Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-137 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-137 Sample Questions:

Q: 1 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You create an assembly named ExpenseReport.dll by using Microsoft Visual Studio .NET 2003. ExpenseReport.dll implements the ISmartDocument interface. You create the following additional files:
* ExpenseReport.xsd
* ERManifest.xml
* ExpenseReport.doc
* ApprovalTransform.xslt
You are preparing to deploy the solution. You will use Authenticode as the evidence for granting trust. Which two files require a digital signature? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. ApprovalTransform.xslt
B. ERManifest.xml
C. ExpenseReport.doc
D. ExpenseReport.dll
E. ExpenseReport.xsd
Answer: B, D

Q: 2 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003 for XXYYInc.com.
You use Microsoft Office InfoPath 2003 SP1 to create an expense report form.
The form contains five required fields for each expense. If the expense is travel related, the user must complete three additional travel-related fields.
You need to ensure that the travel-related fields are shown only when the user indicates that the expense is travel related.
What should you do?
A. Create multiple views.
B. Create multiple tables
C. Include a Choice Group control.
D. Include multiple section controls.
Answer: D

Q: 3 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003.
You are creating an XML schema for a Microsoft Office Word 2003 template. Service technicians use the template to create incident reports. Service technicians collect data about each customer incident in a tabular format.
You need to ensure that data about each incident is saved as XML in the correct sequence.
What should you do?
A. Add the attribute sequence="true" to the schema element.
B. Add the attribute sequence="true" to each complexType element.
C. Include a sequence element as a child element of the schema element
D. Include a sequence element as a child element of each complexType element.
Answer: D

Q: 4 You develop client solutions for XXYYInc.com.
A Microsoft Office 2003 application running on client computers sends a query message that is based on the Microsoft.Search.Query schema to a custom Research service.
The custom Research service returns a query response message that creates a user interface in the task pane.
The user interface is formatted as a set of CheckBox controls. The CheckBox labels are based on values that are returned by the query. The query searches documents that are stored in a Microsoft SQL Server 2000 database.
You discover that some of the client computers running the Office 2003 application do not have Microsoft .NET Framework installed.
You need to format the query response based on a schema that resolves as the appropriate user interface. Your solution must work on all client computers running the Office 2003 application.
What should you do?
A. Base the query response message on the Microsoft.Search.Reponse.Form schema
B. Base the query response message on the Microsoft.Search.Response.Content schema
C. Base the query response message on the Microsoft.Search.Response.Document schema
D. Base the query response message on a custom schema that implements a smart document assembly.
Answer: A

Q: 5 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. The XML Schema Definition (XSD) named Employees.xsd is shown below:
<?xml version="1.0"?>
<schema xmlns="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
<element name="Employee">
<complexType>
<element name="Row" maxOccurs="unbounded">
<complexType>
<element name="EmployeeID" type="integer" />
</complexType>
</element>
</complexType>
</element>
</schema>
You are using the Microsoft Office Excel 2003 object model to create an XML map and import an XML file.
Your method includes the following code:
Dim xmp As XmlMap
Set xmp = _
ActiveWorkbook.XmlMaps.Add("c:\SalesData\Employees.xsd")
'Insert code here
You need to map the column that contains the EmployeeID data to column B in the worksheet. The column header should appear in cell B1.
What code should you add to the method?
A. Dim xp as XPath Set xp = ActiveSheet.Range("B1").XPath xp.Value= "@EmployeeID"
B. Dim xp as XPath Set xp = ActiveSheet.Range("B1").XPath xp.SetValue xmp, "@EmployeeID", , True
C. Dim xp as XPath Set xp = ActiveSheet.Range("B1").XPath xp.Value= "/Employee/Row/EmployeeID"
D. Dim xp as XPath Set xp = ActiveSheet.Range("B1").XPath xp.SetValue xmp, "/Employee/Row/EmployeeID", , True
Answer: D

Q: 6 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You are creating a smart document solution that will allow users to enter miscellaneous expenses. You create an XML expansion pack assembly file named ExpenseReport by using Microsoft Visual Studio .NET 2003. The namespace ExpenseReport in the assembly contains a class named Actions. The Actions class implements the ISmartDocument class. You also create a schema. You will use an XML expansion pack manifest to load the assembly by using the Microsoft Office System loader. You need to ensure that the manifest contains the code that is required to load the assembly by using the Microsoft Office System loader.
What code should you use to define the <file> element for the assembly?
A. <SD:file>
<SD:type>solutionActionAndRecognizer</SD:type>
<SD:version>1.0</SD:version>
<SD:filePath>ExpenseReport.dll</SD:filePath>
<SD:CLSNAME> ExpenseReport.Actions</SD:CLSNAME>
</SD:file>
B. <SD:file>
<SD:type>solutionActionHandler</SD:type>
<SD:version>1.0</SD:version>
<SD:filePath>ExpenseReport.dll</SD:filePath>
<SD:CLSNAME> ExpenseReport.Actions</SD:CLSNAME>
<SD:managed/>
</SD:file>
C. <SD:file>
<SD:type>solutionActionAndRecognizer</SD:type>
<SD:version>1.0</SD:version>
<SD:filePath>ExpenseReport.dll</SD:filePath>
<SD:CLSNAME>Actions</SD:CLSNAME>
</SD:file>
D. <SD:file>
<SD:type>solutionActionHandler</SD:type>
<SD:version>1.0</SD:version>
<SD:filePath>ExpenseReport.dll</SD:filePath>
<SD:CLSNAME>Actions</SD:CLSNAME>
<SD:managed/>
</SD:file>
Answer: B

Q: 7 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. The company's client computers run Microsoft Windows XP Professional with Service Pack 1 and either Office XP Professional or Office 2003 Professional.
You develop a Microsoft Office InfoPath 2003 SP1 solution. The solution must be deployed to all users in the company. You add the InfoPath solution to a Microsoft Windows SharePoint Services form library.
You need to ensure that all users can update and submit InfoPath forms.
What should you do?
A. Run the Downlevel tool in Update mode.
B. Run the Downlevel tool in Downlevel mode.
C. Instruct the network administrator to deploy Windows XP Service Pack 2 to all client computers.
D. Instruct the network administrator to deploy Office 2003 Professional to all client computers.
Answer: D

Q: 8 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. Managers use a Microsoft Office Word 2003 template to generate a summary of monthly expense reports. The summary receives data from an XML document. Data from the XML document must be totaled and included in the summary. You need to ensure that the totals are displayed correctly in a table in the summary of monthly expense reports. What should you do?
A. Create an XML file that has <schema> as its root element. Define the appropriate display format in the file. Save the file as an XSD file.
B. Create an XML file that has <template> as its root element. Define the appropriate display format in the file. Save the file as an XML file.
C. Create an XML file that has <stylesheet> as its root element. Define the appropriate display format in the file. Save the file as an XSLT file.
D. Create an XML file that has <wordDocument> as its root element. Define the appropriate display format in the file. Save the file as an XML file.
Answer: C

Q: 9 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You are creating a Microsoft Office InfoPath 2003 SP1 that will submit data according to the following requirements:
* If the number in the PurchaseAmount field is greater than 1,000, the form must be submitted to the manager's e-mail address.
* If the number in the PurchaseAmount field is less than or equal to 1,000, the form must be submitted to a database.
You need to ensure that your solution meets the requirements. Your solution must use the least amount of code.
What should you do?
A. Create a Web page to implement the routing logic.
In the InfoPath solution, display the Submitting Forms dialog box.
Select Web (HTTP) server as the submission method.
B. Create a Web service to implement the routing logic.
In the InfoPath solution, display the Submitting Forms dialog box.
Select Web service as the submission method.
C. Display the Submitting Forms dialog box.
Select Custom submit using rules as the submission method.
Create rules to submit the form according to the requirements.
D. Display the Submitting Forms dialog box.
Select Custom submit using form code as the submission method.
Add code to the OnSubmitRequest event to submit the form according to the requirements.
Answer: C

Q: 10 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You use Microsoft Office InfoPath 2003 SP1 to create forms for a bank. One of the forms must include an ActiveX control that loan officers can use to display an image of a canceled check. You need to ensure that the control is deployed with the form template so that users can display an image of a canceled check when they open a form that is built by using the template. What should you do?
A. Set the trust level of the form to Domain
B. Set the trust level of the form to Full Trust.
C. Apply a digital signature to the form template (.xsn) file.
D. Apply a digital signature to the ActiveX control's .cab file.
Answer: D

Q: 11 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You are creating a smart document solution to allow users to enter miscellaneous expenses.
You create a strong-named assembly named ExpenseReport by using Microsoft Visual Studio .NET 2003.
ExpenseReport.dll implements the ISmartDocument interface.
You need to ensure that users can use the assembly in a Microsoft Word 2003 document.
Which command should you run?
A. sn -T c:\ExpenseProject\ExpenseReport.dll
B. regsvr32 c:\ExpenseProject\ExpenseReport.dll
C. gacutil /i c:\ExpenseProject\ExpenseReport.dll
D. caspol -addfulltrust c:\ExpenseProject\ExpenseReport.dll
Answer: D

Q: 12 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You are responsible for creating an XSL Transformation (XSLT) file to use with XML files that contain monthly sales data.
The formatting requirements for the data are as follows:
* Sales data must be displayed in a table.
* Product names must appear in bold.
* Rows for daily sales data must appear in alternating colors.
* Rows for products that are on sale must have red text.
You use Microsoft Office Word 2003 to create the seed file shown below.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<sales xmlns="Sales">
<products>
<product name="Apples" productVariant="Braeburn" onSale="True">
<dailySaleAmt>100</dailySaleAmt>
<dailySaleAmt>200</dailySaleAmt>
</product>
</products>
<product name="Apples" productVariant="Gala" onSale="False">
<dailySaleAmt>100</dailySaleAmt>
<dailySaleAmt>200</dailySaleAmt>
</product>
</products>
</sales>
You apply formatting to the seed file and run the XSLT Inference tool.
You need to ensure that all requirements are met.
Which requirement will you need to meet by editing the XSLT file manually?
A. Sales data must be displayed in a table.
B. Product names must appear in bold.
C. Rows for daily sales data must appear in alternating colors.
D. Rows for products that are on sale must have red text.
Answer: D

Q: 13 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You use Microsoft Office InfoPath 2003 SP1 to create a form template for the customer service department. Employees will use the form to report and track manufacturing defects.
The form requires a Help file that describes the business process to follow when an employee reports a defect.
The Help file is in HTML format.
You need to ensure that the Help file is deployed as part of the form and is displayed automatically when an employee opens the form.
What should you do?
A. Create a hyperlink to the HTML file in the default view of the form.
B. Include a File Attachment control for the HTML file in the default view of the form
C. Enable support for a custom task pane.
Identify the URL of the HTML file as the location of the task pane.
D. Define the HTML file as a resource file.
Enable support for a custom task pane.
Identify the resource file as the location of the task pane.
Answer: D

Q: 14 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. The manager of the IT department asks you to create a Microsoft Office Excel 2003 worksheet to compare server and network uptime statistics with the requirements defined in service level agreements. The uptime statistics are available in XML format at a URL address on your intranet.
You need to ensure that your solution enables the manager to display the uptime statistics on the worksheet.
You create a Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) subroutine.
What should you do next?
A. Import the XML data by using the OpenXML method of the Workbook class with the xlXmlLoadMapXml load option.
B. Import the XML data by using the OpenXML method of the Workbook class with the xlXmlLoadOpenXml load option
C. Import the XML data by using the XMLImport method of the Workbook class with the XMLMap parameter set to Nothing and the Destination parameter set to the target range.
D. Import the XML data by using the XMLImportXML method of the Workbook class with the XMLMap parameter set to Nothing and the Destination parameter set to the target range.
Answer: C

Q: 15 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You create a Microsoft Office Excel 2003 workbook to report year-to-date sales totals. You will import monthly sales data from XML files.
You need to ensure that the data you import does not overwrite data that is already in the workbook.
What should you do?
A. Add the sales data XML schema to the workbook.
Map the sales data to a list, and select the list.
Display the XML Map Properties dialog box and click the Append new data to existing XML lists option.
B. Add the sales data XML schema to the workbook.
Map the sales data to a list.
Ensure that the Automatically Merge Elements When Mapping XML option is enabled.
C. Import a representative XML data file into the workbook.
Allow Excel to infer the schema.
Select the insert row in the list before you import additional XML data.
D. Add the sales data XML schema to the workbook.
Map the sales data to a list.
Select the insert row in the list before you import an XML file.
Answer: A

Q: 16 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You develop a Microsoft Office InfoPath 2003 SP1 solution. You will deploy the solution by publishing it in a Microsoft Windows SharePoint Services form library. The solution must allow users to print the form on their local printers. You need to ensure that the solution has the necessary access and that it is updated automatically after it is deployed. What should you do before publishing the solution in the form library? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Configure the trust level of the form as fully trusted.
B. Enable protection in Form Options.
C. Sign the form template with a digital signature.
D. Enable digital signature for the entire form in Form Options.
E. Configure the trust level of the form as domain.

Answer: A, C
Q: 17 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003 for XXYYInc.com.
You develop a smart document solution that uses an XML expansion pack.
A publicly accessible Web server is used as the distribution point to external users. You create a Microsoft Visual Studio .NET 2003 installer package. When users download and run the installer package it will install the solution to a local folder on the remote user's computer.
You need to modify the solution files to support distribution to remote users.
What should you do?
A. In the existing manifest file, add a <file> element that contains a <type> element with a value of filePath that points to the installation file.
B. In the existing manifest file, add a <file> element that contains a <type> element with a value of installPackage that points to the installation file.
C. Create a second manifest file that includes a <file> element that contains a <type> element with a value of filePath that points to the installation file.
D. Create a second manifest file that includes a <file> element that contains a <type> element with a value of installPackage that points to the installation file.
Answer: B

Q: 18 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You are creating a Microsoft Office Excel 2003 solution that allows users to enter product sales information. The solution uses an XSD schema that includes the following columns:
* ProductName, which will contain text
* ProductSales, which will contain the sales amount

You need to ensure that the schema can be used with Excel. Which element declarations should you include in the schema?
A. <element name="ProductName" type="text" /> <element name="ProductSales" type="currency" />
B. <element name="ProductName" type="string" /> <element name="ProductSales" type="currency" />
C. <element name="ProductName" type="text" /> <element name="ProductSales" type="double" />
D. <element name="ProductName" type="string" /> <element name="ProductSales" type="double" />

Answer: D

Q: 19 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You are creating a smart document solution that implements the ISmartDocument interface.
You need to add code to insert boilerplate text when users make a selection in the Document Actions pane.
To which method of the ISmartDocument interface should you add code to insert the text?
A. PopulateOther
B. InvokeControl
C. PopulateDocumentFragment
D. OnTextboxContentChange

Answer: B

Q: 20 You develop XML solutions using Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003. You are responsible for deploying smart documents for Office 2003 programs.
You need to identify the Office 2003 programs that support smart documents.
For which two programs can you deploy smart documents? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)

A. Microsoft Office Excel 2003
B. Microsoft Office Word 2003
C. Microsoft Office PowerPoint 2003
D. Microsoft Office Outlook 2003
E. Microsoft Office Visio Professional 2003

Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved