Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-135 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-135 Sample Questions:

1.You create a Microsoft BizTalk application that receives messages from a host computer by using File Transfer
Protocol (FTP) over the Internet. You want to provide the highest level of security possible for messages that are transferred by using FTP.
What should you do?
A: Configure Enterprise Single Sign-On (SSO) for the FTP adapter.
B: Configure the Secure FTP (SFTP) protocol for the FTP adapter.
C: Configure encryption for the transmitted messages.
D: Configure appropriate firewall settings.
E: Install and configure the FTP adapter in a separate host instance.
Answer: C

2.Use a send pipeline and provide an encode stage in order to encrypt and/or validate the digital signature of the messages.
A: No compensation behavior is provided by default
B: Only compensations of any nested transactions within the current transaction are invoked.
C: All compensations within the orchestration are invoked
D: Only nested compensations that have the same exception handler are invoked.
Answer: B

3.You want to use Microsoft BizTalk Server to communicate with trading partners, but you have incomplete information about their business process configurations.
You need to begin communicating with suppliers as quickly and easily as possible. What should you do?
A: Enclose information that the trading partners need about your BizTalk Server implementation in a Hub SEED package.
B: Obtain a Spoke SEED package from each of the trading partners to configure your BizTalk Server site to communicate with each of the trading partners.
C: Enclose information that the trading partners need about your BizTalk Server implementation in a Spoke SEED package.
D: Obtain a Hub SEED package from each of the trading partners to configure your BizTalk Server site to communicate with each of the trading partners.
Answer: A

4.You are designing a trading partner application. A partner wants to send your company a document that contains multiple encrypted and signed messages. You want to process this document by using only one component.
What should you do?
A: Use a receive pipeline and provide a decode stage in order to decrypt and/or sign the messages.
B: Use a send pipeline and provide an encode stage in order to encrypt and/or sign the messages.
C: Use a receive pipeline and provide a decode stage in order to decrypt and/or validate the digital signatures of the messages
D: Use a send pipeline and provide an encode stage in order to encrypt and/or validate the digital signature of the messages.
Answer: C

5.You are installing Microsoft BizTalk Server in a multiple computer environment in which the BAS components and the BizTalk hosts are on different computers. You want to use BAS to automate trading partner exchanges.
What should you do before starting the actual BizTalk installation? (Choose two.)
A:Install SQL Analysis services on the Microsoft SQL Server?.
B:Stop the MSMQT service on the BizTalk Server computer.
C:Install Microsoft Windows SharePoint? Services on the BAS computer. D:Disable the SQL Agent service on the SQL Server.
E:Install the MSMQT adapter on the BizTalk Server computer. F:Install Microsoft InfoPath? on the BAS computer.
Answer: C, E

6.You are planning a Microsoft BizTalk Server 2004 orchestration. You want to send a message from within an orchestration back to the MessageBox database for delivery to multiple destination systems. You are planning to create and configure a send port for each destination system, in such a way that the filter on each send port determines which system subscribes to which messages. You want the solution to remain loosely coupled.
You need to configure your orchestration send port. What should you do?
A: Select Specify Now for the port binding and configure the subscription properties by using the Port Configuration Wizard.
B: Select Specify Later for the port binding and create and configure the send ports?? subscription properties by using BizTalk Explorer.
C: Select Dynamic for the port binding and configure the subscription properties by using the Port Configuration Wizard.
D: Select Direct for the port binding and create and configure the send ports?? subscription properties by using BizTalk Explorer.
Answer: D

7.You create an atomic transaction in your orchestration. After the atomic transaction, you add a Start Orchestration shape that calls another orchestration. When will the Start Orchestration action begin?
A: After the atomic transaction has been isolated
B: Before the atomic transaction has been isolated
C: After the atomic transaction has been committed
D: After the atomic transaction has completed its steps but before the transaction has been committed
Answer: C

8.You are designing an orchestration that uses exception handling. This orchestration includes a long-running transaction that calls other transactions that manage an order-placement-and-shipment process. You do not plan to provide compensation code for transaction failure.
By default, how does Microsoft BizTalk Server handle compensation for this transaction?
A: The runtime engine performs a default compensation that invokes the compensations of any atomic transactions in the current transaction. The runtime engine first invokes the compensation of the most recently completed atomic transaction. Then it works backward until it has compensated all atomic transactions.
B: The runtime engine performs a default compensation that invokes the compensations of any nested transactions in the current transaction. The runtime engine first invokes the compensation of the most recently completed transaction. Then it works backward until it has compensated all nested transactions.
C: The runtime engine performs a default compensation that invokes only the compensation of the topmost transaction.
D: The runtime engine performs no default compensation.
Answer: B

9.You are designing an application that will perform ordered message delivery, ensuring first-in-first-out (FIFO) processing of all messages. Which adapter should you use?
A: File
B: MSMQT
C: SQL
D: SOAP E: HTTP
Answer: B

10.You want to create a custom pipeline component to be used in the send port of your Microsoft BizTalk application.
Which interfaces should you implement? (Choose all that apply.)
A:IBaseComponent
B:IComponentUI
C:IComponent
D:IPersistPropertyBag
E:IBaseMessagePart
Answer: A, B, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved