balancer
· one PBX
All users will make phone calls to phone numbers in the PSTN from OCS 2007 R2 clients that run on computers on your network only.
You need to recommend changes to the OCS deployment to ensure that users can initiate calls if any server fails.
Which two components should you add to the deployment? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. a Director server
B. a media gateway
C. a Mediation Server
D. an Edge Server
Answer: A, D

Q: 5
Your network contains an internal certification authority (CA)
You deploy an Office Communications Server (OCS) 2007 R2 infrastructure.
You plan to deploy Web conferencing and audio/video conferencing for Microsoft Office Communicator users. The users will connect to the internal network and will also connect to the network remotely. Some remote user will connect from computers that are members of a workgroup.
You need to deploy certifications to support the planned deployment. Your solution must minimize support costs for remote users.
What should you do?
A. Deploy a certificate from the internal CA for all Edge server roles.
B. Deploy a publicly trusted wildcard certificate for all Edge server roles
C. Deploy certificates from the internal CA for the Access Edge and Web Conferencing Edge server roles. Deploy a publicly trusted certificate from the A/V Authentication and the Edge Internal server roles
D. Deploy a publicly trusted certificate for the Access Edge and Web Conferencing Edge server roles. Deploy a certificate from the internal for from the A/V Authentication and the Edge Internal server roles.
Answer: D

Q: 6
Your company has two main offices named Main1 and Main2. Main 1 is located in France.
Main2 is located in China.
You need to design a voice solution that meets the following requirements;
Users from each office must be able to call users in the other office.
External users in China that receive calls from users in Main1 must see Main2’s central telephone number displayed.
External users in France that receive calls from users in Main2 must see Main1’s central telephone number displayed
What should you include in the design?
A. A normalization rule for each office. Each rule modifies the number of the called party.
B. A single normalization rule that modifies the number of the called party.
C. A media gateway in each office that performs digit manipulation on the automatic number identification (ANI).
D. A media gateway in each office that perform digit manipulation on the automatic number server (DNIS).
Answer: A

Q: 7
Your company has two offices named Office1 and Office2. Office1 is located in New York.
Office2 is located in Los Angeles. The offices connect to each other by using a WAN link.
You have an Office Communications Server (OCS) 2007 R2 infrastructure. Each office contains the following components;
a poll
a Front End Server
a Back End Microsoft SQL Server 2005 server
a Mediation Server
a media gateway
You need to recommend changes to the OCS infrastructure to meet the following requirements;
Calls to area codes in New York are sent to the PSTN from Office1
Calls to area codes in Los Angeles are sent to the PSTN from Office2
What should you recommend?
A. a federation
B. two Edge Servers
C. two location profiles
D. two routes
Answer: D

Q: 8
You plan to deploy an Office Communications Server (OCS) 2007 R2 Web conferencing solution that contains the following components.
two Front End Server in a single pool
two Microsoft SQL Server 2005 servers in a failover cluster
one Mediation Server
one media gateway
one hardware load balancer
one PBX
You need to recommend changes to the existing solution to meet the following requirements;
Provide Web conferencing access for all company users.
Provide Web conferencing access for federated users.
Provide access to Web Conferencing if any single server
What should you include in your recommendations?
A. an additional Mediation Server and an additional media gateway
B. two Communicator Web Access servers and two hardware load balances
C. two Edge Servers and two hardware load balancers
D. two Front End Servers in a new pool
Answer: C

Q: 9
You deploy Office Communications Server (OCS) 2007 R2 Standard Edition and configure OCS to support dial-in conferencing.
All remote users have Windows Mobile 6.0 devices that run Microsoft Office Communications Mobile 2007 R2.
The help desk reports that it receives a large number of support calls from Windows Mobile users. The calls related to dial-in conference usability.
You verify that dial-in conferencing functions correctly from Windows Mobile devices You need to reduce the number of support calls from Windows Mobile users.
What should you do?
A. Deploy Windows Exchange Server 2010 ActiveSync
B. Upgrade to OCS 2007 R2 Enterprise Edition
C. Deploy the Communicator Web Access server role
D. Update all Windows Mobile devices to Windows Mobile 6.5
Answer: C

Q: 10
You have an Office Communications Server (OCS) 2007 R2 infrastructures.
You plan to enable Enterprise Voice.
A user named User1 has the following phone number:
Country Code: 1
Area Code: 425
Local Number: 555-1010
You need to configure the Line URI for Usser1.
What should you specify as the Line URI for User1?
A. sip:+142555551010
B. sip: 142555551010
C. tel”+142555551010
D. tel” 142555551010
Answer: A

Q: 11
You have an Office Communications Server (OCS) 2007 R2 infrastructures.
You need to provide a group of assistants with the ability to answer inbound calls and to initiate outbound.
What should you deploy on the network?
A. Microsoft Office Communicator 2007 R2 Edition devices
B. the OCS 2007 R2 Attendant client
C. the Microsoft Office Communicator 2007 R2 client
D. the Response Group feature
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved