Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-325 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-325 Sample Questions:

Q: 1
How many partner access licenses do the Office 365 Enterprise plans include for each tenant?
A. 2,500 per month
B. 10,000 per month
C. 50,000 per month
D. 250,000 per month
Answer: B

Q: 2
How many Microsoft SharePoint Online site collections do the Office 365 Enterprise plans include?
A. 1
B. 20
C. 3000
D. 5000
Answer: C

Q: 3
What does a mobile device mailbox policy allow a Microsoft Exchange Online admin to do?
A. Set criteria for connections to the Exchange Online servers
B. Quarantine devices or allow or block connections based on the device type
C. Provide remote assistance to mobile device users over the Internet
D. Monitor the behaviour of users' mobile devices
Answer: A

Q: 4
Your company has an Office 365 Enterprise E3 subscription and limited Internet bandwidth. Users have cloud identities for all Office 365 services. You need to restrict Microsoft Lync Online users to only the instant messaging feature. What should you do?
A. Uninstall the Lync client from all users' systems and devices.
B. Enable the "instant message only" feature from the Office 365 admin center.
C. Disable the audio and video capabilities of each user from the Office 365 admin center.
D. Apply a local domain Group Policy Object that restricts users from using the audio and video features of Lync Online.
Answer: C

Q: 5
In Office 365, what is the definition of a Mail User?
A. A user who has neither Office 365 credentials nor a Microsoft Exchange mailbox.
B. A user who has Office 365 credentials and an assigned Exchange Online Plan 1 license.
C. A user who has Office 365 credentials and can access other internal resources, but does not have A Microsoft Exchange Online mailbox.
D. A user who has Office 365 credentials and a Microsoft Exchange Online mailbox.
Answer: C

Q: 6
Your company has an Office 365 Enterprise El subscription. All services are enabled for users. On what website can users create Microsoft Lync Online meetings or check Lync Online meeting schedules?
A. schedule.lync.com
B. online.lync.com
C. sched.lynconline.com
D. sched.lync.com
Answer: D

Q: 7
You need to block all messages to a specific user from a specific IP address. What type of rule should you create?
A. A malware filter rule
B. A connection filter rule
C. A mail flow rule
D. A data loss prevention (DLP) rule
Answer: B

Q: 8
What do Exchange data loss prevention (DLP) policies contain?
A. Content filter rules and actions
B. Transport rules and actions
C. Connection filter rules and actions
D. Malware filter rules and actions
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved