Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-343 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-343 Sample Questions:

Q: 1
You are a project manager, and your company uses Project Professional 2013. You are setting up a preliminary schedule by using manually scheduled tasks. You create two manually scheduled tasks and link them in a Finish to Start relationship. The project team member asks you to increase the duration of the predecessor task. You notice that the successor task start date is now before the finish date of the predecessor task. You want the successor task to start after the predecessor finishes. What should you do?
A. Select both tasks and click Unlink.
B. Select the successor task and click Mark on Track.
C. Select the predecessor task and click Respect Links.
D. Select the successor task and click Respect Links.
Answer: D

Q: 2
You are using Project Standard 2013. Management wants to see an overview of your project that shows the overall start and finish dates, total duration, and the name of the project. They want to see this information in a simple layout that does not include task details. You need to show one line item that displays all the requested information in the Gantt view. What should you do?
A. Apply the Top Level Tasks filter.
B. On the format ribbon, check the box next to Project Summary Task.
C. Apply the default Summary Tasks filter.
D. On the format ribbon, check the box next to Summary Tasks.
Answer: D

Q: 3
Your company uses Project Professional 2013. You have two projects, Project 1 and Project 2, as well as a resource pool to contain all of the resources. You use resource leveling and want to prioritize the projects so that Project 1 is the highest priority project and gets all the required resource availability first. Project 2 then gets resources as they become available from Project 1. You need to maintain this priority throughout the execution of the project. What should you do?
A. Set resource leveling to prioritize by project, priority, and standard.
B. Make sure the resource pool is configured to list Project 1 first.
C. Level Project 1 first, and then level Project 2.
D. Set Project Priority higher for Project 1, and then set resource leveling to level by priority, standard.
Answer: D

Q: 4
Your organization uses Project Professional 2013. You are setting up a preliminary schedule by using manually scheduled tasks. As you build the task breakdown, you notice a potential scheduling problem indicated by a wavy red line under the finish date of a detail task. You need to determine the cause of the wavy red line. What should you do?
A. Evaluate the task to determine if there is a deadline.
B. Insert the Constraint Type field and view the task constraints.
C. Evaluate the task by using the Task Inspector.
D. View the Resource Sheet to see if you have overallocated resources.
Answer: C

Q: 5
You are a project manager who uses Project Professional 2013. You have worked on a project for four years and have created a very detailed project plan in Project Professional 2013. You use milestones as key deliverables, and you use summary tasks as phases. Your company requests a presentation of the key deliverables for each phase of your project plan in a simple and consolidated view that fits in one Microsoft PowerPoint slide. You need to ensure that phases and key deliverables are clearly shown in the timeline and are not confusing to the audience. What should you do?
A. Create a new Timeline view from existing tasks in your project plan. Drag the timeline into a blank PowerPoint slide.
B. Create a new Timeline view that automatically shows milestones for each stage of your project. Copy the full-size timeline and paste to your PowerPoint slide.
C. Add all summary tasks to your timeline. Project Professional 2013 will automatically recognize and add all milestones on each stage to your Timeline view. Copy the full-size timeline and paste to the PowerPoint slide.
D. Add all summary tasks to your timeline. Add all milestones to your timeline. Copy the full-size timeline and paste to your PowerPoint slide.
Answer: D

Q: 6
You are a project manager who uses Project Standard 2013. You work on a project that requires you to generate many documents. Each task in your project plan must have a document associated and stored in your Microsoft SharePoint Intranet Environment. These documents are 25 megabytes in size.
You need to share this project plan by email with your team and ensure that they can easily access the documents.
What should you do?
A. In the Task Information notes, insert an object from a file. Uncheck the Link option and make sure that it is a document, not a link. Select your document and click on it. Project will automatically create the reference to this document.
B. Create a task custom field named Link to Document, and select the field type as Text Hyperlink. Copy the SharePoint URL of each document and paste it as a text into the Link to Document task custom field. Project Standard 2013 will convert this text to a clickable hyperlink.
C. Copy and paste the document into your Gantt chart, and create a link between your task and the document.
D. Go to backstage and use the feature Add and Link a SharePoint Document to My Tasks to select your document in your SharePoint Library. Select your task. Project will automatically create a clickable hyperlink.
E. Copy the SharePoint URL of each document and paste in the Hyperlink task standard field as a text. Project will convert this text to a clickable hyperlink.
Answer: E

Q: 7
You are a project manager for an organization that uses Project Professional 2013. You manage a critical project across multiple regions. All information regarding the project must be shared through email directly to the stakeholders. You have already added all of the tasks and milestones to Timeline, aiming to present the most important information of the project through graphs. You are not allowed to send the .mpp file to your stakeholders since they will not be able to open it. You need to share the Timeline view through email. What should you do?
A. Select Visual Reports, select a Built-in template for Timeline views, and click Generate. When the report has been generated, copy and paste the output in the body of your email.
B. Activate the Timeline view. Click the View tab, select Other Views, and choose Save View. Name this view and save it, before going to the body of your email and attaching the view you just saved.
C. Activate the Timeline view. Then go to the Format tab and click Copy Timeline For Email. Paste where necessary in the body of your email.
D. Choose File, Share. In the Share page, select Email. Then select Send as Attachment.
Answer: C

Q: 8
You are a project manager for a company that uses Project Professional 2013. You are responsible for communicating the progress of your projects every month. Your company provides you with a Gantt Chart view that uses the standard Entry table. You need to communicate the progress of tasks that have a finish date of either October 2 or October 22. What should you do?
A. Go to the Task tab, open the Find window, and set the parameters to find the required dates, setting the Look in Field to Finish. Then click Find Next.
B. Go to the View tab, open the More Views window, and create a new view.
C. Go to the View tab and use the Date Range filter.
D. Go to the View tab and select Display AutoFilter. Click on the arrow next to the Finish column and check only the required dates.
Answer: D

Q: 9
You are a project manager who uses Project Professional 2013. You have created a project which involves three other colleagues who are also using Project Professional 2013. You and your colleagues are over budget and cannot spend any more money on this project. To ensure that the latest version of the project file is always the one being used, you need to save, share, and sync this project plan File among your colleagues without using email. What should you do?
A. Save and sync your project by using SkyDrive.
B. Save and sync selected tasks in the project by using SkyDrive.
C. Save and sync your project to a shared Microsoft Excel file.
D. Save and sync selected tasks in your Microsoft SharePoint Tasks List.
Answer: A

Q: 10
You are a project manager who uses Project Professional 2013. You work in a software development project, which is in progress and has reached 60% of actual progress. Your company decides to use the new Project Reports views to communicate all the project progress across the key users. They also decide to report information about a specific period only, normally one month behind the current day. You need to access the report view that your company previously created; however, you must only modify the period displayed in the report and ensure that another period will not be presented. What should you do?
A. Access your report and change the scale by zooming in and out.
B. Access your report and create a new Date Range group.
C. Access your report and use the default Date Range filter.
D. Access your report view and edit the time category under the field list pane.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved