Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 74-133 Exam - Cheat-Test.com

Free 74-133 Sample Questions:

1. You implement a portal solution by using Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003. In designing the custom Web Parts that are required for your portal, you use caching to enhance performance. As part of the caching strategy, you want to ensure that both the Shared and Personal caches are limited to 2 MB.
You need to implement the 2-MB size restriction for the Shared and Personal caches by modifying the portal site??s Web.config file.
Which element should you use?
A: <WebPartCache Storage="None">
B: Unspecified (no <WebPartCache> element in Web.config)
C: <WebPartCache Storage="CacheObject">
D: <WebPartCache Storage="Database">
Answer: D

2. You are creating a team collaboration portal solution. Team members submit XML data created by Microsoft Infopath? 2003. After the XML data is submitted, the workflow process for each team is unique to each team. The team members involved and the approval process is different for each team.
Ultimately, the XML data is forwarded to a number of internal and external systems for processing. The external systems are owned and maintained by partners. You want to ensure that the distribution of the XML files to these systems is automated.
You must provide a customizable workflow for each team, while reducing the amount of redundant coding required.
What should you do?
A: Apply the existing workflow process in SharePoint Portal Server 2003.
B: Apply Microsoft BizTalk? Server 2004 orchestration features.
C: Create a .NET assembly for each team that implements the unique workflow process.
D: Create a Web Part for each team that implements the unique workflow process.
Answer: B

3. You are creating a collaboration portal solution for an organization by using Microsoft SharePoint Portal Server 2003. The solution will be used by teams within the organization to collaborate on projects. Team members must be able to create issue lists. The issue list must include charts that represent the progress in resolving the issues.
You need to include the components to enable charts to be displayed in issue lists.
What should you do?
A: Modify the report.aspx file to include a chart Web Part.
B: Modify the reporthome.aspx to include a chart Web Part
C: Install Microsoft Office 2003 Excel with all components on the SharePoint portal server.
D: Install Microsoft Office 2003 English Web Parts and Components on the SharePoint portal server.
Answer: D

4. You have implemented a Web site managed by Microsoft Content Management Server 2002 (MCMS). Most of the Web site can be accessed by using MCMS Guest access. There is a separate .NET console application that requires access to MCMS content that is available to both guest and authenticated users.
You need to use MCMS Application context to establish an authenticated context from MCMS to the custom application.
Which method or methods can you use from the MCMS Application context? (Choose all that apply.)
A: Authenticate as the current Microsoft Windows? user.
B: Get the publishing session settings for the current session.
C: Create an MCMS authentication ticket (CmsAuthenticationTicket).
D: Get the current publishing mode for the current session.
E:Authenticate as the MCMS guest user.
F: Get the URL of the MCMS login page.
Answer: A, B, D, E

5. You develop a portal solution including Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003, Microsoft Content Management Server 2002 (MCMS), and the MCMS 2002 Connector for SharePoint Technologies. In the implementation, you want to install MCMS and SharePoint Portal Server on the same server.
First you configure the indexing and search features of SharePoint Portal Server. What should you do next?
A: Run the exclusion list configuration (excludeCMS) tool.
B: Run WssDocumentUpdater.exe prior to the first crawl.
C: Ensure that MCMS is using a different application pool than the SharePoint portal.
D: Configure the crawler to use the MCMS Service account when it indexes MCMS content.
Answer: A

6. You implement a portal that uses Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003. The portal site is based on the sample data included with the SharePoint install package.
You want to target newly published content to all users in the News for You Web Part on My Site. You are looking at the Portal Site Content section on the Site Settings page for the portal.
You need to identify the quickest method to add items to the News area so that they will appear in the News for You Web Part on My Site.
Which link provides the quickest means to add news items to the News area?
A: Manage portal site structure
B: Manage top-level lists and document libraries
C: Use Topic Assistant
D: Manage targeted links on My Site
Answer: A

7. You are developing custom controls for Microsoft Windows? SharePoint Services. You must create a custom control that allows runtime interaction with WebPartPages and WebPartZones on the portal server.
You want to create the custom control based on an existing class that allows runtime interaction with WebPartPages and WebPartZones.
From which class should you derive the custom controls?
A: Microsoft.SharePoint.WebPartPages
B: Microsoft.SharePoint.WebPartPages.WebPart
C: System.Web.UI.WebControls
D: System.Web.UI.WebControls.WebControl
Answer: B

8. You develop a portal site that includes Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003, Microsoft Content Management Server 2002 (MCMS), and the MCMS 2002 Connector for SharePoint Technologies. Because your requirements include the creation of both Web Parts and external applications that will access MCMS content, you must access this context in both HTTP and Application contexts. Some MCMS content is available anonymously, whereas the remainder requires authentication. You review the developer reference documentation to identify the various methods of authentication available in both HTTP and Application contexts.
Of the following authentication methods, which one is available only in the Application context?
A: Authenticate the user using the Windows' user handle.
B: Authenticate by using a Windows account token.
C: Authenticate the current Windows user.
D: Authenticate as the MCMS Guest Access account.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved