Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-344 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-344 Sample Questions:

Q: 1
You work for an organization that uses Project Server 2013. Single-entry mode is disabled.
Team members enter updates in Project Web App (PWA) through the Tasks page. You need to select a tracking method that enables the following scenario:
·During week one, a team member enters a total of 20 hours of actual work.
·During week two, the team member modifies the total to 30 hours of actual work.
·Following a save, the work value remains the same, and the remaining work value decreases.
·Additionally, the percent of work complete increases.
Which tracking method should you use?
A. Hours of work done per period
B. Actual work done and work remaining
C. Percent of work complete
D. Report hours worked every day
Answer: B

Q: 2
You are a team member for an organization that assigns your tasks on schedules.
Single-entry mode is not enabled.At the end of the week, you submit your timesheet in Project Server 2013.
Default security settings are enabled. However, a task assigned to you should have been assigned to a co-worker who does the same type of work and who has other tasks on the schedule. The project manager who assigns the tasks is unavailable.You need re-assign this task to your co-worker.
What should you do?
A. As a team member, re-assign the task in the Timesheet screen in Project Web App (PWA).
B. As a team member, notify the co-worker to re-assign the task.
C. As a team member, re-assign the task in the Project Center screen in Project Web App (PWA).
D. As a team member, re-assign the task in the Tasks screen in Project Web App (PWA).
Answer: D

Q: 3
You are a project manager for an organization that uses Project Server 2013. You have the appropriate permissions to set all baselines. Your project experiences a scope change, which requires you to add tasks to the end of the schedule.
You need to retain historical information for both completed and in-progress tasks but create a baseline that includes the newly-selected tasks. You check out your schedule in Project Web App (PWA) for editing and select the newly-added tasks.
What should you do next?
A. Use an unused baseline to set a new baseline.
B. Set a baseline for only the selected tasks.
C. Clear the baseline and then set a baseline for the entire project.
D. Set an interim plan.
Answer: A

Q: 4
Your organization uses Project Server 2013. Your environment's default task mode is auto scheduled.
Your environment allows manually scheduled tasks to be displayed in Project Web App (PWA).
You create a detailed enterprise project with resources assigned to auto scheduled tasks. Your project has three phases, but only the first two phases have been approved to begin work.
You need to ensure resources cannot provide status on phase three assignments. What should you do?
A. Change the Confirmed field for all tasks in phase three to No.
B. Change all tasks in phase three to manually scheduled tasks.
C. Change the Publish field for the tasks in phase three to No.
D. Change the Publish field for all tasks in phase three to Yes.
Answer: C

Q: 5
You are the administrator of a Project Server 2013 environment.
You set up an enterprise custom resource field to define skill sets for resources. When trying to replace your generic resources, the matching function does not work.
You need to reconfigure Project Server 2013 toenable the skills match function. What should you do?
A. Define a supporting skills table and associate it to the enterprise resource custom field. When adding the table, ensure that you are using this field for matching generic resources.
B. Ensure that the resource is assigned to the correct department relative to the type of skills required.
C. Create an enterprise custom skills field for defining your resources' skills. Then use the Enterprise Resource Pool view alongside the Project Team view, and replace your resources with the required skillset.
D. Use the Department table and associate it to the enterprise resource custom field you create for skills.
Answer: A

Q: 6
You are a resource manager for an organization that uses Project Server 2013 in Project Server Permission Mode with default security settings.
One of the resources you manage is unexpectedly out of the office, and timesheets are due today.
The resource has told you their current work and what should be on their timesheet. You do not have access to the resource's corporate user ID and password.
You need to meet the submission deadline by updating their timesheet so that the system recognizes you as your resource. What should you do?
A. Wait until the resource can sign onto the system and do it themselves.
B. B. Delegate yourself as the resource and update their timesheet as them.
C. Reassign the tasks to your user ID and update the tasks as the resource.
D. Ask the administrator to give you the Update Tasks for the resource's permission.
Answer: B

Q: 7
You are a project manager for an organization that uses Project Server 2013. You have many projects that you schedule and manage.
Your organization hires an individual that will be a resource on one of your schedules.
You need to use Project Web App (PWA) to add the resource to your schedule as a Team Member so that you can assign them tasks. What should you do?
A. Edit the Project schedule and add a new task with the name of the Resource on the new task.
B. Edit the Project schedule and add the new resource in Resource Plan.
C. Edit the Project schedule and type in the name of the Resource on a task.
D. Edit the Project schedule and add the new resource in Build Team.
Answer: D

Q: 8
You are a program manager in the Project Management Office (PMO) of an organization that uses Project Server 2013. Project Server Permission Mode is enabled.
You create a new project enterprise custom field and a Project Center view.Project managers report that they cannot see the new view in the Views dropdown box in Project Center.
However, they can see other views. You need to enable the project managers to see the new view. What should you do?
A. A.Give project managers db-reader permission in the Project Server database.
B. Add the view to a Category to which the Project Managers belong.
C. Enable the View Project Schedule view s global permission for the project managers group.
D. Set the Resource Department Value field of each Project Manager so the fields match the Department Value field of the new project enterprise custom field.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved