Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 700-603 Exam - Cheat-Test.com

Free 700-603 Sample Questions:

Q: 1
Which technology is used in Cisco UCS Invicta v5.0 to connect a scaling system router to a scaling system node?
A. 802.11ac
B. InfiniBand
C. Fibre Channel
D. Ethernet
E. LSI
Answer: B

Q: 2
Which three options are three benefits of bringing data acceleration into the computing domain? (Choose three.)
A. Natural evolution of fabric computing, adding flash as a resource to the UCS fabric.
B. Enables provisioning of caching in front of slower storage media.
C. Easily consumable by customers via UCSD templates
D. Improve data center power/cooling efficiency compared to stand-alone, network-attached, all-flash solution
E. Brings scalable solid state acceleration closer to the application
F. Provides fast storage not previously possible
Answer: A, C, E

Q: 3
How does Cisco UCS Invicta v5x provide stability?
A. Scale up
B. Scale out
C. Scale up/scale out
D. Only half of the drive bays are populated when shipped by Cisco, allowing the customer to purchase additional drives to expand capacity when needed.
E. Scale down
Answer: C

Q: 4
Assume a 4 K block with 50% writes and 50% reads. What is the approximate number of input/output operations of a typical SAS hard disk drive?
A. About 10-20IOPS
B. About 100-200IOPS
C. About 1.000-2.000 IOPS
D. About 10.000-20.000 IOPS
E. About 100.000-200.000 IOPS
Answer: D

Q: 5
Which characteristic of the ring buffer is true?
A. It is backed up with a super capacitor.
B. It leverages a LIFO queue
C. A small portion of each SSD is allocated to provide persistent storage to support the ring buffer.
D. It requires users to customize several tuning parameters in the Cisco UCS Invicta management GUI to optimize its performance for the expected workload of the user.
E. It serves as a front-end cache to speed up data access.
F. It needs to be flushed with every write because a power outage results in data loss.
Answer: A

Q: 6
How many PCIe slots are available in the Cisco UCS Invicta appliance for additional 10 cards?
A. 2
B. 0
C. 1
D. 3
E. 4
F. 5
Answer: F

Q: 7
If the LUN destination is mirrored, which statement is true?
A. A new LUN destination is created automatically.
B. The Volume Group drop-down list is not selectable.
C. The error message. "No volume groups qualify to create mirror." appears in a pop-up window.
D. A new Break mirror option appears in the right-click menu.
E. A call home event is triggered that requests support.
F. The entire LUN Name field appears red.
Answer: D

Q: 8
Which three form fields are required when creating a LUN snapshot? (Choose three.)
A. SSN ID
B. Origin LUN
C. Snapshot ID
D. Volume
E. Snapshot Name
F. Snapshot Size (GB)
Answer: B, E, F

Q: 9
With how many physical SSDs can customers order Cisco UCS Invicta v5.0 appliances?
A. 12 or 24
B. 12
C. 6, 12, or 24
D. 6, 12, 18, or 24
E. 22
F. 24
Answer: F

Q: 10
How many IP addresses are required for the management interface of the Cisco UCS Scaling Solution Routers?
A. 6
B. 5
C. 3
D. 2
E. 0
F. 1
G. 4
Answer: F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved